Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Canım güz dönemine ait FF dersim yoktu ama genel not ortalamam 2nin altında idi bahar döneminde 2nin üstüne çıktım ya güzdeki dersleride geçmiş oluyomuyum ?

Yok canım ya , FF aldıysan her koşulda o dersi tekrar alacaksın diye biliyorum ben .
Güz dönemindeki o dersleri , bu güz dönemnde alacaksın diye biliyorum
:26:

Genel Not Ortalaması: Genel not ortalaması bütün dönemlerde aldığımız derslerin toplam not değerleri ile toplam kredilerine bölünmesi ile bulunur.

Ders Geçme: Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi koşulsuz şartsız geçmişsiniz demektir.

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir.

Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.0′ın üzerinde getirmeniz gerekmektedir. Yani Genel not ortalamanız 2.00 ise bu dersi/dersleri geçmiş, 2.00 ve altında gelir ise bu dersten/derslerden kalmışsınız demektir.( Genel not ortalamasını yukarıda yaptığımız hesapla kendinize uygulayabilirsiniz.)

Sınıf Geçme: Kredili sistemde sınıf geçme yerine üst dönemden ders alma tabiri kullanılır. Genel not ortalamanız 2.00 ve üzeri ise üst dönemden ders alabilirsiniz. 2.0′ın altında ise üst dönemden ders alamazsınız.

Kızlar kırmızı ile yazdığım yer benim durumumu ifade ediyo.. Benim güz döneminde koşullu geçtiğim dersler var bu yazıyı internette okudum bunun dediği gibi koşullu geçtiğin dersler için bir sonraki dönem 2nin üzerinde getirmeniz gerek diyor ya o bir sonraki dönemden kastı bahar dönemi mi.. ?

Güz döneminde dönem not ortalamam 2 üzeri ama genel not ortalamam 2 altındaydı
Bahar dönemi genel not ortalamam da 2 üzeri

Şimdi FF aldığım derslerden kesin kalıyorum onu biliyorum... Bu dönemde 6 dersin 4ünü direk geçtim sadece iki tanesi FF
Ama güz döneminde 3 tane koşullu geçtiğim ders var bu 3 dersi vermiş oluyo muyum olmuyo muyum onu anlamadım..

Güz döneminde dönem not ortalamam 2 üzeri ama genel not ortalamam 2 altındaydı
Bahar dönemi genel not ortalamam da 2 üzeri

Şimdi FF aldığım derslerden kesin kalıyorum onu biliyorum... Bu dönemde 6 dersin 4ünü direk geçtim sadece iki tanesi FF
Ama güz döneminde 3 tane koşullu geçtiğim ders var bu 3 dersi vermiş oluyo muyum olmuyo muyum onu anlamadım..

Genel not ortalamanız 2 üzeri olduğu için, FF hariç ne var ne yok geçmişsiniz. :1:

Hem çalışıp hem okuyunca bu kadar oluyor :)

$Adsız2.jpg

Eğitim felsefesi 60.000 cb
okulöncesinde müzik eğitimi ıı 43.000 dc
çocukta oyun gelişimi 82.500 ab
erken çocukluk döneminde gelişim ıı 68.500 ba
okulöncesinde beden eğitimi ve oyun öğretimi 46.500 cd
özel eğitim 71.500 bb
okulöncesinde materyal geliştirme 76.000 ba
ölçme ve değerlendirme 62.000 bb
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi ıı 48.500 cb
türkçe yazılı anlatım 56.500 cb

gazelcim yazmamıştım notlarımı
bu şekildeler
pek iç açıcı olmasalarda artık gözüm yükseklerde değil
dersim kalmadan geçeyim yeter diyorum artık
direk ortalamaları yazdım

Genel not ortalamanız 2 üzeri olduğu için, FF hariç ne var ne yok geçmişsiniz. :1:

Ya inşallah dediğin gibidir bende böyle biliyorum o yüzden sevinmiştim ama bu kredili sistem anlayamadım gitti..
Güz döneminde ortalaman 2 ve üzeri olsa ama bahar döneminde 2nin altına düşse o güz dönemindeki koşullu geçtiklerinden de kalıyosun diye biliyorum.. bahar dönemimde başarılı yazıyor ve dediğin gibi güz ve bahar bütün derslerimden FF hariç geçmiş oluyorum yani dimi.. İnşallah öyledir ya inşallah

özel eğitim 71.500 bb

bu şekildeler

bizim bölümdekilerin gözükmüyo galiba genel not ortalaması senn gözüküyo mu canım ya gectik mi kaldık mı öğrenemedik bi türlü

özel eğitim 71.500 bb

bu şekildeler

tebrik ederim gözdem, geçtin ya gerisini düşünme....senin derslerin okadar çoktu ki, valla helal olsun hepsinin hakından geldin :)

Eki Görüntüle 735389

Bütün herkesi tebrik ediyorum, ben de 2.sınıf oldum artık. :)))

biberon git şurdan allah aşkına yaa, gözüm görmesin seni hıhh :63: :63: :63:

şaka tatlım şaka...çok çok tebrik ederim...ne kadar güzel puanlar öyle bak bak için açılıyor :)
maşallah nazar değmeyelim...devamını diliyorum canım...:)

biberon git şurdan allah aşkına yaa, gözüm görmesin seni hıhh :63: :63: :63:

şaka tatlım şaka...çok çok tebrik ederim...ne kadar güzel puanlar öyle bak bak için açılıyor :)
maşallah nazar değmeyelim...devamını diliyorum canım...:)

Gelmem bir daha madem öyle, özlersin ama beni, çok ararsın çooook. :63: :63: :63: :52::52::52:

Sağolasın bir tanem, ben de seni çok çok tebrik ederim, herkesin maşallahı var, biz bu grupla önümüzdeki sene de ne başarılara imza atarız. :16::16::16:

Gelmem bir daha madem öyle, özlersin ama beni, çok ararsın çooook. :63: :63: :63: :52::52::52:

Sağolasın bir tanem, ben de seni çok çok tebrik ederim, herkesin maşallahı var, biz bu grupla önümüzdeki sene de ne başarılara imza atarız. :16::16::16:

oy kuzum sakın gelmemezlik yapma sensiz hiç tadı yok topiklerin... :)
evet maşallah herkes iyi notlar almış devamı gelir inşallah...
ama beni şimdiden ikinci sınıfın telaşı sardı...şöyle bi göz attım derslere baya zor görünüyor...bu seneki burun kıvırdığım notlara önmüzdeki sene gıpta ile bakmam inşallah...mezun olsam inşallah...
allah kolaylık versin hepimize..

Ayy kızlar bi cesaret baktım notlarıma.Meraktan ölüyodum ama cesaret edemiyodum.
Veeee geçmişim :52:
Nasıl mutlu oldum.Finallere tek bir sayfa bile bakmadan girmiştim.
Artık çalışmam da açıköğretim derslerine.Geçen dönem çalışmıştım az da olsa.
Bu dönem ortalamam daha yüksek :27:
$Adsız.jpg

genel not ortalamam 3.31
guz donemi 3.24
bahar dönemi 3.38
vee 2.sınıfa geçtim rahatladım sınav sonuçları açıklanınca :)

Back