mesela beğenmediklerimden örnek vereyim bana uygun ne olabilir fikir olması açısından;
jadore bana göre değil aşırı çiçek kokuyor, limonlu kolonyamsı ya da temizlik kokanlar bana göre değil..baharatlılar bana göre değil, ekşimsi kokanları sevmiyorum,turunçgiller bana göre değil, chaneli beğenmem..yani bilmiyorum bana uygun ne olabilir ?
lady one millionu çok çok beğendim ama kalıcı değil onu almamın anlamı olmaz, escada collectionu başkasında çok beğendim ama benim tenime yakıştıramadım,noa güzel fakat çok çok hafif ve kalıcı olmadı bende..lolita lift aldım taklit bu da çok güzel ama aşırı bir vanilya kokusu geliyor burnuma, abartılmış sanki vanilyası, ama çok kalıcı bende, kışın güzel olabilir..escada sexy grafitti kullandım güzel ama işte benim kokum diyemiyorum..burberry classic çok güzel ama çok bilinen bir koku oldu herkeste var ve senelerdir kullandığımdan değiştirmek istiyorum..paco rabanno black xs yi biliyorum yoğun şekerli..lancome tresor in love denedim sanki bu 30 yaş üstü kokusu gibi geldi bana..miss dior cherry kullandım benim için süper diyemem ortalarda bir parfüm..be delcious bana çok ekşimsi gelmişti beğenemedim..red delicious bana çok baharatlı geldi onu da sevmedim..çok zorum bu konuda
lancome hypnose , escada magnetizm, amor amor, nina ricci nina, chopard cashmir, ck euphoria, ckin2u, hot couter... hangileri güzel ve yaşıma uygun ? bunlar dışında ne olabilir canım ? imzam gibi olsun, vazgeçilmezim olsun istiyorum, herkes tarafından adı sorulsun kalıcı olsun, günlük kullanacağım :)...