- Konu Sahibi nebilimben
-
ya ama lazım oluyorHic bulasma.Bende 3 tane var da noluyor? Cektigim 3 kredi icin verilen ve zarfindan cikarmadigim aktif olmayan 3 tane de cabasi...Nakit yasa.Kafa rahat mis gibi.Simdi gibip 1.500 lira kredi karti odeyecegim misal.Bu borcun tamami da degil asgarinin biraz ustu.Vermesinler daha iyi.Keske bana da vermeselerdi..
ya anlamadım ki gerekçe olarak ilk defa alıyorsunuz, her hangi bir banka geçmişiniz yok( kredi çekme falan ) o yüzdenGeçen de yazdım çalışmıyorum ve yüksek limiti Kartlarım var
Hatta bir bölümünü zorla verdiler ben istemedim
Bu çifte standart neden
Bir de vermeyen bir gerekçe söylemedi mi
Arkadaş ev kredisine başvurdu reddedildi
Yıllar önce vefat eden annesinin dayısının şirketinde hissesi varmış orada vergi borcu varmış buna da o borç miras kalmış
Red gerekçesini öğrenin mutlaka ileride daha büyük bir ihtiyaçta ayağınıza dolanmasın
artık yeni yasalar geregi senin maaş ortalaman ile kredi kartı veriliyor diye biliyorum. annen kefil olsun. sonucta annen. 900 tl en düşük lmit diye biliyorum. limitini de yükseltmez ise sorun olmaz.ya ama lazım oluyor
yapamazsam kapatırım olur bıter
ben cok lımıtlı ıstemıyorum zaten
her ay ufak tefek alısverıslerım oluyor
lazım oluyor
Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.ya anlamadım ki gerekçe olarak ilk defa alıyorsunuz, her hangi bir banka geçmişiniz yok( kredi çekme falan ) o yüzden
ya ben illaki kredi mi çekmem gerek daha iyi değil mi geçmişim olmaması ( kötü bir geçmişim yok bu zamana kadar tel faturası bile geçiktirdiğim olmadı)
aylardır oraya başvur bekle gel git bilmem ne bi kart almaya uğraşıyorum sinir oldum
akbank
finansbank
yapıkredi
bunlara telden basvurdum ziraate gittim direk bordro falan verip şubden basvurdum bakalım ziraatten hiç degilse umutluyum bu sefer
zaten o kadar limit istedim az yanıartık yeni yasalar geregi senin maaş ortalaman ile kredi kartı veriliyor diye biliyorum. annen kefil olsun. sonucta annen. 900 tl en düşük lmit diye biliyorum. limitini de yükseltmez ise sorun olmaz.
ne yapmam lazım pekı nasıl bır gecmıs olusturacagım :)Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.
Genelde müşteriler aileden birinin üzerine ek kart çikartiyor kartta kendi ismi yaziyor limiti cok değil 300 tl veriliyor. Duzenli odemede zaten sizin findeksiniz yukseliyoruz. Genelde akbank uzerinden ve garanti bankasindan daha sık cikiyor. Onlar baska detay istiyor bildiğim kadari ile. Ama ilk olarak ek karttan baslarsaniz daha kolay olur. Ayrica internet uzerinden yaptiğiniz olumsuz başvurular kredi notunuzu %55 etkilemektedir.ne yapmam lazım pekı nasıl bır gecmıs olusturacagım :)
bır seneyı gectı calısıyorum sıgortam var
bekle. sabret. ve bence de kredi kartı asla peynir ekmek gibi dagıltılmaması lazım. iyi yapıyor bankalar.ne yapmam lazım pekı nasıl bır gecmıs olusturacagım :)
bır seneyı gectı calısıyorum sıgortam var
ya pardon da sen neden bu kadfar cok istiyorsun ? birşey alacaksın da taksitm i yapmaya niyetlisin ? boşver alma o şeyi. bekle.zaten o kadar limit istedim az yanı
annem calısmıyor kı kefıllık kabul ederler mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?