• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı alamıyorum

Geçen de yazdım çalışmıyorum ve yüksek limiti Kartlarım var

Hatta bir bölümünü zorla verdiler ben istemedim

Bu çifte standart neden

Bir de vermeyen bir gerekçe söylemedi mi

Arkadaş ev kredisine başvurdu reddedildi

Yıllar önce vefat eden annesinin dayısının şirketinde hissesi varmış orada vergi borcu varmış buna da o borç miras kalmış

Red gerekçesini öğrenin mutlaka ileride daha büyük bir ihtiyaçta ayağınıza dolanmasın
Bende çalışmıyorum hiç çalışmadım ama iki tane kredi kartım var konu sahibine nasıl vermiyorlar ki:cool::cool:

eşime de çıkmıyor
banka geçmişi yok denildi en son başvurusunda.
boşver almasan daha iyi aslında.

Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.
Benim gibi hiç çalışmamış birine nasıl verdiler o zaman,iki tane kredi kartım var ssk kaydım da yok bu arada

Evet ilk kartı öyle zor alırsımız ben de 2007' de üç dört kez başvurarak aldım. Sonra da kurtulamazsınız ama yakanızı bırakmazlar.

Bu iş şans işi diyeceğim neredeyse.
Garanti maaş hesabı müşterisiyim. Hemen kart çıkarttılar. Sürekli limit artışı yapıyorlar.
Kaç yıldır 1 kere bile gec ödeme yapmadım. Her zaman borcun tamamını yatırırım. Kredi geçmişim yoktu.
Akbank kredi kartı vermek için takla atıyordu. Yapı kredi ayda 3,4 kere krediniz hazır mesajı atıyor.
Taksitli işlem yapmak için kart almak istedim. İş bankası olsun garantiden kurtulayım dedim beni reddetti. :KK70:
Finansbank 3 gün sonra kartı gönderdi. Vakıfbanktan kredi kullandım ama aklım işbankasında hala neden bana kredi kartı vermedi diye. :KK70:

evet aldıklarımı taksıtle almak ıstıyorum
odeyebılecek gucum de var
odeyemecegım borcu yapmam dıye dusunuyorum allah sasırtmasın tabı
"her canlı bir gun kredi kartı borcu ile karşılaşacaktır" alıp ödedigini gördügün vakit eger cok saglam bir iraden yoksa limitin sonuna kadar harcarsın. ve o ödeme gunu geldiginde elindeki nakit parayıda harcadıysan borc kacınılmaz son olur.

Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.
pekı kardesım var askerden ızne geldı suan calısmıyor onu goturup kefıl yaosam kabul ederler mı
kefıl yapacak kımse yok cevremde arkadas falan ole babama falan da demek ıstemıyorum

merhaba kızlar
bir buçuk sene oldu çalışıyorum sigortam var
ama kredikartı alamıyorum

akbank
garantı bank
finansbank
hepsi reddetti
şuan ziraat bankasında işlemde sonucu ne olur bilmiyorum gidip soramadım da bankaya
ziraat bankasında hesabım var hatta maaşım oraya yatıyor
ilk önce ziraate başvurdum bir kaç gün sonra sonucunu öğrenmeye gittim bana kefil bulmalısınız dedıler ama ben ıstemıyorum
daha sonra maasımı burdan alıyorum ben calısıyorum da zaten bordro getırdım falan dedım tekrarladılar basvurumu
maasımı bazen elden de aldıgım oluyor ama genelde hesabıma yattı
doger bankalar nıye vermıyor anlamıyorum
daha once banka gecmısım olmadıgı ıcınmiş
ılk kredı kartı oldugu ıcınmış iyide ben bu ilki kimden alacağım ?

Aslında hiç kredi kartına bulaşmayın derim ama, en kolay kredi kartı veren banka HSBC internet üzerinden başvuru yapılabiliyor sanırım. Benimde ilk kredi kartım HSBC'nin ye aitti. Akıllıca kullanırsınız inşallah:)

hiç bulaşma gerek yok, kart mağduru falan değilim ama kartla alışveriş öyle alışkanlık haline geldi ki (taksit de değil nakit alışveriş) artık rahatsızım, cebimde sıcak para istiyorum :D
bu arada çok ilginç gerçekten vermemeleri, ben çalışmıyorum sürekli bankalar kart vermeye çalışıyor.

pekı kardesım var askerden ızne geldı suan calısmıyor onu goturup kefıl yaosam kabul ederler mı
kefıl yapacak kımse yok cevremde arkadas falan ole babama falan da demek ıstemıyorum
Yok onuda kabul etmezler .
Ssk olmasi gerekiyor cunku borcunu odemedigini dusunerekten kefil olan kisinin bir gelirinin olmasi gerek. Senden alamadigi durumda kefilden almasi icin

Benim gibi hiç çalışmamış birine nasıl verdiler o zaman,iki tane kredi kartım var ssk kaydım da yok bu arada
Verilen bankaya göre değişiyor, Kimisi sadece ssk geçmişine bakar kimiside gelirine bakar. Ev sizin gösterebildiginiz bir gelir varsa bazi bankalar ssk geçmişine bakmadan verir . Ama yeni yasaya göreye çalisana bile zor veriliyor kredi.

Bazı gereklilikleri yerine getirmek gerekli. En başta maaş bordrosu mutlak istenir. Çünkü banka ödeme alamayacağı kişiye kart vermek istemez. burada biraz daha detaylı anlatılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar
bir buçuk sene oldu çalışıyorum sigortam var
ama kredikartı alamıyorum

akbank
garantı bank
finansbank
hepsi reddetti
şuan ziraat bankasında işlemde sonucu ne olur bilmiyorum gidip soramadım da bankaya
ziraat bankasında hesabım var hatta maaşım oraya yatıyor
ilk önce ziraate başvurdum bir kaç gün sonra sonucunu öğrenmeye gittim bana kefil bulmalısınız dedıler ama ben ıstemıyorum
daha sonra maasımı burdan alıyorum ben calısıyorum da zaten bordro getırdım falan dedım tekrarladılar basvurumu
maasımı bazen elden de aldıgım oluyor ama genelde hesabıma yattı
doger bankalar nıye vermıyor anlamıyorum
daha once banka gecmısım olmadıgı ıcınmiş
ılk kredı kartı oldugu ıcınmış iyide ben bu ilki kimden alacağım ?
Maaş kartına eksi limit iste iki ay sonra kart alırsın ama sürekli başvuru yapma red edilince puanın düşüyor

Back
X