Kredi borcum var sevgilime soyleyemiyorum

Gidip kumarda kaybetmemişsin eğitimin için harcamışsın söyle tabi ne var ki bunda. Maaşın için seninle evlenmeyecektir umarım. Ben mesleğimi seviyorum bırakmayı hiç istemem ama bazen eşimin ağzını arıyorum istersen çalışma benim için farketmez geçinen bir maaşla da geçinir diyor. Kimi erkek eşinin doğum nedeniyle ücretsiz izne ayrılmasını bile istemiyor sırf parası için. Sevgilinle en kısa zamanda konuş senin paran üzerine hayal kurmasın

Ya borç senin borcun. Madem hayaller planlar kuruluyor söyle yani, benim böyle böyle borcum var bunu da bil ona göre hesap kitap yapalım de. Benim maaşımın şu kadarı bu borça ayrılmış durumda diyeceksin neden çekiniyorsun anlamadım, borcumu öde dedin sanacak diye mi?

Borç ne kadar?

Soyleyin tabiki şimdiye kadar neden soylemediniz ?
Ben de sevgilimle 3buçuk yıldır görüşüyoruz daha konuşmaya başladığımız hafta demişti bende sorun etmemistim hemde baya yüksek bi borçtu onunki. Sadece evlilik planlarımizi biraz ertelemek zorunda kaldık o kadar yoksa ayrılık söz konusu olmazdi.
Sizinde sorun olmaz umarım ama daha fazla ertelemeyin çünkü ben sonradan ogrensem biraz bozulurdum

sızın ıznınızı onayınızı almadan ıkı maas uzerıne nasıl hayaller kuruyor yahu
once bı sordumu sıze maaslarımızı bırlestırıp sunu bunu yapalım mı dıye
bıde kadın calısmak zorunda degıl calısan kadının maasına nıye heveslenır erkek anlamam nasıl ezık bı duygu
kadın hayatını garantı altına almak ıcın calısıyor hem kadınlık yapsın hem ev ısı temızlık yemek hem cocuk buyutsun ustune adama bıde para mı versın
erkek nıye yasıyor ozaman
eger borcunuz olmasaydı paranızı ortaya koymaya razıysanız da dersınız kı
benım su kadar borcum var sukadar yıl surer bıtmesı ;hayal kurcaksan bunu bılerek ona gore kur de
borc senın borcun sen kazanır odersın ona bırsey demek dusmez kı canım nıye stres yapıyorsun

evlilik yapana kadar hesap vermek zorunda değilsin aslında ama söylesen iyi olur hayatı paylaşmaya karr verdiyseniz sonuçta bilse daha iyi sonradan öğrenmektense. bir de nasıl kredi borcu çok yüksek bişey mi ki?

Benim sabit bi ödemem var maaşımdan bu kadar kalıyor, şu kadar süre sürecek diyebilirsin. İş değişkliği, ek iş gibi şeyler düşünebilirsin. Veya ona evlenmek için kred çekmeyi önerebilrisn senin kredini de kapatır tek yere ödersiniz. Vadesini uzatırsın vs. Söyleyemeyecek bir şey yok bunda. Par amuhabbeti sevmediğim için konuşmadık hiç, benim bir kredim var de. Ayıp, günah, yasak değil ya. Sıkma kendiniiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…