Olsun o biraksin o zaman:)) biliyo musun esim birakinca daha kolay ayriliyodu oglum bende daha cok agliyodu:) olacak insallah sabirli ol. Sadece bi kerede cok saat gitmesi yanlisNooption da solemis gerci
Çocuk gelişim uzmanı mı oldunuz şimdi deçocuğun sadece sevgiye ihtiyacı var, zorla kreşe yollanan çocuklarda, ilerde ne tramwalar oluşacak acaba..
Enemm kreşin mi varben demedim ayol.
ben kreş sahibiyim ne kadar çok saat o kadar para
bu hafta da oryantasyon surecinde..hocamizla irtibat halindeyiz gun icinde surekli. almamiz gereken saati soyleyecek.. tesekkur ederim:))Olsun o biraksin o zaman:)) biliyo musun esim birakinca daha kolay ayriliyodu oglum bende daha cok agliyodu:) olacak insallah sabirli ol. Sadece bi kerede cok saat gitmesi yanlisNooption da solemis gerci
hıhı:)Çocuk gelişim uzmanı mı oldunuz şimdi de
annesiniz biraz daha arastirmanizi tavsiye ederim. hatta uzman bir pedagog esliginde saglikli bir cocuk yetistirmek daha mantikli. :)hıhı:)
Iyide sen o parayi zaten aliyosundur:) ama ilk gunlerde az gitneli cocuk.. dur bakiim kim demis:)ben demedim ayol.
ben kreş sahibiyim ne kadar çok saat o kadar para
yanlış kişiyeannesiniz biraz daha arastirmanizi tavsiye ederim. hatta uzman bir pedagog esliginde saglikli bir cocuk yetistirmek daha mantikli. :)
Enemm kreşin mi var
İnsan haber verirdi doğururdum hemencicik
Burda yazmissin ya kiz:)Kreşe başlama aşamasını hatalı buldum.
İlk gün sadece 1 saat kalmalıydı.
İkinci gün 1,5 veya 2 saat
Sonraki gün ilk defa kahvaltı yapmalıydı aç gitmeliydi falan.
Aşama aşama geçiş öneriliyor.
Ne zaman istese sizi görebilmeliydi.
Annecim ben burada oturuyorum sen oyun oyna ile başlayan dialog ben şimdi işe gidiyorum sen de kreşe gidiyorsuna dönüşmeliydi.
Şu an kaygı yaşıyor diye tahmin ediyorum.
Üzülmeyin ama biran önce kreşin de güvenli bir ortam olduğunu, öğretmenleri ve arkadaşlarına güvenebileceği mesajını vermeniz lazım. 3,5 yaşındaki çocuk dünyanın en açıkgöz çakalıdır. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.
Bir de güven duydukça ortama geçiş yapacaktır. Hemen muhteşem bir sosyal varlık beklemeyin. Yavaş yavaş uyum sağlar. Ama sizin en az bir ay boyunca kreşte vakit geçirmeniz lazım anlaşılan. Sizi istediğinde görsün oyuna geri dönsün gibi. Bilemiyorum öğretmenleriniz ne diyor
hmm tamam :)yanlış kişiye
yazdın galiba...
Burda yazmissin ya kiz:)
Şimdi başlasam seneye yetiştiririm galibageç kaldın yazın açtım. 17 eylülde devrediyorum mutluluktan ağlayacağım :))
Ne mutlu size..hıhı:)
Şimdi başlasam seneye yetiştiririm galiba
Bende şuan kendime inanamıyorum zatençok cesur gördüm seni
Haha valla iyi olurda kiyamam sana ( cocuklu olur kafayi yersin:)çok mu yordu bebeler seni :))
benim kreşe yolla:))
evet bazi hareketli bizim dikkatimizi cekti.. mesela boyama yapmak istiyor 2-3 dk gecmeden oynayarak gidiyor sanki hic istememis gibi. bu en basit ornek. cok sabirsiz, birseyle 5 dk fazla ilgilenemiyor..Benim kizim da duz duvara tirmanan cinsten.
Sokakta cok basina buyruk, kesinlikle soz dinletemiyoruz.
Parkta bir seyle ilgilenmesi sadece 3 sn.
Kaydiraga tersinden tirmanir da kayar vs.
Demem o ki siz de bu cesit seylerden mi suphelenip goturdunuz?
Hani ben cocuktur, babasi da hala cok hareketlidir diye gecistiriyorum ama eger bir problemi varsa da erkenden goreyim diye icime bir kurt dustu su an.
Artikulasyon bozuklugu dediginiz pelteklik mi yani bir nevi?
Siz dikkatli bir annesiniz, bence bu sorunu da cozersiniz siz, insallah.
Son olarak cok yardimci olamadim ama Allah yardimciniz olsun diyeyeyim.
hadi tam zamani kopruden once son cıkış :)Şimdi başlasam seneye yetiştiririm galiba