- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydnn canım ortalaman 2nin altıysa ve koşullu derslerin varsa dd ve dc cd gibi onlar ortalama ile geçiliyor 2 olması lazm en az ff de direk kalıyo tekrar yapıyosa dönem de o dönemi tekrarlıyosn seneye 1. dönemdende koşullular yada ff varsa ortalama tutmuyosa yıl tekrarı olabilir detaylı yazarsan yardımcı olabilirm
kızlar yardım edermisiniz
2 fersim ff
ortalamam 2 nin üstünde
durum başarılı
diyor.
bu ff derslerden sorumlumuyum seneye
cevaplayanlara teşekkür ederim
bu arada kızlar, kardeşim de geçenlerde mezun oldu..çok güzel mezuniyet resimleri çekilmişler...
nasipse öğretmen oluyor...allah dileyen herkese nasip etsin...
seneye bende çekilecem kepli mepli şöyyyleee
ayy bende lise mezuniyetinde çekilmiştim
kep törenimizde olmuştu harika ötesiydi ya
insanın ayakları yerden kesilio kuş gibi oluyorsun
inşallah üniversite mezuniyetinide görürüz
gazel dua et bana
senle mezun olayım
birlikte kurtulak
off off çok istiyorum şu okulu 3 senede bitirmeyi
ah ah inşallah canım inşallah....
biberon bişey demişti ortalamsı çok yüksek olan 100 kişiyi kep törenine davet ediyormuş anadolu üniversitesi diye.. :)
biberon kesin gider bu gidişle valla :)
bizden arkasından mendil sallarız :)
burdan biberon hanfendiye duyurulur, nolur bizi de davetlin olarak yanında götür biberonum yaaa :84: :84: :84:
evet canım ortalaması yüksek olan 100 kişi diye biliyorum bende her bölüm için
merak etme sende çağırılırsın mezuniyete
arkadaşım önlisans bitirdi 3.70 ortalaması
o gidiyor
sende kesin çağırılırsın
bende çok istiyorum ama bakalım
biraz zor
2 seneyi bir arada götürünce düştü benim notlar napalım
ama arayıp bende gelmek istiyorum falan diyincede geri çevirmiyorlarmış ortalaması çok düşük olmayanları
ben çağrılmazsam ararım valla bende gelcem diye
hahahhaaaa ayy çok güldüm gözdem sen ölme emi
ben gururlu gacıyım bacım, onlar çağırmazsa zinhar gitmem
ay çok güldüm eşim soruyor noldu diye
böyle böyleymiş dedim, ortalaman tutarsa gideriz diyor bende dedim tutmazsa da telefon edip gelmek istiyorum deyince kabul ediyorlarmış dedim...hıhh yüzsüzmüyüm okadar diyor atmayıver o kepi havaya diyo
ayyy ne gülüyonnn
valla ararım ben
görürsün bak eğer çağrılmazsamda yapışcam onlara
illallah edip tamam gelin dicekler
bak ne geldi aklıma...burdaki grup o törene katılsak, orda bi buluşma ayarlanmış olur nede güzel olur...
aylardır yazışıyoruz muhabbet ediyoruz yüz yüze de tanışmış olurduk :)
bu konuya el atacak biri lazım :) aus'un kulakları çınlar mı ki
güzel ayarlar o
bi çok arkadaşımız çok büyük başarı gösterdi ama, sana nazar boncuğu alcam ben biberon :))
ah ah inşallah canım inşallah....
biberon bişey demişti ortalamsı çok yüksek olan 100 kişiyi kep törenine davet ediyormuş anadolu üniversitesi diye.. :)
biberon kesin gider bu gidişle valla :)
bizden arkasından mendil sallarız :)
burdan biberon hanfendiye duyurulur, nolur bizi de davetlin olarak yanında götür biberonum yaaa :84: :84: :84:
bak ne geldi aklıma...burdaki grup o törene katılsak, orda bi buluşma ayarlanmış olur nede güzel olur...
aylardır yazışıyoruz muhabbet ediyoruz yüz yüze de tanışmış olurduk :)
bu konuya el atacak biri lazım :) aus'un kulakları çınlar mı ki
güzel ayarlar o
Sinyaller geç geldi , alıcılarımda sorun vardı bugün gazelim ancak çınladılar
Derhal el atıyorum konuya , bana el atılacak konu olsun da zaten , içeriği çok önemli değil
Bu arada dün belgem geldi .Şahsımla gurur duydum
Biberon canım başladın mı çalışmaya
Bu arada gözde muhteşem bir profiterollü pasta yapmış , görmeyenler görsünler . Bu kız pek maharetli çıktı
çok teşekkür ederim aynı dediğiniz gibi oluyor şu an benim ikinci üniversitem bizim sistem gibi sandım ama bunlar iyice saçmalamışlar ya olması gereken yıl bitiminde 2nin altında ise şartlı geçilenler ve ff ler verilmeliydi şimdi hiç üstten ders bile alamıyorum en az 5 ders almalıydım beeennnn ((( tekrar yapcam şimdi nasıl okuycam bilmiyorum
KIZLAR BENİM ORTALAMAM 1,93 VE DD VAR ,BEN ŞİMDİ O DD OLAN DERSİMDEN GEÇECEK MİYİM? YOKSA TEKRARDAN SINAVA MI GİRECEĞİM ANLAMADIM.
bİRDE ORTALAMA 2NİN ÜZERİNDE AMA BİR TANE FF VAR O ZAMAN MEZUN OLNMUYOR MU ?