SOR TTALIM NE OLUR...bir kaç iyi kreş biliyorum ama sanırım hiçbiri 1 yaş altı almıyor.
bu kreşleri sorabilirim tanıdıklara istersen, ben bilmiyorum.
Babasına en son 2 ay önce gitmişti, o da kapıda 10 dakika gördü. Geçtiğimiz cumartesi almak istediler, hatta orada kalacaktı. Ama oğlum gitmemek için direndi. Onların etkisinde kalması biraz zor gibi.Acaba babasına gittiği zamanlar ona sizi kötülemiş olabilirler mi ?
Yaşı küçük olabilir ancak ona bu tür şeyler anlatılmış ve hissettirilmiş ise ben anlayabileceğini düşünüyorum
Bence babasıyla pek kaliteli zaman geçirmiyor O yüzden onunla görüşmek bile istememiş
Galiba var bu durumPsikoloji dersinde anlatılan konu cocugunuzda güvensiz bağlanma durumu var sanırım
Bende bunalıma gireceğini düşünüyorum artık, bugün gitmemek için direndi. Sessiz ağlıyor içini çeke çeke, tam kapıdan çıkıcaz başladı kusmaya annecim götürme nolursun diye yalvarıyor, sanırım alıcam kreşten. Vicdan azabı çekiyorum, sanki çalışıyorum da mecburum, bana hiç bir zararı yok. Teşekkür ederim yorumunuz için.merhaba benım oglumda 3 yasında aslında bu yasta hıc ıyı olmamıs yollamanız hatta bende eylulde baslatacaktım kreste hazırdı ama vazgectım cunku o daha bana muhtac krestekı gıbı olmuy evde ama kıs ayına gırdık allah korusun yolda gelıp gıderken hasta olabılırler veya bunalıma gırebılırler bence sıze tavsıyem bı kac gun daha goturun ama mutsuzsa bırakın evde bıseyler yapmaya calısın bız araba oynuyoruz resım falan yapıyoruz sızde bı deneyın
Alıcam sanırım kreşten, bu yılda yanında dursun ağlamasın daha fazlayenı baslangıc yapmanız gerekıyor
ıste beraber gıdeceksınız gerekırse bı sure sızde orada kalacaksınız
o sıze gıt dıyene kadar guvenle alakalı bı sıkıntısı var
buarada o kamera olayı yasal degılher kreste var ama sıfreyı herkese vermıyorlar benım oglum ıse benı normalde bırakmaz yanı hep elımde kolumda yapısık dıyebılırım ama ardına bakmadan gıtmıstı buda benı cok sasırtmıstı
ben benımkınden beklerdım bu aglamaları ama o aglamayınca ben aglamıstım ardına bakmadan gıttı bu dıye
yavrum yaa kesın al yaBende bunalıma gireceğini düşünüyorum artık, bugün gitmemek için direndi. Sessiz ağlıyor içini çeke çeke, tam kapıdan çıkıcaz başladı kusmaya annecim götürme nolursun diye yalvarıyor, sanırım alıcam kreşten. Vicdan azabı çekiyorum, sanki çalışıyorum da mecburum, bana hiç bir zararı yok. Teşekkür ederim yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?