• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı alamıyorum

canım hiç heveslenme.hele de öğrenci olunca (arakadaşlarla yarış durumları) ve bayan olunca (taksitlere dayanamama,çalaçaputa merak) bu iki faktör yanyana sen ipin ucunu kaçırırsın.biz kaç yaşına geldik hala beceremiyoruz kullanmayı ve artık benim de eşimin de yok.çok rahat ve mutluyuz böylece.demek ki ihtiyaç falan değilmiş.hatta diyorum ki bazen "bak kredi kartım olsa şunu alırdım hemen şimdi" ve sonra o şeyi iyiki almamışım bak kartım olsa şimdiye almış olacaktım boş yere diyorum.
olması değil olmaması ÖZGÜRLÜK.

canım benim akıl vermek gibi olmasın ama ben kesinlikle kredi kartı belasına bulaşma derim. ben bankacıyı m kredi kartı kullanıyorum kullanmaz olaydım inan içinden çıkamıyosun karta güvenip her defasında daha fazla harcama derkennnn derkennn ipin ucu kaçıo tabi herkes aynı diil ama çok kötü alışkanlık yapabilio insanda ben çalıştığım halde ödemelerimde zorluk çekiyorum ki sen öğrencisin üstelik hiç yeltenme derim ..

benimde aynı şey eşimin başına geldi, öğrenciyken maximum kartı vardı, bir alışveriş yaptırmış ucuz bişey 6 taksit yapmışlar, oda aman 15tl her ay ödeyeceğime sonra toplu öderim demiş ve ödememiş.kredi kartı iptl edildi borcunu hemen ödedi. sonra çalışmaya başladı, doktor olduğu ve maaş bordrosunu götürdüğü halde bankaların yüzde 90 ı kredi kartı vermedi. sonra sanırım yapıkrediden vermişlerdi, ama onunda limitini artıramadı bir türlü, 2 sene böyle sıkıntı çekti, o kartın borcunu düzenli ödeyince diğer bankalar kendiliğinden kredi kartı vermeye başladı. sende iyi araştır, tamamını okumadım ama çok ihtiyacın oluyorsa mutlaka veren bir banka bulursun. gerekirse başvurursun hepsine. eşim öyle yaptı bir çok bankaya başvurdu bi tanesinden verdiler.

kredi kartı alıpta ne yapacaksın.aynen yukarda yazan bir arkadaşın dediği gibi bayanız çula çaputa veriyoruz.kart olunca hemen alıyoruz.bankalar zaten bizlerden para almak için her yolu deniyor.resmen hepsi soyguncu.kart aidatı,hesap işletim ücreti,vs vs.
ben bonus kartımı iptal ettirene kadar ne çektim.şükür kapattılarda kurtuldum.kapatmıyorlar istediğin zaman.aklıma geldikçe bile geriliyorum.
boşver kredi kartı illetine bulaşma.zaten toplum olarak üreticiden çok tüketiciyiz.kredi çekmekten başımızı alamıyoruz.bari kredi kartı olmasın hayatımızda.tabi kredi de.
alma kardeş alma kart.

canım benim akıl vermek gibi olmasın ama ben kesinlikle kredi kartı belasına bulaşma derim. ben bankacıyı m kredi kartı kullanıyorum kullanmaz olaydım inan içinden çıkamıyosun karta güvenip her defasında daha fazla harcama derkennnn derkennn ipin ucu kaçıo tabi herkes aynı diil ama çok kötü alışkanlık yapabilio insanda ben çalıştığım halde ödemelerimde zorluk çekiyorum ki sen öğrencisin üstelik hiç yeltenme derim ..

tamam almiicam kredi kartı da babam bunu bi şekilde ögrenebilir mi mesela kendi ek kartını cıkarsa artık tek derdim onun ögrenmemesi :5:

benimde aynı şey eşimin başına geldi, öğrenciyken maximum kartı vardı, bir alışveriş yaptırmış ucuz bişey 6 taksit yapmışlar, oda aman 15tl her ay ödeyeceğime sonra toplu öderim demiş ve ödememiş.kredi kartı iptl edildi borcunu hemen ödedi. sonra çalışmaya başladı, doktor olduğu ve maaş bordrosunu götürdüğü halde bankaların yüzde 90 ı kredi kartı vermedi. sonra sanırım yapıkrediden vermişlerdi, ama onunda limitini artıramadı bir türlü, 2 sene böyle sıkıntı çekti, o kartın borcunu düzenli ödeyince diğer bankalar kendiliğinden kredi kartı vermeye başladı. sende iyi araştır, tamamını okumadım ama çok ihtiyacın oluyorsa mutlaka veren bir banka bulursun. gerekirse başvurursun hepsine. eşim öyle yaptı bir çok bankaya başvurdu bi tanesinden verdiler.

bnde tıp okuyorum ya offf daa 2.sınıfım eşinizin kacıncı sınıfta basına gelmişti bu olay bnm bildiim 5 yılda bi yenilenmesi gerekiyo listenin yani zorluk cıkarmamaları lazım 5 yıl bitince:32:

tamam almiicam kredi kartı da babam bunu bi şekilde ögrenebilir mi mesela kendi ek kartını cıkarsa artık tek derdim onun ögrenmemesi :5:

tatlım eğr baban ek kartı senin adına çıkartcaksa banka araştırmalarında çıkar zaten kartlar öle verilio sicilin temizliğine bakıyolar babana kart istemediğini ek kart çıkarmak istiyosa annenin veya kardeşinin adına çıkarmasını kart sorumluluğu aaltına girmek istemediğini falan söle zaten zaman aşımı var minimum 3 yıl kadar eğer kara listedeysen bu böle canım

2. sayfada benim kart maceramdan bahsettim banada kesinlikle kart vermiyorlar.Ama nişanlım benim için ek kart başvurusunda bulundu herhangi bir sorun çıkmadı nişanlıma da öyle birşey söylenmedi kara liste olayından bahsedilmedi sorun olmaz diye düşünüyorum

bnde tıp okuyorum ya offf daa 2.sınıfım eşinizin kacıncı sınıfta basına gelmişti bu olay bnm bildiim 5 yılda bi yenilenmesi gerekiyo listenin yani zorluk cıkarmamaları lazım 5 yıl bitince:32:

onunda 2. sınıftayken olmuş,şimdi aradım sordum tekrar, 5 yıl vermiyorlarmış, ama iptal olduktan birkaç ay sonra hsbc vermiş.istersen birde orada şansını dene.

2. sayfada benim kart maceramdan bahsettim banada kesinlikle kart vermiyorlar.Ama nişanlım benim için ek kart başvurusunda bulundu herhangi bir sorun çıkmadı nişanlıma da öyle birşey söylenmedi kara liste olayından bahsedilmedi sorun olmaz diye düşünüyorum

katılıyorum sana, ek kart çıkarınca zaten borcunu ana kartın sahibi ödüyor, ek kart sahibini niye arştırsınlar.

5 yıl dolsunda bi daha töbe maaşın olck ancak öle ahh bi bilseydim :5: babam ek kart cıkarttırsa problem olmz dmi ögrenemez kara listede olduumu :44:

ayy canım nıye bu kadar dert ettınkı oduyemedım baba dersın nolcak sankı

onunda 2. sınıftayken olmuş,şimdi aradım sordum tekrar, 5 yıl vermiyorlarmış, ama iptal olduktan birkaç ay sonra hsbc vermiş.istersen birde orada şansını dene.

ben artık kart istemiyom ama şükür ya hsbc de hesabı var ztn sanırım babamın cıkarırsa ya ordan yada garantiden cıkarır coook teşekkür ederim :66:

coook sevindim yaa tek korkum buydu oda halledilmiş oldu coook teşekkür ederim :46::46::46::46:

1 ay borç ödememekle kart iptal olmuyor.uzunca bir süre ödemeleri aksatınca oluyor.ayrıca kişilerin kart bilgileri diğer bankalar tarafından da ödemeleri düzenlimi değilmi diye görülebiliyor tekrar karta başvurmanız durumunda.bu durumda hiçbir banka size tekrar kart vermez.5 yıl geçmesi gerekir

ek kartta sorun olmaz.bende öğrenciyken aynı durumu yaşadım 5yıl kart alamayacagımı öğrendim ama eşimin çıkardıgı ek kredi kartını 3 yıldır kullanıyorum

Back
X