teşekkür ederim. peki dg light blue fresh bir koku mu, ben fresh kokuları pek sevmiyorum..dg the one ve light blue ne kokuları acaba ?
şekerli kokuları beğeniyorum ama mide bulandırmayacak derecede olmalı..addict to life ın adı da ilginç..
bir parfüm adına karar vereyim tabii önce sana sorucam canım..daha uygun olursa senden alırım tabii ki..
pis ,hain,şişko kadın krdi
yalan tabeki bunlar
kuzum benim anguscanın doom günü yaklaşıyo.
beni vahşi erkekime göre , seksü ve çekücü bi koku önersen.
sonra fiyatı hakkında bilgi versen çok güzel olur çok
senin anguscanının tercih ettiği kokuları yani en azından şimdiye kadar kullanıp da senin burnuna hoş gelen bir koku var ise onu söylersen o minvalde gideriz bu bir ikincisi düşünsene sen hala onunla birliktesin al sana doom günü hediyesi daa ne olsun :79:
merhaba
hangi parfüm isim verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
tebi ben ona Alllah'ın bi lütfuyumda , hoş kokular duymakta gözel olabilür.
şimci benim herifün öle parfüme vercek parası yok eccüg cimridir. yani sana koku söleyemicim.
ama benim duymaktan hoşlancam kokuyu biliyon. soft ve hafif.
tebi ben ona Alllah'ın bi lütfuyumda , hoş kokular duymakta gözel olabilür.
şimci benim herifün öle parfüme vercek parası yok eccüg cimridir. yani sana koku söleyemicim.
ama benim duymaktan hoşlancam kokuyu biliyon. soft ve hafif.
jimmy choo
iki sorum olcak
ilk kendim için bi koku istiyorum hani yıllar geçer insan o kokuyla anılır ya öyle bişeybiçok parfüm denedim orjinal dolum avon vs.. ama hiçbiri kalıcı deil üzerimde :97:
esmer tenliyim sanırım buna göre değişebiliyomuş kokunun kalıcılıgı
bana önerebilceginiz bi parfüm var mıı :82:
bideee erkek arkadaşm için almayı düşünüyorum .. aslında parfüm almak cazip elmiyo kalıcı bi hediye deil ama bişey bulamazsam alıcam
o da esmer tenli sabit bi kullandıgı marka yok .. önerinizi bekliyorum
Parfümleri yurtdışından mı temin edıyorsunuz ? Hani sipariş vermek istesek.Yurtdışından getirtiyorum çoğu parfümümü de eger daha uygunsa size danışabilirim.Mesela Diesel fuel for life ya da dkny delicious juice berry, paco rabanna ? Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler .
aslında escada-magnetizm bitirdim memlundum ondanBence tenden ziyade biraz da kişinin tercihleri de önemli. Mesela hypnotic poison kullanan sarışın arkadaşlarım da var esmerler de her tende başka duruyor ben bu esmer kokusu bu sarışın kokusu sınıflanmasına çok katılmıyorum. Koku tercihi, daha doğrusu tenin tercihi kokuyu kabulü farklı kokular ortaya çıkarabiliyor. Siz bugüne kadar kullandığınız parfümleri ya da koku tercihinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Yurt dışından da getiriyordum ancak biliyorsunuz artık kozmetik girişi yasaklandı bu yüzden iç piyasadaki kozmetik sektöründe çalışanlardan temin ediyorum. Tercih şansımız Türkiye'de bulunan parfümlerle kısıtlanmış oldu mesela hiç satılmayan yurt dışı parfümlerini temin edemiyorum artık ya da her parfümü istediğim zaman bulamıyorum öyle bir dezavantaj oluştu ama yine de çoğu ürünü bulabiliyorum.
Bunu ilk kez duydum baktım netten içeriğine güzel feminen bir parfüm gözüküyor. orkide olan kokular zarif oluyor. Sorayım bakalım bulunabilir bir parfüm mü ben de merak ettim.
Belirli sitelere evet ama en son agustos ayında yurtdışından getirttim.Yeni gelmedi diye bılıyorum bu yasak.Belirli sitelere olabilir mi ?Hatta buradaki online alısveris sıtelerinde 1-2 haftada gelen ürün elime 3 günde ulastı.İstiyorsanız sitenin adını özel mesajla gönderebilirim.Cidden çok daha ucuza alıyorum bazı ürünleri.
aslında escada-magnetizm bitirdim memlundum ondankenzo ve burbery clasic boşa para döktüm ikiside bitmedi duruyo evde
laura kullandım o da çok zarif bi koku ama çok hafif bencedaha kadınsı bişey istiyorum Ck euphoria düşünüyorm aslında sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?