ben de ücretsiz izindeydim oğlum 11 aylık ve işe başlamak istiyorum artık.... birazdan oğluma bakacak olan ablayla konuşmaya gideceğim kadın çok iyi güler yüzlü birine benziyo inşalalah çok güzel bakar oğluma onu bırakıp işe gitmek çok zor olacak biliyorum ama ne yapalım çalışan anne olmak böyle zor işte...
merhaba bende pendikteyim.kesinlikle çok zor ama mecburuz. ben de nisanın sonu gibi başlıycam işe şimdiden alternatifleri araştırıyorum. belki geç bile kaldım. görüştükten sonra izlenimlerini bekliyorum:)
merhaba bende pendikteyim.
2 yaş altı kreş veya bebek evi arastırdınız mı? tavsiye edeceğiniz yerler var mı.
henüz daha araştırmadım. yakında başlıycam. alt komşum var bbek bakmaya pek hevesli ama daha yeni taşındğm için hiç tanımıyorum dolayısıyla da güvenemiyorum. kreş daha doğru gelior en azından eğitimli kişilere emanet etmiş olurum. tabi fiyaları da çok önemli. kreş bakınca yazarım fiyatını filan en azından fikir edinmiş oluruz karşılıklı.
çoğu yer 2 yaş altı kabul etmiyr.edenler ise benim bulduklarım şunlar ;ben de tam gün isityorum.isimlerini yazabilir misiniz baktığınız yerlerin.
çoğu yer 2 yaş altı kabul etmiyr.edenler ise benim bulduklarım şunlar ;
düşler ülkesi pendik
hayal cocuk evi pendik
pinokyo anakulları kurtköy
sen hengi bölgedesin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?