Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne ya, şaka mı? photoshop bu photoshop
![]()
Ayy kızlar bi cesaret baktım notlarıma.Meraktan ölüyodum ama cesaret edemiyodum.
Veeee geçmişim
Nasıl mutlu oldum.Finallere tek bir sayfa bile bakmadan girmiştim.
Artık çalışmam da açıköğretim derslerine.Geçen dönem çalışmıştım az da olsa.
Bu dönem ortalamam daha yüksek
Eki Görüntüle 735438
Bende geçtim çok şükür veeee bitti artık aöf![]()
Şaka mısın hatun sen ?
Yok yok bu dönem bende fosforlu kalem alacağım , işin sırrı bu belkide
Tebrikler arkadaşım medar ı iftarımızsın
Kızlar selam yoktum uzun zamandır okuyamadım pek geçmişi bu dönem için sorumlu olduğum ders 6 idi 2 tanesi FF geldi genel not ortalaması 2.060 ve başarılı yazıyo FF dersleri tekrar alıcam ama diğerlerinden geçtim dimi güz dönemindekilerden de koşullu geçtiklerim vardı hepsini geçmiş oluyorumdur herhalde ..
yaaaaaa bende tekrar yazıyorrr tekrardan mı aynı sınıfı mı okuycam hiç bişey anlamadım üstten ders almıyor muyum hiç yaaa((((((
üçdört tane ff dersim varşimdi nolcak ben dc olan derslerimi tekrarmı alcam baştan üsten ders alamıcakmıyım
biberoncum valla sen demiştin biz dinlemedik seni :) fosforlu kalemlerde var bi hikmet :) bende almıştım ama renkleri mi tutturamadım acaba![]()
hangi renkleri kullandığını söyle de ona göre alalım bu sene :) demekki renkten renge farkediyor
auscum valla biberonu çok tebrik ediyoruz ama asıl tebrik edilmesi gereken sensin bence :)
bacım sen son 3 gün çalıştın ve aldığın notlara bak
hayret edilesi bi durum var ortada...:)
bu sene bende hiç çalışmayım en iyisi, senin taktiği uygulamayı düşünüyorum![]()
Tabiki aus da çok büyük başarı gösterdi o kadar sıkıntı çekti ve ona ragmen bu notları aldıysa maaşallah demekten başka bir şey düşmez bizlere
Seni de çok tebrik ederim gazel :)
ama demedi demeyin, bu biberon yok mu bu biberon, 3 senede 4.00 ortalamayla bitircek bakın ben diyim size![]()