- 20 Haziran 2012
- 2.010
- 32
- 88
Canım sürekli sayfayı yenile , bana da başta yüklenmemişti , sonradan çıktı ortalamam ve başarılı yazısı.
F5 yapa yapa bir hal oldum zaten
ama yok nedense
harfler var ortalama yok
sinir oldum
yemeğide yaktım
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sürekli sayfayı yenile , bana da başta yüklenmemişti , sonradan çıktı ortalamam ve başarılı yazısı.
en düşük 50 almışım korktuğum dersti o da :) çok sevinçliyimmmm :)
bilgisyara çok üzüldüm yaa, 55 almışımhiç kitap açmadan girmiştim kendime güveniyordum
aha pek güzel güvenmişim :)
diğer derslerimde şöyle
arapça :70
temel bilg tekn :55
tefsir tarihi ve usulü :75
hadis tarihi ve usulü :65
islam hukuku :60
islam kurumları ve medeniyeti :50
türk islam edebiyatı :70
ortalama da 3,500 yazıyor başarılı yazıyor....şükür geçtim fire vermeden ama geçen döneme nazaran biraz düşmüşüm![]()
tebrik ederim canım arkadaşım
ortalaman var mı
benim yok yaaaaaaaa
inkılaptan korkuyordum 50 almışım bende
ama müzikten ve beden, oyun dersinden sınırda kalmışım
dövün beni![]()
F5 yapa yapa bir hal oldum zaten
ama yok nedense
harfler var ortalama yok
sinir oldum
yemeğide yaktım![]()
Tebrik ederim gazelcim , bitti gitti işte .
Ama sen şimdi 50 aldım diye üzülmüşsündür , sakın haa
O kadar şeyle kafamız meşgul iken bir yandan da çalıştık , olduğu kadar oldu işte .
Eminim diğer notların da süperdir![]()
ohh maşallah
kapmışsın yine yüksek onuru
nazar değmesin![]()
Kızlar selam yoktum uzun zamandır okuyamadım pek geçmişi bu dönem için sorumlu olduğum ders 6 idi 2 tanesi FF geldi genel not ortalaması 2.060 ve başarılı yazıyo FF dersleri tekrar alıcam ama diğerlerinden geçtim dimi güz dönemindekilerden de koşullu geçtiklerim vardı hepsini geçmiş oluyorumdur herhalde ..
Dönem not ortalamasında 1,510 yazıyo benimde nasıl iş anlamadım ya
Notlarm: CC, CC, BC, CC, FF, FF
Arkadaşlar hepinizin sorularını okudum da , benim tek bildiğim FF aldığın dersten kalıyorsun ortalaman kaç olursa olsun .
O dersi tekrar almak zorundasın .
CD ve DD olan dersler ise koşullu geçer , onun şartıda genel ortalamanın 2.00 üstü olması.
Gazel dönem sonu ortalamana göre belgeni alacaksın , genel not ortalaman 2 döneminin ortalaması .
Arkadaşlar hepinizin sorularını okudum da , benim tek bildiğim FF aldığın dersten kalıyorsun ortalaman kaç olursa olsun .
O dersi tekrar almak zorundasın .
CD ve DD olan dersler ise koşullu geçer , onun şartıda genel ortalamanın 2.00 üstü olması.
Gazel dönem sonu ortalamana göre belgeni alacaksın , genel not ortalaman 2 döneminin ortalaması .