Bir arkadaşım, Çocuğun yıllık masrafı ile iki Avrupa ülkesi gezerim demişti ahahaha. Hatta yetmedi 10 yıllık masrafı ile dünyayı görmüş olurum demişti ama o hiç çocuk istemiyordu. Ona göre gayet mantıklı ajajajaÇocuk yapmamak için bir neden daha.
Arkadaşın benim.Bir arkadaşım, Çocuğun yıllık masrafı ile iki Avrupa ülkesi gezerim demişti ahahaha. Hatta yetmedi 10 yıllık masrafı ile dünyayı görmüş olurum demişti ama o hiç çocuk istemiyordu. Ona göre gayet mantıklı ajajaja
Orta seviye bi kolej. Hani her ilde şubesi olan. Henuz gelmedigi icin icerigini inceleyemedim. Gelse foto cekip duvarima ascamHangi kurum bu, ne yüksek fiyatlar. Bizim okulda kırtasiye 3 binden daha azdı. Kitap hariç.
Benim oğlum bilsem öğrencisi resim bölümünden tuvalde yağlı boya yapıyorlar evetTuvalde yağlı boya çalışacaklar sanırım. İyi çiziklemeler o zaman
2,5 yaşında ama bu çocuk.Benim oğlum bilsem öğrencisi resim bölümünden tuvalde yağlı boya yapıyorlar evetama yine bu kadar ödemiyoruz resim malzemelerine.
Türkçe öğretmenimiz yaz başında kitap listesini verdi, çok zam gelecek gelmeden alın diye. Sadece onunkiler o zaman bin lira tuttu, şimdi diğerlerinden gelecek listeleri bekliyoruz. En ucuz test kitabı 180 lira şu anBenım oğlumun geldi inanamazsın kitap fiyatlarına
Korkunç
Kırtasiye ücreti ödedik artı ek kaynak ücreti
Bugun yine 4 kitaba 950 tl gibi bir rakam ödedim
Maalesef öyleTürkçe öğretmenimiz yaz başında kitap listesini verdi, çok zam gelecek gelmeden alın diye. Sadece onunkiler o zaman bin lira tuttu, şimdi diğerlerinden gelecek listeleri bekliyoruz. En ucuz test kitabı 180 lira şu an
maalsef özel sektörde öyle vicdan bekleyemezsinizEvet evet . Başka yerlerde çalışan arkadaşlarımdan alan oldu gebelikten dolayı. Patronları yükümlü olmadıkları halde verdiler. Bana zırnık vermediler ki aşırı şekilde özverili ve fazla çalışmama rağmen. Ne diyim...
ahahaBir arkadaşım, Çocuğun yıllık masrafı ile iki Avrupa ülkesi gezerim demişti ahahaha. Hatta yetmedi 10 yıllık masrafı ile dünyayı görmüş olurum demişti ama o hiç çocuk istemiyordu. Ona göre gayet mantıklı ajajaja
Ya o lafın gelişi dedi. Siz de iyi gezmişsiniz, daha nereyi göreceksiniz, yeterahaha
30 yaşında doğursaydım 10 yıllık olurdu
ama ben dünyayı filan gezmedim yani
20 ülke gezmişimdir ama dünyada 180+ ülke var.
Bugün BİM fe spiralli bir defterin 50 tl olduğunu gördüm. çocukken bimden alırdık her şeyimizi. Artık bu bile zorTürkçe öğretmenimiz yaz başında kitap listesini verdi, çok zam gelecek gelmeden alın diye. Sadece onunkiler o zaman bin lira tuttu, şimdi diğerlerinden gelecek listeleri bekliyoruz. En ucuz test kitabı 180 lira şu an
okul tatili dönemlerine bilet almamaya çalışıyorum, öyle diyim. hatta tatil bölgesinde yaşıyorum okulcular gitti tenhalaştı diye mutluyuzYa o lafın gelişi dedi. Siz de iyi gezmişsiniz, daha nereyi göreceksiniz, yeterbu ekonomide 1 ülke = 10 ülke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?