hanımlar bankadan 10.000 civarı kredi çekip ,altın almak mantıklı mı? iki senelik ödemeyle 12.500 tl civarı tutuyor geri ödemesi ...sizce mantıklı mı?
Çok açıklayıcı olmuş canım .altin suanda baya cikdi- gecmis iki sene icinde, yani 04.2016 - 04. 2018 arasi (129, 25- 175,77) 48, 52 YTL yükselmis.
10.000 tl altina yatirsaniz elinize 56,89 Gram altin gecer. Ayni artisi baz olarak alsak 12759, 85 YTL degeri olur 24 ay sonra.
sizin kazanciniz (ihtimal) 12760 YTL, bankaya mecburi ödemeniz 12500... kazanciniz 260 YTL olur.
iki senelik yatirim belki isinize yaramaz ama 10 senelik bir yatirimda karli cikabilirsiniz.
2008 yilinda gram altin 35,85 TL
zamaninda 10000 tlye almis olsaydiniz suan 278 Gram altininiz olurdu ve suanki altin degeriyle 49000 bin yapardi.
Çok açıklayıcı olmuş canım .
Altın uzun vadede hiç değer kaybetmedi .
Bence de kredi çekilebilir eğer her ay düzenli alamam diyorsa .
Güne girmek çok güzel oluyor da ilk aylarda çıkarsan eğer .1000 TL den 12 kişi güne girerseniz hem faize bulasmazsin hem de fazla vermezsin erken alırsan gün parasını gün bitene kadar kar bile edersin benim şuan gün bitmedi ama ben 4. Ayda alıp altın aldım şuan 800 tl kardayiz
Birikim yapabiliyorsun girme canım zaten bu genelde yapamiyanlar için iyi oluyor bende bir daha 1000 TL ye girmem karım çok oldu ama hep oyle olacak diye birşey yok ama 250 gibi cüzi bir miktara girebilirim Azda olsa toplu para gelirGüne girmek çok güzel oluyor da ilk aylarda çıkarsan eğer .
Ben 2.400 tllk güne girdiğimde o para ile iki ata bir çeyrek alabiliyordum ama bana sıra gelene kadar altın yükseldikçe yükseldi şu an 2 ata için umarım üzerine para eklemek zorunda kalmam. Bir daha günlere girmeme kararı aldım öyle yapacağıma her ay kendi kendime gün yaparım veya bir miktar nakit avans çeker alırım kk ma öderim ..
İlk sıralarda çıkmayınca sıkıntı.Birikim yapabiliyorsun girme canım zaten bu genelde yapamiyanlar için iyi oluyor bende bir daha 1000 TL ye girmem karım çok oldu ama hep oyle olacak diye birşey yok ama 250 gibi cüzi bir miktara girebilirim Azda olsa toplu para gelir
çok uzun vadede tutabileceksen değer kazanır. uzun dediğim 5-10 sene... bekleyebilecek misin ?
eskiden annelerimiz ceyrek altın gününe girerdi böylece deger kaybetmezdi canım ama parayla gırılen gunlerde haklısın benımde ıkı gunum var birinde sırf annem gezsın dıye grdım o gezıyo parayı ben verıyorum.ıkıncıde en son kısıyım 12 kişi düşün daha girmem dedim ben de senin gıbıGüne girmek çok güzel oluyor da ilk aylarda çıkarsan eğer .
Ben 2.400 tllk güne girdiğimde o para ile iki ata bir çeyrek alabiliyordum ama bana sıra gelene kadar altın yükseldikçe yükseldi şu an 2 ata için umarım üzerine para eklemek zorunda kalmam. Bir daha günlere girmeme kararı aldım öyle yapacağıma her ay kendi kendime gün yaparım veya bir miktar nakit avans çeker alırım kk ma öderim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?