Kredi kartına altın

bende de paraf var
gidelim altın alalım dedik hiçbir yer taksit yapmadı
kuyumcuların camında genelde yazıyor, altın alımlarınızda kredi kartına 4 taksit diye.ben başlarda onları tercih ediyordum.şimdi 1 yıldır sürekli aldığım 2 farklı kuyumcu var, ikisinden birine gidip direkt böldürüyorum.

Yaaa :KK76: 6 ay çok iyi bi süre ben bir yıl veya fazladır diye düşünmüştüm o zaman hayallerime 6 ay kadar yakınım çok sevindimm:KK55:
benim de amacım kredi notumu yükseltmekti. bankada vadeli hesap açtım, ek hesap kullanıp düzenli ödeme yaptım ve kredi kartı kullanıp her ay tüm borcu kapattım. yanlış hatırlamıyorsam 1400 gibi bi rakamdan 6 ay içinde 1800 küsüra çıktı.şimdi de çok dikkat ediyorum düzenli ödemelere. geçen bankacım ev kredisi ön onayı çıkmış dedi hatta. ev almak istediğimde gidip direkt bankadan talep edip alabiliyormuşum genel merkeze danışmadan. öyle bir şeyler dedi, ama şuan için düşünmediğimden dolayı pek soruşturmadım. kredi notu yükseldikçe banka sürekli çıtayı yükseltip yeni ürün kullanman için seçenekler sunuyor.

benim de amacım kredi notumu yükseltmekti. bankada vadeli hesap açtım, ek hesap kullanıp düzenli ödeme yaptım ve kredi kartı kullanıp her ay tüm borcu kapattım. yanlış hatırlamıyorsam 1400 gibi bi rakamdan 6 ay içinde 1800 küsüra çıktı.şimdi de çok dikkat ediyorum düzenli ödemelere. geçen bankacım ev kredisi ön onayı çıkmış dedi hatta. ev almak istediğimde gidip direkt bankadan talep edip alabiliyormuşum genel merkeze danışmadan. öyle bir şeyler dedi, ama şuan için düşünmediğimden dolayı pek soruşturmadım. kredi notu yükseldikçe banka sürekli çıtayı yükseltip yeni ürün kullanman için seçenekler sunuyor.
Ay bu habere çok sevindim inşallah bende öyle yapıcam. Çünki bir ev almamız şart izmir de kiralar çok yüksek. Şimdilik kv evinde oturuyoruz ama emekli olduklarında çıkıcaz korkuyorum kiralardan :KK14:

Ay bu habere çok sevindim inşallah bende öyle yapıcam. Çünki bir ev almamız şart izmir de kiralar çok yüksek. Şimdilik kv evinde oturuyoruz ama emekli olduklarında çıkıcaz korkuyorum kiralardan :KK14:
olur inşallah, Allah gönlüne göre versin.
bu arada sanırım altın taksitleri arttırılacak. kuyumcular odası bankalarla anlaşma yapmış, 36 taksitten söz ediliyor...

bende taksitle gr altin satis yapan kuyumcu bakiyorum altin yulseliyor.
1 ay once ne idi simdi ne oldu
Evet yükseliyor ben altın hesabı açtım 8.78 gram oldu elimde tutamam diye hesap açtım hem banka işlem olduğunu görsün ki kredi limitini yükselsin diye :) şimdilik akbank kredi kartımız var ziraat almak istiyoruz ama vermediler ödeme gecikmesinden inşallah bu akbankı düzenli ödeyip ziraatten kart alcaz :)

Taksitle bizde altın aldık fakat sadece bilezik bileklik vs gibi şeylere yapıyorlar gram altın ve çeyreğe taksit yapmıyor burada okudum yoksa kuyumcuyla baya kavga edecektim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 22 ayar bilezikte farksız alıyorum.
Mrb ben bişey sorucam ben de 22 ayar burma bilezik almak istiyorum taksitle. Ama kredi kartımız yok. Bu konularda hiç bilgimde yok maaş kartı ile alabilir miyim ki acaba? Ne kadar fark eklenir? Bilgilendirirseniz sevinirim kusura bakmayın rahatsız ediyorm kücük bebeğim var bulundugum yerde kuyumcu yok gidip bilgi alabileceğm .. biraz burdan bilgi toplamak istiyorm

Mrb ben bişey sorucam ben de 22 ayar burma bilezik almak istiyorum taksitle. Ama kredi kartımız yok. Bu konularda hiç bilgimde yok maaş kartı ile alabilir miyim ki acaba? Ne kadar fark eklenir? Bilgilendirirseniz sevinirim kusura bakmayın rahatsız ediyorm kücük bebeğim var bulundugum yerde kuyumcu yok gidip bilgi alabileceğm .. biraz burdan bilgi toplamak istiyorm

Maas kartinda hic eklenmemesi gerekiyor ama taksit yapmazlar maas kartina taksit bilmiyorum

X