- 20 Haziran 2012
- 2.010
- 32
- 88
Tam yazacaktım, gözdeciğim lafı ağzımdan almış. Tabii ki sen de başkasının yanında gitmeye gerek kalmadan çağrılıp gideceksin gazelim. Bugüne bugün aöf'nin onur öğrencisisin.
Gözdeciğim, sen de çok iyi gidiyorsun, bak az kaldı, önümüzdeki sene de senin mezuniyetini havai fişeklerle kutlayacağız burada. Ama bir şartla, yine çalışma grubumuz olsun, beni çok motive ediyor eminim herkesi de aynı şekilde olumlu etkiliyordur. :))
Bu arada gazel hanım, gözümden kaçtı sanmayın, yine döktürmüşsünüz topiklerden sürdürürüm filan diye...
gözde ablacığım inan çok zorlanıyorum 1.5 seneyi götürmekte bu sene 20 ders verdim önümüzde sene 24 ders var ve içlerinde staj ve topluma hizmet dersleri var uygulamalı
ne yapacağım bilmiyorum inanın şimdiden stres bastı
çalışma grubu bencede yine devam etsin
birbirimizi gördükçe dahada motive oluyoruz
en azında kendimizi yalnız hissetmiyoruz
bizim bölümle alakalı bir sorun var seneye tüm dersleri verskte 1 kredi açığımız kalıyor bu ara onla uğraşıyoruz o da hallolursa inşallah seneye mezun olduğumu yazarım buraya
tek dileğim bu
dua edin bana
Sinyaller geç geldi , alıcılarımda sorun vardı bugün gazelim ancak çınladılar
Derhal el atıyorum konuya , bana el atılacak konu olsun da zaten , içeriği çok önemli değil
Bu arada dün belgem geldi .Şahsımla gurur duydum
Biberon canım başladın mı çalışmaya
Bu arada gözde muhteşem bir profiterollü pasta yapmış , görmeyenler görsünler . Bu kız pek maharetli çıktı
ablacım tebrik ederim
as sende bir yere belgeni
ben oturma odasına koydum
kardeşim diyor
havamı atıosun ben takdir alamadım teşekkür aldım diye
gör gör utan diyorum nasıl sinir oluyor
babamda onur belgesi hediyesi 100 tl bırakmış belgemin üzerine
para babalar günü hediyesine gtti ona yanıyorum
pastamı beğendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim
Hadi gazeli anladık, demek sen de takılmadan geçmeyeyim dedin ha auscuğum?? Merak edenler için, henüz çalışmaya başlamadım ama önümüzdeki senenin derslerine baktım, acaba hangilerini seçsem diye düşündüm. Bak bende yalan yok.
Hmmm sabah sabah insanın canı pasta çeker mi, çekti valla...Aşkolsun size, nereden bulacağım ben şimdi pastayı... Ellerine sağlık gözdeciğim bu arada...
Tebrik ederim canımın içi, nice nice onur belgelerine hep birlikte. Aklıma bir şey geldi, hani bu üniversite sınavı sonrasında dergi reklamları oluyor ya, Türkiye ilk üçü çıkıyor ellerinde dergiyle, "... ile kazandık" diyorlar. Biz de belgelerimizle bir reklam filmi çevirip kk ile kazandık desek, nasıl olur acaba? Bence bu fikri kazene götürmekte fayda var...:))
gözde ablam istediğin pasta olsun kargoyla yollarım ben sana
ama pastama bakta yorum yap bak darılırım
BİBERONCUM ben sana takılmadan durabilirmiyim acaba sen bi gün uğramasan gözüm yolda bekliyorum,
AUSCUĞUM evet bu aralar senin alıcılarda sorun olmalı :) uğramaz oldun, neler yapmaktasın merak içindeyim... şu siyaset topiği de olmasa kk ya uğrayacağın yok
GÖZDECİĞİM kuzum sen kendini zaten aştın da bizi bile aştın kuzum, eş..ek kadar ev hanımıyız çoluk çocuk sahibiyiz senin kadar maharetimiz yok vesselam :)
düşündüm de ben en son ne zaman pasta yaptım diye :) valla elin öpülür kuzum..sana baktıkça gıpta ediyoruz :)
hayır yani şimdi böyleysen evlenince nasıl olursun valla orası meçhul...gurme olup çıkacan başımıza
bende eşşşşşşşeeeekk kadar kızım yani nolcak
ben daha acemiyim yahu
aman ne yapayım insanın hevesi olunca
birde bütün gün evde olunca yapıyorum işte kendimce birşeyler
sen en son pastayı eşine yapmıştın sanırım doğumgününde
pastama yorum isterim senden de umutma bak
bu arada gurme diyince
komşumuzun kızı işletme okumuştu
bankada çalışıyordu
geçen gün komşumuz geldi
dedi böyle böyle bizimki şef oldu falan
dedim nasıl ne alaka işletmeyle