- 4 Ekim 2012
- 16.170
- 31.566
- Konu Sahibi Queen of the North
Dün okula gelmeyen olmuş mu?O da henüz belli değil,elimde kaldı öylece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün okula gelmeyen olmuş mu?O da henüz belli değil,elimde kaldı öylece
Dün okula gelmeyen olmuş mu?
Sizin çocuğunuz büyük sınıfta sanırım. Ayağındaki bot küçüktü , küçük sınıftan bir çocuğa karışmıştır da gelir inşallah. Olmazsa evet müdireye gitmelisiniz elbetteOğlumun sınıfından gelmeyen çocuk yokmuş onuda sordum ama başka sınıflarda gelmeyen çocuk var mı yok mu bilmiyorum ,o nedenle cumaya kadar bekleyeyim diyorum olur ya başka bir sınıfta karışmıştır ,belki çocuk okula gelmemiştir .Cumaya kadar gelmez ise müdüre hanımla görüşme yapacağım ve ne yazık ki bu işin takibi bana düştü .
Benim anlamadığım burada asıl veli, benim kızım başka bir çocuğun botunu giyse vakit kaybetmeden öğretmenle iletişime girer hemen geri getirirdim.
Haberler de çoğu anaokulu ve kreşte öğretmen şiddetine maruz kalan ağlıyor diye üzerine cullanip nefessiz bırakılan çocuklar vardı. İyi olan kesimi tenzih ederim ama bütün öğretmenlerde melaike değil kimse de kusura bakmasın. Öyle sallar gibi arama gereği duymadım derse karşımda ki öğretmen ben de haliyle sinirlenirim. Açıklama yapmak zorunda, diyebilirki ben mesul değilim onu anlarım hak veririm ama sen kimsin muamelesini hiç kimse hiç kimseye yapamaz.
Ben sizin yerinizde olsam yönetimle konuşup watsapp okul anneleri grubu kurulmasını isterim.
Sizin çocuğunuz büyük sınıfta sanırım. Ayağındaki bot küçüktü , küçük sınıftan bir çocuğa karışmıştır da gelir inşallah. Olmazsa evet müdireye gitmelisiniz elbette
öğretmende iyice saçmalamış. bot evin önünde kaybolsa sabah o çocuk neyle gelecek kreşe
Diyorum ya ilgilenilmeyi bırak dalga geçildi resmen .Uçarak bıraktım çocuğu okula sanki
2 sene önce oğlumu kresten almaya gittim botlarını bir türlü giyinemiyordu . oğlum acele et hadi diyorum anne olmuyor diyor . sonra nasıl olmaz filan derken meğer aynı botun 2 numara küçüğünü giyen başka bir öğrenci daha varmış. o öğrenciyi de abisi aldığı için kreşten hiç farketmemiş ayağına büyük geldiğini . yani demem o ki olabiliyor böyle şeyler. sakince beklemekte fayda var .
Çocuk kac yaşında?ismi yazmiyor mu? Birde cocuklar giyinirken o bölüme bildigim veli giremiyor bizimkinde öyle kapida bekliyoruz. Yanlışlıkla biri giymiş ama aile neden göndermemiş bu cok ilginç
Ayakkabı dolabında isim yazıyor ama sabah o hengamede yanlis konabiliyor ayakkabılar şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık yani ayakkabı karışıklığı hiç başımıza gelmedi .O kısıma veliler giremiyor biz çocuğu kapıda beklerken hazır bir şekilde geliyor yani o an fark etmese bile cuma cumartesi pazar illa ki dışarı çıkılmıştir fark edilmemesi imkansız ki büyük numara ,fark edildiği anda başka bir sınıfta olsa da veli haber vermeliydi.Orasi daha başka sorun da neyyse .Bahsettigim çocuklar 4-5 yaş grubu
Bence çocuk gelmiyor okula ama yinede okulla iletişime gecebilir kendi sinif öğretmenine diyebilir. Neyse ayakkabı bence gelir gelmesinede iste ne zaman orasi belli değil.Ayakkabı dolabında isim yazıyor ama sabah o hengamede yanlis konabiliyor ayakkabılar şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık yani ayakkabı karışıklığı hiç başımıza gelmedi .O kısıma veliler giremiyor biz çocuğu kapıda beklerken hazır bir şekilde geliyor yani o an fark etmese bile cuma cumartesi pazar illa ki dışarı çıkılmıştir fark edilmemesi imkansız ki büyük numara ,fark edildiği anda başka bir sınıfta olsa da veli haber vermeliydi.Orasi daha başka sorun da neyyse .Bahsettigim çocuklar 4-5 yaş grubu
Ben sizi haklı gördüm .Gerçekten yoruldum su laflarımi cimbizlayip cimbizlayip durmayin.Takilmışsiniz sert konuşma kısmına hayir ne anlıyorsunuz ben anlamadım ki okul mu basıyoruz ,fiziksel şiddet mi uyguluyoruz ,karşımda dalga geçen bir insan varsa sert konuşurum kim olursa olsun öğretmen diye dokunulmazlığı yok kimsenin.Neyse ya pişman ettirdiniz konu acacagima.