Normalde hep karşıma oturması garip gelmedi. Son iki günde arkadaşıyla gelip onun çağırdığı masaya gitmeyip yine karşıma oturunca, ben yer değiştirince bir bahaneyle yine karşıma oturunca şaşırdım haliyle.Kullanıcı adını okuyunca kraliçe sendromu olabilir diye düşündüm ne yalan söyleyeyim
Evli olduğunu tahmin etmemiş olabilir ilgi duymuş da olabilir. Sen hep aynı yerde o hep aynı yerde mi oturuyor Yoksa sen farklı yerlere otursan da yine gelip karşına mı oturuyor?
Evli oldugunuzu bilmiyor ve yaklasmaya calisiyor sanirim. Alyans takmiyormussunuz zaten nasil tahmin etsin ki. Esinizle telefonda konusun yanindayken ya da baska bi turlu evli oldugunuzu belirtin mutlaka yazik
O konu sahibinin tavrini ayarlayamamasindan kaynakli. Ben su 10 yil icinde sınırımı belirlemisimdir hic bir olaylada karsilasmadim. Simdide yanimda anne anne diye bagiran evlat olunca alyansin en buyugunu yanimda tasimis oluyorum zaten.. Ama illa evliysen takilacak takmiyorsanda baska niyet var kismina kiziyorum. Genel yorumlar o yondeydi. Ondan en son sizinkine yorum yazdim dayanamayip.Takmayan takmasın farklı bakmaz kimse ama evli olduğunu göstermenin en basit yolu. benden hoşlandı galiba yorumları yapmaya gerek kalmaz böylece
Aynen, bir arkadaşım da evli ve 2 çocuk annesi olmasına, çalıştığı sektörde evli çocuklu olduğu bilindiği ve eşinin de tanınıyor olmasına rağmen bir beyefendi diyeyim artık, ki beyefendi çok kibar kaçacak ama olsun arkadaşıma resmen yürümüştü, o yüzden ben alyansın koruyuculuğuna inanmıyorum, takanlara saygı duyarım lakin karşınızdaki kişi gözünü karartmışsa evlilik cüzdanını boynunuza assanız engel olmuyor, hatta çok özür dilerim evli olmak ne hikmetse avantaj sayılıyor, bir şeyler yaşarız, zaten evli benden bir beklentisi olmaz diye düşünüyorlar, bunu düşünecek kadar da cüretkarlar.Ki işyerindeki tacizlerin haddi hesabı yok. Evli olup olmamak farketmiyor.
Önceki iş yerimde patron eşimi tanıdığı halde aşkını ilan etmişti. İşten ayrıldım.
Niyeti bozuk olana hiçbir şey engel olamıyor.
Tavrımı ayarlayamadığımı nereden çıkardınız?O konu sahibinin tavrini ayarlayamamasindan kaynakli. Ben su 10 yil icinde sınırımı belirlemisimdir hic bir olaylada karsilasmadim. Simdide yanimda anne anne diye bagiran evlat olunca alyansin en buyugunu yanimda tasimis oluyorum zaten.. Ama illa evliysen takilacak takmiyorsanda baska niyet var kismina kiziyorum. Genel yorumlar o yondeydi. Ondan en son sizinkine yorum yazdim dayanamayip.
Arkadaşların önerisiyle telefonda eşimle konuşacağım :)Ben de alyans takmayanlardanim. Hiç sevmem takı toka. Benzeri bir olayı yaşadım ben de milli kütüphane de. Hakimlik savcılık sınavına hazırlandığını düşündüğüm bir çocuk sürekli yanıma oturma cabasindaydi ben de hep yer değiştirdim. Bir kaç kez çıkışında takip etti. Konuşsa diyeceğim bir bahaneyle eşimi oğlumu, ama konuşmadı da en son eşimin alyansini aldım yanıma. Kocaman duran yüzüğü farketmistir muhtemelen ama yine sürekli peşimde gezdi en son sınavım bitti kütüphaneye gitmeyi biraktim. Alyans takmamak bazen sorun olabiliyor malesef. Ama insanlar gelip niyetini soylemeli ki ona göre de ne olduğunu bilsinler. Herkes alyans takmak zorunda değil sonuçta. Benim eşim çok sever yuzuksuz cikmaz, ama ben sevmiyorum. Bir ara konuşmaya çalışırsa eşini sıkıştır araya. Akşamları çıkışta eşim alıyor gibi gibi :)
Onu da yaptım, işe yaramadı.Yani, bence tavrı anormal değil, şöyle anormal değil; sizden etkilenmiş ve tanışmak için fırsat kolluyor olabilir. Bu kötü bir şey değil, çocuğun sonuçta içine mi doğacak sizin evli olduğunuz. Rahatsız oluyorsanız bir iki kez o otururken kalkar başka yere geçersiniz, gerekli mesajı vermiş olursunuz. Bu kadar basit.
Ama sonuçta parmağınız kopmayacak değil mi, sadece size öyle geliyor. Alyans beni de başta darlıyordu, taktıkça alıştım. Kütüphanede kurallar ve ortam gereği telefonla konuşamazsınız, alyans daha kesin çözüm.Parmağım kopacak sanıyorum.
Herhangi bir yüzük takınca ruhum daralıyor.
Sizi zan altinda birakmak istemem zaten oyle bir niyetimde yok. Ilk gun yer degistirmediginde sizin kalkip yer degistirmeniz gerekiyordu eger rahatsiz olmussaniz. Yanlis okumadiysam sohbet etmissiniz ki cocugu yok farzetmemissiniz demekki. Kadinlar akilli yaratiklardir ki olaylari ve niyetleri hizli cozerler aslinda. Birde boyle bir konunun cozumu ertesi gun yer degisrmek hic konusmadan olmaliyken onemseyip tam.buraya konu acmak degil. Gerek varmi yaninda esinizi arayip konusmak icin alengirli islere. Ertesi gun baska yere oturun bitti. Burda oneri istemeniz karsidaki insana deger verdiginizin gostergesidir.Tavrımı ayarlayamadığımı nereden çıkardınız?
Çocuğu yok farzediyordum, daha ne yapayım?
Konuyu yanlış okumuşsunuz.Sizi zan altinda birakmak istemem zaten oyle bir niyetimde yok. Ilk gun yer degistirmediginde sizin kalkip yer degistirmeniz gerekiyordu eger rahatsiz olmussaniz. Yanlis okumadiysam sohbet etmissiniz ki cocugu yok farzetmemissiniz demekki. Kadinlar akilli yaratiklardir ki olaylari ve niyetleri hizli cozerler aslinda. Birde boyle bir konunun cozumu ertesi gun yer degisrmek hic konusmadan olmaliyken onemseyip tam.buraya konu acmak degil. Gerek varmi yaninda esinizi arayip konusmak icin alengirli islere. Ertesi gun baska yere oturun bitti. Burda oneri istemeniz karsidaki insana deger verdiginizin gostergesidir.
Kocacığım derimBen de şeyi anlamıyorum.
Öneri olarak bir gün ya da adam karşınızdayken bir saat alyans takın, bir şeyleri engelleyin denmenin nesi aa alyans takmıyorsan yüz veriyorsun olarak algılanıyor ki?
Normalde alyans takılmayabilir ama ortaya böyle bir durum çıktıysa engel amaçlı alyans takılabilir.
Çünkü bence de telefonda konuşmaktan daha etkili bir yöntem.
Telefonda eşinize nasılsın hayatım dediğinizde direkt eşidir olarak anlaşılmayabilir, bazı hanımlar kız arkadaslarina da böyle konuşabiliyor.
Siz yapilacak en dogru seyi bilirsiniz diger arkadaslarin dedigi alyans takin kismina katilmiyorum kendimi korumak icin bir halkaya ihtiyacim olmamali. Umarim kisa zamanda cozersiniz sorunu. Iyi gunler size.Konuyu yanlış okumuşsunuz.
Sohbet etmedim, görmezden geldin. Tavırlarını gözüme sokunca yer değiştirdim, işe yaramadı dedim.
Bazı arkadaşlar sohbet et laf arasında evli olduğunu söyle önerisinde bulundular. Ancak uygun görmedim bu öneriyi.
Teşekkürler.Siz yapilacak en dogru seyi bilirsiniz diger arkadaslarin dedigi alyans takin kismina katilmiyorum kendimi korumak icin bir halkaya ihtiyacim olmamali. Umarim kisa zamanda cozersiniz sorunu. Iyi gunler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?