• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreşlerin kırtasiye olayları :D

Sadece kısıtlı imkanlar değil. Devlet çalışanlara uygun saatli okul imkanı sunmuyor.

8 5 öğrenci tutan devlet okulu sayısı o kadar az ki. Onlarda da kulüp adı altında 1 sınıf açılıyor kayıtlar hemen doluyor. Ne yapsın çalışan kadın. Yarım gün bakacak kimsesi yoksa mecbur özel okula veriyor.
Evet,çünkü kimsenin umurunda değiliz maalesef.
Ne okulların imkanları uygun,ne de vatandaşa sağladıkları haklar işe yarıyor.

merhaba kızlar :D
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
:D bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.
Kreş değil ama kızımın ufak tefek eksiklerine 500tl verdim dün marka falan da değiller. Öyle komple kırtasiye malzemesi alsak 4bini bulacaktı sanırım. Anasınıfı kreş gibi yerlerde çok ıncık cıncık kullanılıyor ama 10bin de çok yüksekmiş

2.5-5 yaş aralığında ne kitap seti kullanılıyor ki?
Dolabın üstünde olduğu için net çekememiş olabilirim ama bu şekilde kitap setleri oluyor.

Eklentiler

• IMG_20230912_184051.jpg
    IMG_20230912_184051.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230912_184033.jpg
    IMG_20230912_184033.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 83
Bagimsiz anaokuluna 4 yaş a donemlik 2500 kirtasiye istediler.Aylik ta 2100 kulup parasi ama kulup parasi belirli gun ve haftalara gore vs hesaplaniyormus.Bence ozeller artik ne koparabilirsek diyorlar.Ozele vereni yağlı kapı ne de olsa ne soylesek verecekler mabtigiyla artik soyup sogana ceviriyorlar.2.5 yas ta ne gibi bir kirtasiyr istenebilir yahu

Yaaa dediğiniz gibi 7 bin civarı bir yer bulabilirim değil mi ben de? Buca dayım ben. Ama şimdilik. Ev sahibi yakında çıkarıyor da bizi 🤣🙈
Karşıyakada 8.500e yazdırdı yeğen. Buca belki bir tık uygundur

Bagimsiz anaokuluna 4 yaş a donemlik 2500 kirtasiye istediler.Aylik ta 2100 kulup parasi ama kulup parasi belirli gun ve haftalara gore vs hesaplaniyormus.Bence ozeller artik ne koparabilirsek diyorlar.Ozele vereni yağlı kapı ne de olsa ne soylesek verecekler mabtigiyla artik soyup sogana ceviriyorlar.2.5 yas ta ne gibi bir kirtasiyr istenebilir yahu
Aslında tam öyle de değil, bağımsız anaokulunda kamu personeli çalışıyor, en kötüsü işkurdan gelen temizlik personeli, kreşlerde hesaba personel maaşı ve sigortası da giriyor öyle olunca fiyat uçuyor. Korkunç fark bu yüzden

Benim oğlum devlet destekli bir anaokuluna başladı,kırtasiye ücreti 1220 TL tuttu.4000 TL vs bahsediliyor şaşırdım.Kaliteli ürünler de üstelik

Maalesef 2500 TL imiş fiyatı.
Yok artık yaaaaa, içinde gerçekten klon seti var her halde. Çocuklarımı büyüttüğüme sevinmek istiyorum ama 8.sınıftaki oğlumun yardımcı kitap listesi gelmedi daha, 20bin gömeceğiz her halde

Yok artık yaaaaa, içinde gerçekten klon seti var her halde. Çocuklarımı büyüttüğüme sevinmek istiyorum ama 8.sınıftaki oğlumun yardımcı kitap listesi gelmedi daha, 20bin gömeceğiz her halde
Benım oğlumun geldi inanamazsın kitap fiyatlarına
Korkunç
Kırtasiye ücreti ödedik artı ek kaynak ücreti
Bugun yine 4 kitaba 950 tl gibi bir rakam ödedim

Back