Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kredi kartımdan nakit para çekilmiş!!
- Konu Sahibi lizge_08
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
- 1 Ekim 2013
- 7.881
- 15.900
- 448
- 34
- 1 Ocak 1970
Eğer gerçekten arkadaşı zor durumda diye verdiyse ve size söylenmediyse sizde bi hata var. Yalan söylüyorsa orayı düşünmek istemiyorumArkadaşlar Merhaba,
Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var.
Bugün mailime gelen kredi kartı ekstreme bir baktım ki 6.000 TL nakit para çekilmiş. Eşimi çağırdım hemen gösterdim ekstreyi. Hemen bankayı arayalım iptal edelim kartı, eşim de dedi ki dur bir bankamatiğe gidip bakalım belki ekstre yalnış gelmiştir. Bankamatiğe gittik borç görünmüyor. Bankayı aradım hemen kartı iptal ettim. Kredi kartımı aldığım bankanın genel müdürlüğünde bir akrabam çalışıyor onu aradım durumu anlattım o da gidip suç duyurusunda bulun dedi. Karakol evimin yakınında eşimle kapıya çıktık tam karakolun önünde dedi ki ben çekip arkadaşa verdim. Durumu çok kötüydü. 15 gün kullandı parayı geri verdi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şuan kendimi o kadar kandırılmış hissediyorum ki ne yapmalıyım. Yalnış bir kanıya mı vardım yoksa böyle hissetmem normal mi? Ne yapmalıyım? Hepinizin görüşüne sonsuz ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden, sevgiler.
- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
ömrümde hayatımda bir kere kredi kartından para çekmedim, hiç girmem öyle işlere. 300-500 TL borcum olur maaşımı alır almaz yatırırım. % 100 haklısın ne diyeyim.Kredi kartından nakit para mı çekilir yahu? En büyük hatalardan biri. İnanılmaz faiz biner ona hem de günlük.
- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
Eğer gerçekten arkadaşı zor durumda diye verdiyse ve size söylenmediyse sizde bi hata var. Yalan söylüyorsa orayı düşünmek istemiyorum
bende nasıl bir hata var? Düşün ki gerçekten benden çekindiği için söylemedi. Bütün samimyetimle eleştirilerinizi de bekliyorum.
- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
GelmişPara geri geldimi peki
- 2 Temmuz 2013
- 3.807
- 8.134
- 358
- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
Evetpara hesabınıza yatırıldı mı
- 18 Ağustos 2015
- 197
- 173
- 18
- 31
Sana soylemeliydi ama yatrmis yani kendi kafasinda arkadasina iyilik yapti erkekler bizim gibi degilBenden korkmuş o yüzden söyleyememiş halbu ki bende hep iletişimimizin ne kadar iyi ve samimi olduğunu düşünürdüm.
Borç ödenmiş kapanmış çoktan gerçekten 15 gün sonra getirmiş parayı ödemiş. Ekstrelere hep eşim bakar, borçları falan o kapatır. Bu ayda öyle açıp bakasım geldi. Şuan güvenim hiç yok gibi, kendimi acayip kötü hissediyorum. Haksızlık etmiyorum değil mi?
- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- 20 Eylül 2012
- 21.767
- 87.834
- 798
- Doğa Severler Kulübü
- Evet üye olmak istiyorum
- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
Çok haklısın aslında da 2 ay nasıl sabredeceğim onu bilmiyorumGerçeği öğrenmek istiyorsan;
Bu yaptığı açıklamayla ilgili detay sor...sonra sal kendi haline...1-2 ay sonra unutmuş gibi yine bi kaç detay sor...yalanı varsa hikaye az da olsa değişecektir...erkekler o kadar akıllı değil
- 3 Nisan 2014
- 36.108
- 147.192
- 798
Yaklaşık 3 yıllık evliyiz, işin açıkçası bizimde düğün sonrası bir sürü borcumuz vardı ve öyle elimiz rahat değildi. dolayısıyla böyle bir şey yaşamadık önceden. Arkadaşına borç vermek istese kızardım bir güzel daha yeni rahatladık dur hele derdim.
İkimizde çalışıyoruz.
Benim de canımı sıkan şey bu zaten: neden dolandırıyor direkt söyle
alttaki sorunuzun cevabını üstte zaten vermişsiniz.. adam arkadaşına borç vermek isteyipte veremiyorsa kendi insiyatifiyle sizden saklar tabiki.. ama çok uzatmış gördüğünüz anda söylemesi gerekirdi..
- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
ozur dileyerek soyluyorum sizdeki hata yada sizdeki demek belki yanlis durumdaki hata şu bence. bir kere esiniz sizden bu denli cekinmemeli. siz onun velisi misiniz? bu insani surekli yalan soylemeye sevk eder. siz onun babasi yada annesi degilsiniz. yani ne biliyim cekilmis sonra yatirilmis bir parayi bu denli saklamasi cok ama cok garip. benim annem biraz despottur ben ondan bile saklamazdim sahsen. cunku para geri gelmis sonuc olarak. bu kadar sizden urkmesi cok kotu bence. ben esimden bu kadar korksam ondan sogurum gibi hissediyorum. cunku o beni azarlayip beni evden aticak degil herlade para icin. haa yanlis anlasilmasin parayi yese keyfi icin tabiki de urksun ama birine borc vermek bu kadar kotu bisey degil. ve almis da hani. bir de hani mesela surekli kocanizi somuren bir arkadasi olur surekli para ister ve geri vermek bu defa da ayni insana borc verir " esim duyarsa kafami koparir vallahi bu sefer" dese yine anlarim. yani olayda bir mantik hatasi var. esinizin arkadas cevresini bilirsiniz dimi? kime verdigini sorun ve bir gun bir sekilde kelime oyunu yaparak ( onceden de yazilmis ) mesela "ahmet senden yine para istedi mi " diyin. hani beklemedigi bir anda. bakalim "hayir ya ne alaka 1 kere okdu diye hep mi olucak "mi der yoksa "ne ahmeti ne parasi ne alaka mi der" .!ama esinizi tabiyan sizsiniz tabi aslinda bu konusmalar tabiki bir yerden sonra anlamsizlasiyor. biz burdan oylesine yorum yapip bir nevi dertlesiyoruz sadece keske elimizden bisey gelse hepimiz birbirimize yardimci olabilseydikbende nasıl bir hata var? Düşün ki gerçekten benden çekindiği için söylemedi. Bütün samimyetimle eleştirilerinizi de bekliyorum.
- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
- 1 Ocak 1970
Belki gercektende dedigi gibi arkadasinin ihtiyaci vardi altinda birsey aramamak lazimGelmiş
- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
- 12 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.579
- 63
- 1 Ocak 1970