Krdi'nin parfüm dünyası

pis ,hain,şişko kadın krdi
yalan tabeki bunlar
kuzum benim anguscanın doom günü yaklaşıyo.
beni vahşi erkekime göre , seksü ve çekücü bi koku önersen.
sonra fiyatı hakkında bilgi versen çok güzel olur çok

Son düzenleyen: Moderatör:

dg light blue fresh ama dip notalarında hoş bir çiçek var. Bir de hillary duff önerebilirim böyle şekerimsi ama ilginç bir koku çok sık rastlanan bir koku değil. Bazen şeker sevmiyoruz ama öyle şık geçmiş oluyor ki parfümün içinde o notalara hayran oluyoruz bence tende denemek lazım bazı kokuları.

Chole Love da şık bir koku vanilya gibi ama sevimli bir koku. Tous gold benim eskiden beri döne döne kullandığım keyifli bir parfüm olduğu için sık sık öneriyorum:)

senin anguscanının tercih ettiği kokuları yani en azından şimdiye kadar kullanıp da senin burnuna hoş gelen bir koku var ise onu söylersen o minvalde gideriz bu bir ikincisi düşünsene sen hala onunla birliktesin al sana doom günü hediyesi daa ne olsun :79:

tebi ben ona Alllah'ın bi lütfuyumda , hoş kokular duymakta gözel olabilür.
şimci benim herifün öle parfüme vercek parası yok eccüg cimridir. yani sana koku söleyemicim.
ama benim duymaktan hoşlancam kokuyu biliyon. soft ve hafif.

iki sorum olcak
ilk kendim için bi koku istiyorum hani yıllar geçer insan o kokuyla anılır ya öyle bişey biçok parfüm denedim orjinal dolum avon vs.. ama hiçbiri kalıcı deil üzerimde :97:
esmer tenliyim sanırım buna göre değişebiliyomuş kokunun kalıcılıgı
bana önerebilceginiz bi parfüm var mıı :82:

bideee erkek arkadaşm için almayı düşünüyorum .. aslında parfüm almak cazip elmiyo kalıcı bi hediye deil ama bişey bulamazsam alıcam
o da esmer tenli sabit bi kullandıgı marka yok .. önerinizi bekliyorum

merhaba tresor in love ve jadore ve amor amor varmı elinizde ve fiyatı nedir almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Aklımdasın araştırıciyim

Aklımdasın araştırıciyim

Bence tenden ziyade biraz da kişinin tercihleri de önemli. Mesela hypnotic poison kullanan sarışın arkadaşlarım da var esmerler de her tende başka duruyor ben bu esmer kokusu bu sarışın kokusu sınıflanmasına çok katılmıyorum. Koku tercihi, daha doğrusu tenin tercihi kokuyu kabulü farklı kokular ortaya çıkarabiliyor. Siz bugüne kadar kullandığınız parfümleri ya da koku tercihinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Ben erkek kokularında maskülen kokuları seviyorum tabi siz de tercih ederseniz. Biraz daha ağır onlar ama yok hafif olsun derseniz burberry beat güzeldir erkek kokusu, tous erkek, 212 men, 212 sexy men, kenzo, armani gio hemen aklıma gelenler. Maskülen tercihlerde ise tous heaven, armani attidue, marc jacobs bang, paco rabanne xs black olabilir.

Parfümleri yurtdışından mı temin edıyorsunuz ? Hani sipariş vermek istesek.Yurtdışından getirtiyorum çoğu parfümümü de eger daha uygunsa size danışabilirim.Mesela Diesel fuel for life ya da dkny delicious juice berry, paco rabanna ? Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler .

Yurt dışından da getiriyordum ancak biliyorsunuz artık kozmetik girişi yasaklandı bu yüzden iç piyasadaki kozmetik sektöründe çalışanlardan temin ediyorum. Tercih şansımız Türkiye'de bulunan parfümlerle kısıtlanmış oldu mesela hiç satılmayan yurt dışı parfümlerini temin edemiyorum artık ya da her parfümü istediğim zaman bulamıyorum öyle bir dezavantaj oluştu ama yine de çoğu ürünü bulabiliyorum.

aslında escada-magnetizm bitirdim memlundum ondan kenzo ve burbery clasic boşa para döktüm ikiside bitmedi duruyo evde
laura kullandım o da çok zarif bi koku ama çok hafif bence daha kadınsı bişey istiyorum Ck euphoria düşünüyorm aslında sizce nasıl ?

Son düzenleme:

Belirli sitelere evet ama en son agustos ayında yurtdışından getirttim.Yeni gelmedi diye bılıyorum bu yasak.Belirli sitelere olabilir mi ?Hatta buradaki online alısveris sıtelerinde 1-2 haftada gelen ürün elime 3 günde ulastı.İstiyorsanız sitenin adını özel mesajla gönderebilirim.Cidden çok daha ucuza alıyorum bazı ürünleri.

Ben de özel mesajla sitenin adını alabilir miyim? Anladığım kadarıyla yabancı bir site ve her ürünü bulabiliyor musunuz? Güvenilirdir umarım

canım bnde sana parfüm danışmak istedim..şimdiye kdr bilindik birçok parfüm denedim şmdi yine arayış içine girdim..kullandıklarımdan bikaç örnek vermem gerekirse sexy graffiti,magnetism,lacoste pour femme,midnight fantasy,jadore,sheseido zen,ck europhia,be delicious,212 sexy,touch of pink,noa,promess,gucci flora aklıma gelenler..ama bunlardan sıkıldım..
25 yaşındayım sonbaharda yada kış için gündüz kullanılabilecek bi koku arıyorum..adını sordurtacak cinsten olsun istiyorum..
birde hiç sevmediklerimi yazayım canm.. avon perceive (çok ağır ya),escada in to the blue (erkek kokusu gibi gelior bana), eternty moment ,yohji yamamato, gloria , boss intense (keskin erkek kokusu gibi geliyor bana), armani she, burberry weekend , armani code.çok fresh yada çok agır sevmiyorum
tavsiyelerini bekliyorum canım..

euphoria kış için güzel bir parfüm ama hemen karar verilecek bir koku değil bence bir kaç kez tende denendikten sonra karar verilmesi gereken koku grubu. ekşimsi bir tarzı var bazı tende cidden güzel kokuyor bazılarında hiç oturmuyor hatta daha da çürük bir koku bırakıyor. Ama yakışana da cidden yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…