• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı alamıyorum

Şaşırdım doğrusu ben öğrenciyken ogrenci kartı vericez en fazla 500 TL demişlerdi 4500 lira limitli kart vermişlerdi. Borçlandım doğal olarak geçen gün başka bankaya hesap açtırmaya gittim yapılandırmam olduğu halde bana sormadan 3600 TL daha kart vermişler.

merhaba kızlar
bir buçuk sene oldu çalışıyorum sigortam var
ama kredikartı alamıyorum

akbank
garantı bank
finansbank
hepsi reddetti
şuan ziraat bankasında işlemde sonucu ne olur bilmiyorum gidip soramadım da bankaya
ziraat bankasında hesabım var hatta maaşım oraya yatıyor
ilk önce ziraate başvurdum bir kaç gün sonra sonucunu öğrenmeye gittim bana kefil bulmalısınız dedıler ama ben ıstemıyorum
daha sonra maasımı burdan alıyorum ben calısıyorum da zaten bordro getırdım falan dedım tekrarladılar basvurumu
maasımı bazen elden de aldıgım oluyor ama genelde hesabıma yattı
doger bankalar nıye vermıyor anlamıyorum
daha once banka gecmısım olmadıgı ıcınmiş
ılk kredı kartı oldugu ıcınmış iyide ben bu ilki kimden alacağım ?
En kolay veren banka YKB bir de onu deneyin.

Ziraat musteri hizmetlerinden hic anlamayan bir banka. Garanti, Is Bankasi, TEB vb musteri hizmetleri daha iyi olan bir bankaya tasiyin maas hesabinizi. Bordronuzu gorunce karti verirler.

merhaba kızlar
bir buçuk sene oldu çalışıyorum sigortam var
ama kredikartı alamıyorum

akbank
garantı bank
finansbank
hepsi reddetti
şuan ziraat bankasında işlemde sonucu ne olur bilmiyorum gidip soramadım da bankaya
ziraat bankasında hesabım var hatta maaşım oraya yatıyor
ilk önce ziraate başvurdum bir kaç gün sonra sonucunu öğrenmeye gittim bana kefil bulmalısınız dedıler ama ben ıstemıyorum
daha sonra maasımı burdan alıyorum ben calısıyorum da zaten bordro getırdım falan dedım tekrarladılar basvurumu
maasımı bazen elden de aldıgım oluyor ama genelde hesabıma yattı
doger bankalar nıye vermıyor anlamıyorum
daha once banka gecmısım olmadıgı ıcınmiş
ılk kredı kartı oldugu ıcınmış iyide ben bu ilki kimden alacağım ?
Çok ilginç ben işe girdiğimde daha hesap açtırır açtırmaz günde zibilyon kere arıyorlardı kredi kartı gönderelim diye. İlk işimdi benimde. Acaba limiti yüksek tuttunuz da ondan mı onaylanmadı. Hatta eşime onayını almadan gönderdikleri Bike oldu. Biz kabul etmedik kapıdan çevirdik kuryeyi.

iki senelik konu 20 dk önce hortlatılmış. :KK45:

:D
Kız kredi kartını almış taksitlerini ödüyordur bile. Belki de hay almaz olsaydım diyordur :D
Şaka bir yana, benim de ilk göreve başladığımda kart başvurum reddedilmişti.
Kamuda çalışıyorum maaşım belli üstüme en ufak bir borç yok.
Meğer adresim sistemde başka yer görünüyormuş. Benim bankaya beyan ettiğim adresten farklı bir yer.
Onu düzeltince hemen gönderdiler.Bakan olursa bilgi olsun bazen bir bilgiyi yanlış yazınca da verilmeyebiliyor.

:KK53: Şaşırdım .
Bana k.kartı vermek için etmedıklerı telefon kalmadı .
Oysaki milyarlık ev borcumuz var :kızgın:
Daha öncede hiç kart kullanmadım.

Bence bulaşma . Bitek bankamatik kartım var . Param varsa dibine kdr harcarım .

- Allah szi bildiği gibi yapsın :bicak:
Konunun tarihi ne öyle .
Kullanıcı almıştır kartını :KK70:

Back
X