• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreşlerin kırtasiye olayları :D

15 bin verdik. İçinde kitap da varmış ama söğüşleniyoruz işte. Ben çalışmıyorum, eşim yıllardır yolluyor. Tamam, aslında gelişim için iyi ama çocuk ne biliyorsa ben öğretiyorum. Sürekli hasta doğru dürüst gittiği de yok zaten. Boşuna para diyorum, anlatamıyorum. Çalışanların Allah yardımcısı olsun. Deneyimli öğretmenler devlette. Fakat ilkokul wc leri bile rezaletmiş. Arkadaşım çocuğun çantasına küçük sıvı sabun ve peçete falan koyuyordu. Kreşler zaten 4 yaş üstü, çoğu yarım gün. Akran zorbalığı cabası. Ya doğurmayın ya da tek maaşla ne haliniz varsa görün demektir bu.

okulda bu şekilde açıklıyor
Bi tane çocuğum var, arada bir şeyler almak için sepete atıyorum bi bakıyorum çer çöp olmuş sepet 3 bin.
Bi de ben şu an çalışmasam da öğretmenim, küçük çocuklarla öğrenmeyi en somut materyaller üzerinden gösterebiliyorsunuz. Dosyalara koyulup eve gönderiliyor onlar. Haftalık ya da aylık aldırmak istediğinizde bazı veli unutuyor, bazı çocuk unutuyor. Biri yaşına uygun olmayanı alırlen diğeri çok şatafatlı alıyor. Çocuk boynu bükük kalıyor, istiyor. Bu şekilde standartı olur, süreç kolaylaşır.

15 bin verdik. İçinde kitap da varmış ama söğüşleniyoruz işte. Ben çalışmıyorum, eşim yıllardır yolluyor. Tamam, aslında gelişim için iyi ama çocuk ne biliyorsa ben öğretiyorum. Sürekli hasta doğru dürüst gittiği de yok zaten. Boşuna para diyorum, anlatamıyorum. Çalışanların Allah yardımcısı olsun. Deneyimli öğretmenler devlette. Fakat ilkokul wc leri bile rezaletmiş. Arkadaşım çocuğun çantasına küçük sıvı sabun ve peçete falan koyuyordu. Kreşler zaten 4 yaş üstü, çoğu yarım gün. Akran zorbalığı cabası. Ya doğurmayın ya da tek maaşla ne haliniz varsa görün demektir bu.
o kadar haklısın ki

Bi tane çocuğum var, arada bir şeyler almak için sepete atıyorum bi bakıyorum çer çöp olmuş sepet 3 bin.
Bi de ben şu an çalışmasam da öğretmenim, küçük çocuklarla öğrenmeyi en somut materyaller üzerinden gösterebiliyorsunuz. Dosyalara koyulup eve gönderiliyor onlar. Haftalık ya da aylık aldırmak istediğinizde bazı veli unutuyor, bazı çocuk unutuyor. Biri yaşına uygun olmayanı alırlen diğeri çok şatafatlı alıyor. Çocuk boynu bükük kalıyor, istiyor. Bu şekilde standartı olur, süreç kolaylaşır.
kış için 4 parça alt üst takım aldım 2900 ödedim. ve öyle lüks bir mağaza da değil defacto şaka gibi zaten her şey kırtasiye olsun giyim kuşam olsun

Of of of. Velilerimiz, çok üzülüyorum sizlere. Ben de anaokulunda İngilizce öğretmeniyim, birebir sektörün içindeyim ve size SONUNA KADAR HAK VERİYORUM! Bunun için güzel bir düzenleme yapılmasını temenni ediyorum.
Özel okul mu sizinki

Kreş aylık 4500 tl, kırtasiye masrafı bilmem ne kitapları dahil 3500 tl.
Küçük bir Ege kasabasında yaşıyoruz.
Daha da 3500'e laf edersem taş olam

merhaba kızlar :KK70:
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
:KK70: bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.
7500 kreş ucreti(çok zorlu bir pazarlikla, eski veli oldugumdan) 9 bin kırtasiye. Bence de çok. Ben 10 bin kırtasiye de kızımın okuluna verdim. 8 bin civarında da onun okuluna taksitimiz olacak.

Back