• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartımdan nakit para çekilmiş!!

Daha önceki kart ekstrelerinize baktınız mı? acaba önceden bu tarz bir nakit çekilmiş mi kartınızdan. Güven bir kere gitti mi bir daha yerine gelmesi çok zor. Bi de o arkadaşını tanıyor musunuz eşinizin ya da size hiç bahsetti mi borcu var vs. diye hani belki tepkinizi ölçmek istemiştir de bahsetmiştir.

arkadaşına vermiş olabilir ama bunu size söylemesi lazımdı gizli saklı iş mi olur insanın aklına bir sürü şey geliyor

Tabii ki yaptigi dogru degil paylasmasi gerekirdi ama bence karsi tarafinda bi dusunmesi lazim ben ne yaptimda esim bana soylemeye cekindi diye.. Benim esim bluzumu arkadasima vermemeden bile rahatsiz olur soylenir. Bazi insanlar boyledir. Ben evlenmeden once mantik cercevesinde arkadaslarima yardim eden biriydim ama evlendigimden beri esim musade etmez. Baska kimsesi mi yok der. Bu benim karakterime ters olduguna gore esimden gizli arkadaslarima yardim etmem cok dogal bence. Surekli sucu karsi tatafa atmak acimasizlik..

Back
X