Kredi çekmek

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
İhtiyaç kredisi çekeceğim ama sigortam yok findeks puanı 1400 ne kadar kredi verir banka bilgisi olan var mı?

İşi olmayana zor veriliyor fakat puan yüksek olunca veriliyor diye biliyorum. Bilen birileri çıkar belki

Findex notunu bilmiyorum.Yaklaşık 3 yıldır çalışmaya ara verdim.Ama eski maaşımı aldığım banka uygulama üzerinden 100.000 e kadar krediyi onaylıyor.
Ama yıllardır o bankayla çalışıp kredi kartı ödemelerimin hep düzenli olmasından kaynaklı olabilir.Çünkü kredi kartı limitimde 60.000

Ben ev hanımıyım su an yıllar önce çalışırken alamadığım krediyi şimdi banka veriyor düşünün.o zaman kresi notum düşüktü.simdi Çal smiyorum sigortam bile yok 100 bin kredi sunuyorlar.cunku hesap aktif

Calismaya ara verdim . Ama hesabim aktif . Esimin maasi yatinca benim hesabima aktariyor. Inanilmaz rakamlari teklif ediyorlar kredi vermek icin. Online basvuruda kesinlikle cekebilirsiniz ama bankaya giderseniz evrak ister .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…