- 2 Kasım 2016
- 9
- 3
- 42
- Konu Sahibi Jasminebal
Kartin yenisini gonderdiler orda sıkınti yok. Dun geldi daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim oda sizin gibi dusunmus olacak ki boyle yapmis. Ben anlam veremiyorum ama. O karti kullanmayi hic dusunmedim ama kullanmis olsam bile bunun hesabini tutmasi cok kirici.Olaya başka açıdan bakıcam. Banka ne yapar bilmiyorum ama ben, eşim evi terk etse ortak kredi kartımı kapatırım. Kimse kusura bakmasın.
Güvenmekte bir yere kadar. Korkulu rüya görmektense uyanık durmayı yeğlerim.
Doğru olabilir çünkü bir tanıdığımında başına geldi,yurt dışından kredi kartından alışveriş yapılmış sonra tekrar çekilmeye çalışılmış bankada şüphelenip kredi kartını iptal etmiş.Kartin yenisini gonderdiler orda sıkınti yok. Dun geldi daha.
Acaba sizinki hangi banka? ozelden yazsaniz??Bankalar yapabiliyor. Çok aktif kullanmadığım bir kart yenilenerek adresime gelmişti. Arayıp sebep sorduğumda güvenlik ihlaline karşı önlem için dendi.
Bir başka kartımda iptal oldu. Banka aradı yeni kartı göndereceğini bildirdi. Sebep için ne kadar uzatsamda net açıklama yapmadılar. Güvenlik için dendi.
Ben de buna sasirdim ya. Bir ihtiyaci vardir diye dusunmesini beklerken, kredi kartini iptal ettirme ihtimali insana hersey bosunaymis yani dedirttiriyor.Hiç sanmiyorum sizin düşü düğünüz gibidir ama insan eşiyle küs olsada harcasın diye düşünmezmi ya belki ihtiyacın olur diye çok kötü bir durum valla
Sende kendine ufak bütçeli bir kart çıkarmak istediğini söyle hatta yeri gelir lazım olur kimseye muhtaç olmiyayım gibi birşey diyerek söyle
Allah Allah. Olabilitesi var demekki bu durumun. Ama acaba bizimki de boyle mi oldu yoksa korkularim gercek mi bilemiyorum. Nasil ogrenecegimi de bilmiyorum.kurban bayramında başıma geldi bir yerden alışveriş için kartı verdim onaylanmadı yurtdışı bir siteden 10 ve 20 euroluk iki alışveriş yapılmış banka kartı kapatmış bende başvurdum harcamalara itiraz ettim kabul ettiler ama şu site bu site diye bilgi verilmedi yani bir yerden alışveriş etmeye kalkana kadar haberim bile olmadı sağolsunlar
hayır olamaz diye bir durum yok bence. her türlü dolandırıcılığın kol gezdiği bir ortamda son derece mümkün bunlar. insanlar hapislere bile giriyor hiç alakaları olmayan, onların üstüne kimlik bilgileri ile sahte belgelerle açılan şirketler yüzünden.Benim de iyiden iyiye kafam karisti. Ayni seyleri yasayanlar da varmis. Hayir olamaz diyenler de.
Banka kartı iptal edebilir.Böyle bir güvenlik politikası olabilir.Ben de buna sasirdim ya. Bir ihtiyaci vardir diye dusunmesini beklerken, kredi kartini iptal ettirme ihtimali insana hersey bosunaymis yani dedirttiriyor.
Burdanda yazabilirim. Ve o dönemde netten alışverişte yapmamıştım.Acaba sizinki hangi banka? ozelden yazsaniz??
Aynen ben de alışveriş yapmaya çalışırken öğrendim iptal edildiğini.. Bilgi verir insan..kurban bayramında başıma geldi bir yerden alışveriş için kartı verdim onaylanmadı yurtdışı bir siteden 10 ve 20 euroluk iki alışveriş yapılmış banka kartı kapatmış bende başvurdum harcamalara itiraz ettim kabul ettiler ama şu site bu site diye bilgi verilmedi yani bir yerden alışveriş etmeye kalkana kadar haberim bile olmadı sağolsunlar