hddes askerimi özledimm... Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2011 Mesajlar 99 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Hatay 18 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hddes #1 trendyoldan alışveriş yapmak için kredi kartı mecburi mi? yoksa banka kartı ile hesabımdaki paradan alışverişimi yapabilir miyim? :26: şimdiden teşekkürler...
trendyoldan alışveriş yapmak için kredi kartı mecburi mi? yoksa banka kartı ile hesabımdaki paradan alışverişimi yapabilir miyim? :26: şimdiden teşekkürler...
ameliee dileğini tuttu!:) Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2009 Mesajlar 5.950 Emoji Skoru 539 Puanlar 363 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hddes #2 kredi kartına taksit yapılıyormu bende onu merak ettim :26:
BenTrendyol Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2011 Mesajlar 484 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hddes #3 hddes .!.: trendyoldan alışveriş yapmak için kredi kartı mecburi mi? yoksa banka kartı ile hesabımdaki paradan alışverişimi yapabilir miyim? :26: şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Şu anda sadece kredi kartına işlem yapılıyor ancak yakın zamanda güzel gelişmeler olacak ve bu konuda sizleri bilgilendireceğiz.
hddes .!.: trendyoldan alışveriş yapmak için kredi kartı mecburi mi? yoksa banka kartı ile hesabımdaki paradan alışverişimi yapabilir miyim? :26: şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Şu anda sadece kredi kartına işlem yapılıyor ancak yakın zamanda güzel gelişmeler olacak ve bu konuda sizleri bilgilendireceğiz.
BenTrendyol Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2011 Mesajlar 484 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hddes #4 ameliee .!.: kredi kartına taksit yapılıyormu bende onu merak ettim :26: Genişletmek için tıkla... Word, Garanti, Finansbank kartlarına taksit yapılaiblmektedir. Diğer kartlara taksit seçenkleride sürekli eklenmektedir.
ameliee .!.: kredi kartına taksit yapılıyormu bende onu merak ettim :26: Genişletmek için tıkla... Word, Garanti, Finansbank kartlarına taksit yapılaiblmektedir. Diğer kartlara taksit seçenkleride sürekli eklenmektedir.