Merhaba, oğlum 3 yaşında gelişimi için kreşe gönderiyorum. 2 aydır devam ediyor, ancak giderken ortalığı yıkıyor, ağlıyor, gitmek istemiyor. Kreşi kamerayla internet üzerinden kontrol etme olanağımız var, kreş içinse oldukça mutlu, oyunlar oynuyor, şarkı söylüyor. Eve geldiğinde küs oluyoruz, benimle konuşmak istemiyor, oyuncaklarını istemiyor, sadece tv açık olsun rahatsız edilmeyeyim istiyor. Konuşmaya çalıştığımda sen beni oraya bırakıp gittin seni sevmiyorum artık diyor. Kreşte etkileneceği herhangi bir durum yok, çok da neşeli, kahkalarını izliyorum, yemekleri iştahla yiyor, öğretmenini çok seviyor, sürekli sarılıyor öğretmenine. Ancak 2 aydır evimiz mutsuz, oğlum hiç bir şeyden Mutlu olmuyor. Acaba kreşe göndermemeli miyim? Çalışmıyorum, sosyalleşmesi, sıkılmaması için kreşe gönderiyorum, evdeyken bana bir engeli yok, eskiden çok neşeliydi evde. Ya da kreşe gönderirken Nasıl bir yol izlemeliyim? Ağlamasına dayanamıyorum.
Her çocuk için aynı tepki olmuyor. Bizim özel durumumuz var, babasız büyüyor. Diğer arkadaşlarının anneleriyle görüştüm, bir tek bizde sorun var.Icimi bir korku kapladi yazinizi gorunce bir senelik ücretsiz izindeyim bebegm ikibck aylik iki yasinda kreş e veririm diyordum((
Kreşteykwn her şey yolunda, evdeyken sürekli ağlıyor, benimle konuşmak istemiyor. Giderken de resmen sürüklenerek gidiyor, onu öyle görünce içim parçalanıyor. Acaba bu yıl göndermesem mi?Yani bende 3 yaşında verdim ,tabi çalıştığım için
Belki çalışmasaydım 4 yaşında gönderirdim ,bu halinden ötürü,
Fakat bir şekilde alışacak buna çünkü bu yıl gitmese seneye gidecek
Onunla devamlı konuşun onun için yaptığınızı ,arkadaşlarının olduğunu belirtin ki zaten dile getiriyorsunuz eminim,
Ya şımarıklığına yapıyor ,yada sevilmediğini düşünüyor olabilir,
Geçirdik, sadece 1 hafta. O zaman da böyleydi, alışamadı diyemicem, sorun girene kadar. Kreşte Mutlu ama sanki terkedilmiş hissi var üzerinde.Alışma dönemi gecirmediniz mi? Biz 3 hafta 1 saat 2 saat 3 saat seklinde artan periyotta 3hafta hhergün götürdük ancak alisti 2 yasinda
Kreşteykwn her şey yolunda, evdeyken sürekli ağlıyor, benimle konuşmak istemiyor. Giderken de resmen sürüklenerek gidiyor, onu öyle görünce içim parçalanıyor. Acaba bu yıl göndermesem mi?
Her çocuk için aynı tepki olmuyor. Bizim özel durumumuz var, babasız büyüyor. Diğer arkadaşlarının anneleriyle görüştüm, bir tek bizde sorun var.
Pek tam zamanlı diil, geç gidip erken geliyor.Tam zamanli mi gidiyor?
BEN HAMİLEYİM VE ŞUAN DOĞUM YAPTIKTAN SONRA NE YAPCAZ DEVAMLI EŞİMLE ONU KONUŞUYOZ
İZMİTE GELİN GELDİM AİLEM BURSADA
HER HALDE EN FAZLA İZİNLE RAPORLA 6 AY İDARE ETSEM
6 AYDAN SONRA KREŞE VERİCEM MECBURRRR..
ALLAHIM İYİ Bİ YER BULMAMI COCUĞUMUN PSİKOLAJİSİNİ BOZMADAN YA RABBİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?