• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek maaşla ev satın almak çok mu ütopik??? lütfen cevap

herkese merhaba istanbulda ailesiyle yaşayan bir memurum, elime geçen ücret ekderslerle 50bin civarı artı olarak da özel ders, sınav görevi vs alabiliyorum ama sabit bir gelir değil elbette. 2023 model bir araba almıştım kredim ocakta bitiyor.elden de 7 8 tam altın borcum kaldı. şimdi ben anadoluda bir sehirde bir üniversite yakınında1'+1 ev almak istiyorum. en fazla 300 pesinat cıkar benden. arabayi da satmak istemiyorum bana 1 milyon kredi cikar mi sizce? hesaplamada aylik 30 civari ödemem olacak. böyle ufaktan baslayip birkac yil kiraya vermek sonra tayinle belki o eve gecmek istiyorum. sizce bu mümkün mü,1.300 civarı daire almak mümkün mü, tüm kadınların tavsiyelerini bekliyorum. etrafımda tavsiye alabilecegim kimsem yok. yaş 33. artik kendi evim olsun istiyorum.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.sevgiler..
eşim bankacı

müdürlerim, arkadaşlarım bankacı.

eşim sayesinde maalesef o kadar kredi borcum oldu ki, kredi konusunda da baya deneyimliyim diyebilirim.

öncelikle projeniz doğru ve mantıklı. çünkü ev kiraları da bu kadar yükselmişken, insanın evinin olması çok doğru bir haraket. arabasız olur ama evsiz olmuyor durumundayız maalesef. ama 1 milyon kredinin %4,5 / 5 en az faizi olacağını da biliyor musunuz.

ev kredisi çekmedim, en uzak olduğum kredi konusu . hatta eşimin eski branşı kredi uzmanlığı. isterseniz, ona direkt sorabilirim de ama uzun vadeli ödeme planı çıkıyor olsa da, ev kredisi olduğu için, hatta faiz oranı da daha düşük olabilir belki. ama pandemide 10 senelik ve 0,65 faizler yok ki ev alınsın.

İş yerini fabrikayı büyütmek için verilen kredi miktarı o kadar olabilir de ev için veren banka varmı? Ben yok diye biliyordum.

Birde yeni ev olmasi gerekiyor eski evlere o kadar kredi verilmiyor diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim tabiki

Back
X