krese baslayinca altina kacirma ..

Olsun o biraksin o zaman:)) biliyo musun esim birakinca daha kolay ayriliyodu oglum bende daha cok agliyodu:) olacak insallah sabirli ol. Sadece bi kerede cok saat gitmesi yanlis Nooption da solemis gerci
bu hafta da oryantasyon surecinde..hocamizla irtibat halindeyiz gun icinde surekli. almamiz gereken saati soyleyecek.. tesekkur ederim:))

Burda yazmissin ya kiz:)

Benim kizim da duz duvara tirmanan cinsten.
Sokakta cok basina buyruk, kesinlikle soz dinletemiyoruz.
Parkta bir seyle ilgilenmesi sadece 3 sn.
Kaydiraga tersinden tirmanir da kayar vs.
Demem o ki siz de bu cesit seylerden mi suphelenip goturdunuz?
Hani ben cocuktur, babasi da hala cok hareketlidir diye gecistiriyorum ama eger bir problemi varsa da erkenden goreyim diye icime bir kurt dustu su an.
Artikulasyon bozuklugu dediginiz pelteklik mi yani bir nevi?
Siz dikkatli bir annesiniz, bence bu sorunu da cozersiniz siz, insallah.
Son olarak cok yardimci olamadim ama Allah yardimciniz olsun diyeyeyim.

Bu arada kizim 2,5 yasinda.

evet bazi hareketli bizim dikkatimizi cekti.. mesela boyama yapmak istiyor 2-3 dk gecmeden oynayarak gidiyor sanki hic istememis gibi. bu en basit ornek. cok sabirsiz, birseyle 5 dk fazla ilgilenemiyor..
kural bilmez, basinin dikine gider vs vs..
pedagog ile gorusmeye gittik, daha ilk 5 dk da kadinin odasinin altini ustune getirdi. ardindan odadaki cocuk sandalyelerini disariya tasimaya basladi ve 10 dk sonunda sıkıldım gidelim diye aglandi. doktor supheli evet ama okul oncesi cagda teshis koymak dogru degil dedi.. suan sadece hareketli diyelim dedi. israrla kres onerdi. bu sabirsizliginin, odaklanamamanin torpulmesi icin..

konusma geriligi şoyle, anlasilir degil dili peltek. onun disinda harfleri tek soylerken sikinti yok mesela Z de diyin der. G de deyin der. ama Zeynep diyemez. cepeb der.. kelime de ya da cumle icinde kullaninca bozuluyor..

bununda tek cozumunun akranlariyla iletisim halinde olmasi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…