Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

yaaaaaa bende tekrar yazıyorrr tekrardan mı aynı sınıfı mı okuycam hiç bişey anlamadım üstten ders almıyor muyum hiç yaaa :(((((((

Eki Görüntüle 735389

Bütün herkesi tebrik ediyorum, ben de 2.sınıf oldum artık. :)))

:52::52::52::52:

Şaka mısın hatun sen ?

Yok yok bu dönem bende fosforlu kalem alacağım , işin sırrı bu belkide :9:

Tebrikler arkadaşım medar ı iftarımızsın :nazar:

Bu ne ya, şaka mı? photoshop bu photoshop
:63::63::63::63:

:60::60::60::60::60:

Hay gareng yaaa , ne güldüm gece gece .

Ayy kızlar bi cesaret baktım notlarıma.Meraktan ölüyodum ama cesaret edemiyodum.
Veeee geçmişim :52:
Nasıl mutlu oldum.Finallere tek bir sayfa bile bakmadan girmiştim.
Artık çalışmam da açıköğretim derslerine.Geçen dönem çalışmıştım az da olsa.
Bu dönem ortalamam daha yüksek :27:
Eki Görüntüle 735438

Tebrikler canım .
Bu dönem bende iyice sallamıştım , hiç çalışmadım diyemem ama son 3 gün ancak tutuşmuştum .3,49 geldi ortalamam.

Eki Görüntüle 735470

bu da benim sonucum :)
tebrikler herkes ne güzel notlar paylaşmış

Cemrecim tebrikler canım :16:

Bende geçtim çok şükür veeee bitti artık aöf :31:

Seni mezun mu ettik şimdi , aramızdan gidiyor musun meleğim ?:26:

Tebrikler canım .

:52::52::52::52:

Şaka mısın hatun sen ?

Yok yok bu dönem bende fosforlu kalem alacağım , işin sırrı bu belkide :9:

Tebrikler arkadaşım medar ı iftarımızsın :nazar:

Diyorum inanmıyorsunuz. :))) Bir balıktaki fosfor, bir de kalemdeki fosfor. :52::52::52::52: İkisi de zihni açıyor. :1::1:

Teşekkürler bir tanem, ben de seni çok çok tebrik ediyorum, senin başardığını hiçbirimiz yapamazdık. Benden sana kocaman :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar selam yoktum uzun zamandır okuyamadım pek geçmişi bu dönem için sorumlu olduğum ders 6 idi 2 tanesi FF geldi genel not ortalaması 2.060 ve başarılı yazıyo FF dersleri tekrar alıcam ama diğerlerinden geçtim dimi güz dönemindekilerden de koşullu geçtiklerim vardı hepsini geçmiş oluyorumdur herhalde ..

günaydn cnm evet geçtin ortalama 2 ve üstü ise koşullulardanda geçersin 2 taneyide verirsin tbrk ederimm

yaaaaaa bende tekrar yazıyorrr tekrardan mı aynı sınıfı mı okuycam hiç bişey anlamadım üstten ders almıyor muyum hiç yaaa :(((((((

günaydnn canım ortalaman 2nin altıysa ve koşullu derslerin varsa dd ve dc cd gibi onlar ortalama ile geçiliyor 2 olması lazm en az ff de direk kalıyo tekrar yapıyosa dönem de o dönemi tekrarlıyosn seneye 1. dönemdende koşullular yada ff varsa ortalama tutmuyosa yıl tekrarı olabilir detaylı yazarsan yardımcı olabilirm

kısslarrr bende geçmişimm yaaaa ayyy 4. sınıff oldum iş dersane evlilik koşturdum ama değdi :21: geçen arkadaşlarıda tebrik ederimm :21:

biberoncum valla sen demiştin biz dinlemedik seni :) fosforlu kalemlerde var bi hikmet :) bende almıştım ama renkleri mi tutturamadım acaba :60:
hangi renkleri kullandığını söyle de ona göre alalım bu sene :) demekki renkten renge farkediyor :60:

auscum valla biberonu çok tebrik ediyoruz ama asıl tebrik edilmesi gereken sensin bence :)
bacım sen son 3 gün çalıştın ve aldığın notlara bak :53:
hayret edilesi bi durum var ortada...:)
bu sene bende hiç çalışmayım en iyisi, senin taktiği uygulamayı düşünüyorum :31::31::31:

Mezun olanlara tören yapıyoruz :))
İlerisi için hayırlı işler bol güneşler diliyoruz :46:

$tumblr_mfqxgtPFW11rcyh4io1_250.jpg $tumblr_mfqxgtPFW11rcyh4io3_250.gif $tumblr_mfqxgtPFW11rcyh4io4_250.gif

$graphics-diploma-735964.gif $graphics-diploma-922750.gif

biberoncum valla sen demiştin biz dinlemedik seni :) fosforlu kalemlerde var bi hikmet :) bende almıştım ama renkleri mi tutturamadım acaba :60:
hangi renkleri kullandığını söyle de ona göre alalım bu sene :) demekki renkten renge farkediyor :60:

auscum valla biberonu çok tebrik ediyoruz ama asıl tebrik edilmesi gereken sensin bence :)
bacım sen son 3 gün çalıştın ve aldığın notlara bak :53:
hayret edilesi bi durum var ortada...:)
bu sene bende hiç çalışmayım en iyisi, senin taktiği uygulamayı düşünüyorum :31::31::31:

Tabiki aus da çok büyük başarı gösterdi o kadar sıkıntı çekti ve ona ragmen bu notları aldıysa maaşallah demekten başka bir şey düşmez bizlere :nazar::nazar:
Seni de çok tebrik ederim gazel :)

ama demedi demeyin, bu biberon yok mu bu biberon, 3 senede 4.00 ortalamayla bitircek bakın ben diyim size :nazar::nazar:

Tabiki aus da çok büyük başarı gösterdi o kadar sıkıntı çekti ve ona ragmen bu notları aldıysa maaşallah demekten başka bir şey düşmez bizlere :nazar::nazar:
Seni de çok tebrik ederim gazel :)

ama demedi demeyin, bu biberon yok mu bu biberon, 3 senede 4.00 ortalamayla bitircek bakın ben diyim size :nazar::nazar:

çok teşekkür ederim cemrecim..bende tebrik ederim...:)
o biberon zaten tam dayaklık, valla topikten sürdürecem onu...bukadar kötü örnek olunurmu yahu :)

Back