Kredi borcum var sevgilime soyleyemiyorum

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
Arkadaslar benim kredi borcum var ve ben ciddi düşündüğüm ve muhtemelen seneye evleneceği erkek arkadaşıma bunu söyleyemiyor um bir taraftan bunu sıkıntı etmeyi de yakistirmis örümcek kendime maaşı için mi evlenecek diyorum po fff napayım

bi ara konuştuğum bi çocuk vardı çok yeni konuşuyoruz ama pat diye 5 bin borcum var dedi
Sürekli borç sıkıntılarından bahsetti kaal geldi
İyi niyet aramadım bide açıkçası konuşmayı kestim :)

ne zamndr gorsyorsun? uzunsa paylas yanls anlslck bi durum yok ama gnde anlatma derim bn:)

Evlenmeyi düşünüyorsanız söylemeniz gerekiyor. Erkekler yapıyor genelde borçlarını saklıyorlar evlendikten sonra şok şok şok

Söylerseniz size olan davranışları değişir mi? böyle bir korkunuz mu var anlayamadım.
Bence en iyisi dürüst olmak, sonradan bazı şeyler ortaya çıktığında ilişkiyi çıkmaza sürüklüyor. Burada bize yazdığınız gibi sevgilinize anlatın halden anlayan biriyse zaten sıkıntı yapmaz. Borcunuz bitince evlenirsiniz.

Iki maaş üzerinden hayal kuruyorsa söylemelisiniz. Çekinecek bir şey yok. Haa sırf borçtan vazgeçmek isterse size öyleside gerekmez zaten demi?

Ne guzel iste ne oldugu ortaya cikar bunun icin birakiyorsa bosver gitsin maddiyat icin istiyormus demekki seni.

ben,m hem lisans hem yüksek lisans harç katkı kredisi ne ararsan borçlarım var. 2 ay sonra da düğünüm var =) öleyim mi napayım...

Düğüne 2 ay var ve hala söylemedin mi? Sonuçta evleniyorsunuz böyle maddi şeyleri düğünden önce oturup konuşmak gerek diye düşünüyorum. Harcamalarını mümkün olduğunca kısman gerekiyordu bence, hiç değilse kenara para atsaydın. Mutlaka otur konuş haberi olmalı hayatlarınızı birleştiriyorsunuz zaten bunun için de vazgeçecekse senden büyük bir hatadan kurtulmuş olursun.

bence hiç bir şey saklanmamalı.öğrenince ne olacak küçücük bir güven eksilmesi olmasın bu yüzden.biri benden böyle bir şeyi saklasa ben huylanırım. öğrenince ne olmasından korkuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…