• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi Kartı

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.466
373
kızlar bir derdim yok çok şükür, küçücük problemimsi bir şeyim var :)

ziraat bankasının maksimum kartını kullanan var mı varsa memnun musunuz

ben akbank axsess gold kullanıyorum ve inanılmaz az bir limit verdiler limit artırmak istedim reddettiler son olarak da 75 tl üyelik ücreti almışlar gitgide sinir olmaya başladım

alışveriş yapamıyorum limit pat diye doluyor kart ücretini öbür ayın ekstresinde iade şeklinde görecekmişim ama önce yatırıp sonra neden alayım ki o parayı?

sizce en iyi kredi kartı hangisi? gerçi hepsi birbirinden beter ama en sorunsuzu hangisi sizce kızlar?

Ziraatin iyi canım kart ücretide az ama onlarda fazla limit vermiyorlar belirteyim.

2 gündür eşim Ziraat maximum kartından yana dert yanıyor, kapatmam gerek diyor. nerden girdim buna diyor. kartına alışveriş yapmak için para havale etti ama kartta para görünmüyor hemen yutmuş tabiri caizse. gelecek ay kredi çekip kapatacağım diyor...

Ziraatin iyi canım kart ücretide az ama onlarda fazla limit vermiyorlar belirteyim.

bende limitim yüksek gelir diye umut ederken bu arada devlet memuruyum ödeme sıkıntım olmayacak ama ne hikmetse 1000 tlnın altında geldi limit ve artırmıyorlar ben anlamadım nıye?

her ay 100 tl gibi komık bir rakam ödüyorum taksitlere ve limit açılmıyor halıyle

hiç sevmedim bu kartı.

2 gündür eşim Ziraat maximum kartından yana dert yanıyor, kapatmam gerek diyor. nerden girdim buna diyor. kartına alışveriş yapmak için para havale etti ama kartta para görünmüyor hemen yutmuş tabiri caizse. gelecek ay kredi çekip kapatacağım diyor...

bana da akbankı bi arkadaşım önermişti çok pişman oldum

ziraate iyi dediler ama pek kullanan yok sanırım onuda:44:

Bende akbank kullanıyorum limiti çok düşük -26 olduğum için kart ücreti ödemiyorum
Gerçi limitle işim yok ama limit baya düşük

Babamın kartlarından bildiğim kadarıyla en iyisi ykb- word veya finansbank.

ben kullanıyorum canım, memnunum 1000 lira limitim var kendim öyle istedim kart ücretide yok ilk yıl ama maaşımızı ziraatten alıyoruz diye ücret yok, anlaşma öyleymiş

bana da akbankı bi arkadaşım önermişti çok pişman oldum

ziraate iyi dediler ama pek kullanan yok sanırım onuda:44:

ziraate hiç bulaşma derim akbanktan bir farkı yok ev arkadaşım onu kullanıyordu
Para yatırdığında gözükmeme gibi sorunlar yaşıyordu

annemler kullanıyor mennunlar bir sorunları yok sanırım.biz de axess ve garanti bonus kart kullanıyoruz mennunum.sanırım kartların birbirinden çok da farkları olmuyor.limit sorunu hakkında bilgim yok ona birşey diyemiycem.5-6 yıldır kullanınca limitimiz yüksek zaten.ilk kullanımda yüksek limit veren kart hangisi bilmiyorum

Bonus ve world kullanıyordum.

Nasıl olduysa worlde ödediğim sandığım bi ekstireyi atlayınca ve uzuncaa bi süre bi haber olunca baya yüklü bi geri ödeme yapıp o kartı kapatmıştım.

Şimdi aynalı bonus kullanıyorum.4-5 sene oluyor ilk aldığımda ilk iki sene kart aidatı ödemeyeceksiniz dediler.Nerdee ilk seneden beri ödüyorum.Aradım,itiraz ettim kabul etmiyorlar dilekçe verdim banamısın demediler , neyse dedim uğraşmayacağım.

Şimdi yıllık 45 tl kesiyorlar.Bu kartların hiçbiri iyi değil hepsi birbirinden beter.:37:

internet bankasını kullanarak istediğim gibi limit arttırımı yapıyorum.

telefon bankacılığı da iyi.

kart aidatı hiç ödemedim.

kızlar bir derdim yok çok şükür, küçücük problemimsi bir şeyim var :)

ziraat bankasının maksimum kartını kullanan var mı varsa memnun musunuz

ben akbank axsess gold kullanıyorum ve inanılmaz az bir limit verdiler limit artırmak istedim reddettiler son olarak da 75 tl üyelik ücreti almışlar gitgide sinir olmaya başladım

alışveriş yapamıyorum limit pat diye doluyor kart ücretini öbür ayın ekstresinde iade şeklinde görecekmişim ama önce yatırıp sonra neden alayım ki o parayı?

sizce en iyi kredi kartı hangisi? gerçi hepsi birbirinden beter ama en sorunsuzu hangisi sizce kızlar?

Garantı felıxxsı cok hos puan hemen bırıkoyor cunku bonusta zor bırıkıyo mesela butun kartlar hemen hemen alıo ucretı mumkun oldugunca tek kart kulan mesela hcbs de. Kredı kartınvar 1000 tl cekıosun nakıt avans lımıtınızden faızsız 80 tl oduyosun. Tawsıe ederım oda ıyı:)))))

Aman ama sen sen ol ılla kart kullanıcaksan kullanda bı tane olsun. Hepsı anasını. Nıkahını ıstıyor cok fenalar !!!!!

Son düzenleme:
evet ziraatinde varmış ve kart ücreti 10 tl alıyorlarmış

bende iş bankasınınkinden bi farkı var mı onu merak ediyorum

kayınvalidem maaşını ziraattan çektiği için ona vermişler maksimum kart
limiti ne kadar kart ücreti ne kadar hiç bilmiyorum ama memnun
zaten kart ücreti fazla olsa hayatta kullanmaz :1:

kart limitiniz geçmişte kullandığınız kartlarlada ilgili oluyor biraz
eşimin ilk kartı aksesti sonra citi banktan aldı sonra garanti feliks kart
en sonunda bu üçü düzenli ödeniyor diye teb bankası 2000 yakın limitli kart gönderdi

iş bankasının maximum kartını kullanıyorum verdikleri limit 3 bucuk milyar cep telefonu ayakkabı çanta falan aldım aylık 5 tl kesiliyor şimdilik hiç sorun yaşamadım memnunum :31:

şimdi sadece citi ve word var ikisininde limiti binin üzerinde
garantide limit konusunda pek sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum

Bende vakıfbnk world eşimde de iş banksı maximum var limit sıkıntısı yaşamadık, hatta limit düşürmeyi düşünüyoruz.eğer çalışıorsanız bordronuzu götürüsniz maaşınıza göre 1.500 ila 7 bin arası(2.5oo maaş alan bi arkadaşımın limiti) limit alabilirsiniz. kartlar için herhangi bir aylık ödemiyoruz. belki maaşları o bankadan aldığımız için olabilir. Ziratte normal banka hesabı açtırmıştım ondan bile yanılmıorsam aylık 30 liraya yakın bi mktar para kesintisi yapmışlardı.

Back
X