• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartımdan nakit para çekilmiş!!

Arkadaşlar Merhaba,

Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var.

Bugün mailime gelen kredi kartı ekstreme bir baktım ki 6.000 TL nakit para çekilmiş. Eşimi çağırdım hemen gösterdim ekstreyi. Hemen bankayı arayalım iptal edelim kartı, eşim de dedi ki dur bir bankamatiğe gidip bakalım belki ekstre yalnış gelmiştir. Bankamatiğe gittik borç görünmüyor. Bankayı aradım hemen kartı iptal ettim. Kredi kartımı aldığım bankanın genel müdürlüğünde bir akrabam çalışıyor onu aradım durumu anlattım o da gidip suç duyurusunda bulun dedi. Karakol evimin yakınında eşimle kapıya çıktık tam karakolun önünde dedi ki ben çekip arkadaşa verdim. Durumu çok kötüydü. 15 gün kullandı parayı geri verdi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şuan kendimi o kadar kandırılmış hissediyorum ki ne yapmalıyım. Yalnış bir kanıya mı vardım yoksa böyle hissetmem normal mi? Ne yapmalıyım? Hepinizin görüşüne sonsuz ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden, sevgiler.
size anladiginiz yada iste ogrendiginiz halde yalan soylemeye devam etmesi sorun. yoksa para geri gelmis sorun oara degil sizden bu kadar korkmasi . ve yalanini inatla surdurmesi. yani gereksiz tuhaf bir durum olmus ama adama da cok yuklenmeyin demek ki cok cekindi itiraf edemedi. zamana birakin biz kadinlar bazen herseyi cok buyutup didikliyoruz ama biz de az degiliz. adam geri de yatirmis iste. bence kapatin ya bozverin simdi bir de adam tarafindan dusundum de sanki adamin da ustune cok gitmisiz gibi geldi. ay bilemedim ozur dilerim ben susuyim en iyisi

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün mailime gelen kredi kartı ekstreme bir baktım ki 6.000 TL nakit para çekilmiş. Eşimi çağırdım hemen gösterdim ekstreyi. Hemen bankayı arayalım iptal edelim kartı, eşim de dedi ki dur bir bankamatiğe gidip bakalım belki ekstre yalnış gelmiştir. Bankamatiğe gittik borç görünmüyor. Bankayı aradım hemen kartı iptal ettim. Kredi kartımı aldığım bankanın genel müdürlüğünde bir akrabam çalışıyor onu aradım durumu anlattım o da gidip suç duyurusunda bulun dedi. Karakol evimin yakınında eşimle kapıya çıktık tam karakolun önünde dedi ki ben çekip arkadaşa verdim. Durumu çok kötüydü. 15 gün kullandı parayı geri verdi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şuan kendimi o kadar kandırılmış hissediyorum ki ne yapmalıyım. Yalnış bir kanıya mı vardım yoksa böyle hissetmem normal mi? Ne yapmalıyım? Hepinizin görüşüne sonsuz ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden, sevgiler.

Eşinle sakin sakin konuş bence belki çekinmiştir? Hem parada geri yatmıs hesaba sonucta.

masallah berkes medyum. nerden biliyorsunuz nasil emin oluyorsunuz arkadasina vermediginden?
belki de cidden erdi ama korktu tepki verirsimiz diye.
oturun dogru duzgun konusun, arkadasiyla falanda komusun. yargisiz infaz yapmayin

Arkadaşlar Merhaba,

parayı sonra geri yatırmıs anladığım kadarıyla ama yaptığı cok yanlıs kendi kartı ile vericek olsa sizinle konusması fikrini alması gerekirdi

Bence eşinin senden saklama sebebi parayi bir bayana vermesi, soyledigine gore saklanacak birsey yok, benim de esimle muhabbetim iyidir, boyle birsey yapsa parayi onay vermeyecegim birine verdiğini dusunurdum

benim ex eşim de kredi kartımdan para çekmişti, ben hareketler dökümüne bakınca öğrenmiştim arkadaşa borç verdim yarın ödicek demişti.. ne mi oldu tabiki yalan çıktı, iddaa oynamış o parayla, kaybedince de itiraf etmek zorunda kaldı.. herşey olabilir dikkat edin bi daha da eşinize güvenmeyin derim benden söylemesi :KK14:

bende nasıl bir hata var? Düşün ki gerçekten benden çekindiği için söylemedi. Bütün samimyetimle eleştirilerinizi de bekliyorum.
Sizde söyle bir hata vardır o durumda bence. Demek ki sizin normal zamanlarda Yada olaylar karşısında ona karşı Verdiğiniz tepkiler yüksek ki oda böyle bi olayı sizden saklıyor kavga çıkmasın diye. Yoksa niye saklasın ki. Hadi söylemeyi unuttu diyelim siz farkedince karakola kadar niye söylemedi. Normalde insan Eşine söyler hadi olmadı unuttu iş Yoğunluğu falan sen farkedince der."hayatım ya ben arkadaşa borç vermiştim onu da eri ödeyinceye geri yatırdım söylemeyi unuttum " diye ama eşiniz son ana kadar söylemiyor. Benim yakın bi arkadaşım var. Oda evli. Gerekli gereksiz o kadar çok seyden kavga çıkartıyor ki adam artık yapacağımı yine yapıyor ama eşiniz gibi saklıyor. Ortaya çıkmazsa ne ala. Bilmiyorum yanlıs düşünmüş olabilirim ama Buda bi bakış açısı. Siz artık evde eşinizle durumunuza bakıp karar verirsiniz

Bence çokta takılma, şükret ki para geri gelmiş. Eşinle para konusunda yüz göz olmamaya bak derim. Yarın birgün ailen bir gün paraya sıkışır desteklemek istersin pat paaat yüzüne vurur. Çekinmiş belli ki adam ama tavrını koy gene de. Uzatıp huzurunu bozma, bir iyilik yapılmış boş yere tadınız kaçmasın.

niye bu erkekler yakalayınca arkadaşım a verdim arkadaşıma kredi çektim bide biz basmazsak söylemiolar bazen ben diorum senin başka haltların varda arkadaşım die ayakmı yapıosun bana ?

Allahım ben böyle kocayı.Nasıl sizden gizler bunu?Ya vermeseydi arkadaşı parayı.Ya Allah göstermesin sizin acil paraya ihtiyacınız olsaydı ne olacaktı.Nasıl bir sorumsuzluk bu.Yok illa iyi niyeti suiistimal edip güveni yıkacaklar....

Eşinizle konuşup tavrınızı koyun ve bir daha ona kartınızı vermeyin

yok artık bu kadar olmaz parayamı yanasın eşinin düzenbazlığınamı bilemedim :( Allah kolaylık versin

Arkadaşlar Merhaba,

Esiniz dur bir bankamatige gidelim dedigi anda caktim mevzuyu. Kandirilmissiniz evet ve polise gidelim demeseniz de ortaya cikacagi yoktu.

Benden korkmuş o yüzden söyleyememiş halbu ki bende hep iletişimimizin ne kadar iyi ve samimi olduğunu düşünürdüm.

Borç ödenmiş kapanmış çoktan gerçekten 15 gün sonra getirmiş parayı ödemiş. Ekstrelere hep eşim bakar, borçları falan o kapatır. Bu ayda öyle açıp bakasım geldi. Şuan güvenim hiç yok gibi, kendimi acayip kötü hissediyorum. Haksızlık etmiyorum değil mi?

Bu ayki ekstreye bakmasaydiniz hic farkina varmayacaktiniz zaten esiniz de ona güvenmis. Bankamatige bakalim demesinin nedeni de orada borc görmezseniz yanlislik olduguna inanirsiniz sanmis. Yani hala gizleyecegine ümidi vardi. Geri getirdi yatirdim karta nasilsa ortaya cikmaz demis ama Allah eline yüzüne dolamis.

il cümlelerde belli oluyor eşinizin çektiği..ama artık arkadaşına mı verdi, başka acil bi ihtiyacı oldu onda mı kullandı içinizde hep şüphe olarak kalacak. arkadaşına vermediyse sorun daha da büyük, yalan üstüne yalan söylüyor ve sizden bişeyler gizliyor. bence şu anda eşinize güvenmemeniz için çok büyük bir sebep var ve ben olsam buna dayanarak hangi arkadaşına verdiğini sorar, bunu ispat etmesini isterim.

• Beğen
Reactions: BBD
Olaylar bukadara büyümeden önce söylenmeliydi. Baştan çekmeden önce söylememiş olmasınıda kabullenebilirim ama te karakolun önüne gelinceye kadar söylenmemesi enteresan geldi.Ben olsam bunuda sorgulardım.

Back
X