KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
656
-38
98
20bin tl laptop alacağım, limiti 20bin tl yaptırdım iş bankası, hesap kesim ayın 6sında, 3 taksitle alacağım nasıl oluyor süreç? Direkt para çekiyor mu? Yoksa ilk parayı 6 nisanda mı ödeyeceğim?

Hesap kesım tarıhınden sonra belirli bir odeme suresı oluyor 6 sından sonra oduyorsunuz yanı ilk taksıdı sonra odedıgınız kadar dıger aya limit açılıyor

Hesap kesim tarihi 6 nisan ise ekstreniz ertesi günün ortalarında gelir. Ekstreyi gördükten sonra sipariş verin derim (7 nisan akşamı yani). Limitiniz 20 bin olduğu için bilgisayarı aldığınızda limitiniz sıfıra düşer, ilk taksit ödemesini ise bir sonraki ayın 6'sında yaparsınız.

Hesap kesim tarihi 6 nisan ise ekstreniz ertesi günün ortalarında gelir. Ekstreyi gördükten sonra sipariş verin derim (7 nisan akşamı yani). Limitiniz 20 bin olduğu için bilgisayarı aldığınızda limitiniz sıfıra düşer, ilk taksit ödemesini ise bir sonraki ayın 6'sında yaparsınız.
Laptop alıcam, ay basında zam gelicek laptoplara sanırım alcağım fiyat 19bin zamlı fiyatı 22800 falan olcak, 7sinde almak mı mantıklı bugun almak mı bilmiyorum

Fiyatı artmayacaksa ve hala 3 taksit yapacaklarsa 7sinde almak mantıklı.
Ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor fiyatlar artabilir

Şimdi alırsanız 7 Nisan'dan başlayarak 10 gün içinde ödemeniz gerekecek. Yani 19 gününüz olacak ilk taksidi ödemek için kabaca. 7 Nisan'da alırsanız 1 ay+10 günde ödersiniz. Paranız varsa zamlanmadan almak daha mantıklı, 19 günlük ödeme süresi de fena değil. Aylık ödemelerinizi düşünerek karar verin.
Laptop alıcam, ay basında zam gelicek laptoplara sanırım alcağım fiyat 19bin zamlı fiyatı 22800 falan olcak, 7sinde almak mı mantıklı bugun almak mı bilmiyorum

Back
X