Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş mi bakıcı mı? bakıcı dehşetini gördükten sonra...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mumteha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
149
0
46
İstanbul
merhaba hanımlar;
ben istanbul kısıklıda oturuyorum. 18 aylık bebğim için bakıcı mı kreş mi tavsiye edersiniz. bugün bakıcı ile ilgili bir video izledim gerçekten kanım dondu. sanki kreş olsa daha mı iyi olur? bir se ben yarım gun çalışıyorum. kısıklı ya da ümraniyede kreş fiyatları hakkında fikir verebilir misiniz yarım gün için...
bu arada bahsettiğim videoyu buradan izleyebilirsiniz:
BAKICI KADIN DEHŞETİ - WEB TV :: Hürriyet

aynı dert bende de var ama benim bebeğim 8 aylık bakıcı bulamıyorum ,ailemden uzağım.kreşe çok sıcak bakmıyorum küçük olduğu için ama böyle şeyleri izleyince de bakıcılardan soğuyorum.off zor çalışan anne olmak.çalışmasan o ayrı dert...

merhaba,
benim de çalışan arkadaşlarım var hepsi çocuklarını bakıcıya emanet etti. tanıdığınız kişiler aracılığı ile bulursanız endişe etmeyin bence. bir de mümkünse 15-20 gün sizin yanınızda baktırın.

ayrıca bir şey daha söyliyim. kreşlerde lise mezunu kızları çalıştırıyorlar. bu kızlar deneyimli anne olacak bakıcılardan daha iyi olamaz. bence yine de bakıcı arayın.

yorumlarınız için teşekkür ederim. bu videoyu izleyince allak bullak oldum. ne kadar iyi de olsa insan başkasına emanet edince çocuğunu tedirgin oluyor. ben bile kızıyorum bazen huysuzlanınca ki benim ciğerim... hal böyle olunca el ne yapar diytorum kendi kendime..

deneyimli, güvenilir bakıcı+ kamera uygun olabilir. bebeğiniz erkekse daha anneye bağımlı olabildikleri için bire bir bakım daha ön planda olabilir. kızlar ise kreşe daha çabuk adapte olabiliyor. bakıcı sorunu çözülemezse 22 aylıkken kreş denenebilir diye düşünüyorum. herkes iyi bakıcılarla karşılaşsın da kreşi birazcık da olsa geciktirebilelim gönül ister ki...

ben kreş diyenlerdenim. ben de pendikte kreş arıyorum ama bebeğim daha çok küçük bakıcılara pek güvenmiyorum. 0-2 yaş kreşlerin fiyatları nasıl oluyor

ben de ücretsiz izindeydim oğlum 11 aylık ve işe başlamak istiyorum artık.... birazdan oğluma bakacak olan ablayla konuşmaya gideceğim kadın çok iyi güler yüzlü birine benziyo inşalalah çok güzel bakar oğluma onu bırakıp işe gitmek çok zor olacak biliyorum ama ne yapalım çalışan anne olmak böyle zor işte...

ben de ücretsiz izindeydim oğlum 11 aylık ve işe başlamak istiyorum artık.... birazdan oğluma bakacak olan ablayla konuşmaya gideceğim kadın çok iyi güler yüzlü birine benziyo inşalalah çok güzel bakar oğluma onu bırakıp işe gitmek çok zor olacak biliyorum ama ne yapalım çalışan anne olmak böyle zor işte...

kesinlikle çok zor ama mecburuz. ben de nisanın sonu gibi başlıycam işe şimdiden alternatifleri araştırıyorum. belki geç bile kaldım. görüştükten sonra izlenimlerini bekliyorum:)

kesinlikle çok zor ama mecburuz. ben de nisanın sonu gibi başlıycam işe şimdiden alternatifleri araştırıyorum. belki geç bile kaldım. görüştükten sonra izlenimlerini bekliyorum:)
merhaba bende pendikteyim.
2 yaş altı kreş veya bebek evi arastırdınız mı? tavsiye edeceğiniz yerler var mı.

Allah yardımcınız olsun
kreş bakıcıdan daha da güvenli olur bencede

merhaba bende pendikteyim.
2 yaş altı kreş veya bebek evi arastırdınız mı? tavsiye edeceğiniz yerler var mı.

henüz daha araştırmadım. yakında başlıycam. alt komşum var bbek bakmaya pek hevesli ama daha yeni taşındğm için hiç tanımıyorum dolayısıyla da güvenemiyorum. kreş daha doğru gelior en azından eğitimli kişilere emanet etmiş olurum. tabi fiyaları da çok önemli. kreş bakınca yazarım fiyatını filan en azından fikir edinmiş oluruz karşılıklı.

henüz daha araştırmadım. yakında başlıycam. alt komşum var bbek bakmaya pek hevesli ama daha yeni taşındğm için hiç tanımıyorum dolayısıyla da güvenemiyorum. kreş daha doğru gelior en azından eğitimli kişilere emanet etmiş olurum. tabi fiyaları da çok önemli. kreş bakınca yazarım fiyatını filan en azından fikir edinmiş oluruz karşılıklı.

ben 2-3 yer baktım fiyat 600 civarı tam gün. ama henüz karar vermedim

ben de tam gün isityorum.isimlerini yazabilir misiniz baktığınız yerlerin.
çoğu yer 2 yaş altı kabul etmiyr.edenler ise benim bulduklarım şunlar ;

düşler ülkesi pendik
hayal cocuk evi pendik
pinokyo anakulları kurtköy

sen hengi bölgedesin acaba?

çoğu yer 2 yaş altı kabul etmiyr.edenler ise benim bulduklarım şunlar ;

düşler ülkesi pendik
hayal cocuk evi pendik
pinokyo anakulları kurtköy

sen hengi bölgedesin acaba?

pendik adliyenin oralarda. bizim bu civarda gökyüzüydü galiba var bitane ama kabul ediyor mu bilmiyorum.fazçla değil mi ücret yoksa piyasa mı böyle?

özelden mesaj atamadığım için buraya yazıyorum burcu.
merhaba benim bebeğim sizin kızınızdan da küçük, henüz 3 aylık doğum iznim bitiyor nisan sonuna:(tabi yazarım aslında evde uygun birine baktırma fikri daha uygun gibi gelmeye başladı son günlerde kafam çok karışık anlayacağınız:) ne zor şeymiş anne olmak.

Hanimlar bende bakicilik isi ariyorum yazdiklariniza hak veriyorum ama bende bir anneyim yavruma nasil davraniyorsam baktiim bebeğe de ayni ozeni gosteririm

bence de kreşe verin derim , bizim en son bakıcımız kötü sonuçlandı size iyi görünüyor fakat çocuğunuzun davranışlarından her şeyi anlayabilirsiniz.

siz de haklısınız tabi insan kucucuk bebeğini ne kreşe emanet edebiliyor ne de bakıcıya.
böyle videolar çok var ortalıkta bence hiç izlemeyin bir annenin çok içini acıtıyor
işini çok iy yapan düzgün bakıcılar da var
tanıdık usulü birilerini bulabilirseniz çok harika olur.
bizim 2 yıldır bakıcımız var, nasıl seçtiğimizi anlatan bir yazı yazmıştım
belki sizin için faydalı olur..
Bakıcı Aranıyor! | gunesanne
çok sevgiler,
Güneş

Back