Kraliçe sendromu mu?

Normalde hep karşıma oturması garip gelmedi. Son iki günde arkadaşıyla gelip onun çağırdığı masaya gitmeyip yine karşıma oturunca, ben yer değiştirince bir bahaneyle yine karşıma oturunca şaşırdım haliyle.

Çocuga da yazık bir an evvel ister yüzük ister telefon işi halledin. Zavallı ne bilsin evli oldugunuzu arkadaşından utanacak

bugun avmye tek basima gittim yanimda kizim yoktu.erken evlendim ve disardan bakinca hic evli birine benzemiyorum alyans takmama ragmen.bugun biri gelip konusmak istedi bekarken olsa uzulmezdim ama cok uzuldum.nasi boyle bisey basima gelir diye.buraya konu acmanizi pek mantikli bulamadim sizin suan bu durumdan rahatsiz olmaniz gerekirdi

Takmayan takmasın farklı bakmaz kimse ama evli olduğunu göstermenin en basit yolu. benden hoşlandı galiba yorumları yapmaya gerek kalmaz böylece
O konu sahibinin tavrini ayarlayamamasindan kaynakli. Ben su 10 yil icinde sınırımı belirlemisimdir hic bir olaylada karsilasmadim. Simdide yanimda anne anne diye bagiran evlat olunca alyansin en buyugunu yanimda tasimis oluyorum zaten.. Ama illa evliysen takilacak takmiyorsanda baska niyet var kismina kiziyorum. Genel yorumlar o yondeydi. Ondan en son sizinkine yorum yazdim dayanamayip.

Ya bende yüzük takamıyorum hiç.
Eşimle çok bozuşuyoruz bu konuda ama gerçekten alışamadım.
Dövme yaptırıcam ama dünya hali Allah korusun boşanırsam nolcak :)

Ben de alyans takmayanlardanim. Hiç sevmem takı toka. Benzeri bir olayı yaşadım ben de milli kütüphane de. Hakimlik savcılık sınavına hazırlandığını düşündüğüm bir çocuk sürekli yanıma oturma cabasindaydi ben de hep yer değiştirdim. Bir kaç kez çıkışında takip etti. Konuşsa diyeceğim bir bahaneyle eşimi oğlumu, ama konuşmadı da en son eşimin alyansini aldım yanıma. Kocaman duran yüzüğü farketmistir muhtemelen ama yine sürekli peşimde gezdi en son sınavım bitti kütüphaneye gitmeyi biraktim. Alyans takmamak bazen sorun olabiliyor malesef. Ama insanlar gelip niyetini soylemeli ki ona göre de ne olduğunu bilsinler. Herkes alyans takmak zorunda değil sonuçta. Benim eşim çok sever yuzuksuz cikmaz, ama ben sevmiyorum. Bir ara konuşmaya çalışırsa eşini sıkıştır araya. Akşamları çıkışta eşim alıyor gibi gibi :)

Aynen, bir arkadaşım da evli ve 2 çocuk annesi olmasına, çalıştığı sektörde evli çocuklu olduğu bilindiği ve eşinin de tanınıyor olmasına rağmen bir beyefendi diyeyim artık, ki beyefendi çok kibar kaçacak ama olsun arkadaşıma resmen yürümüştü, o yüzden ben alyansın koruyuculuğuna inanmıyorum, takanlara saygı duyarım lakin karşınızdaki kişi gözünü karartmışsa evlilik cüzdanını boynunuza assanız engel olmuyor, hatta çok özür dilerim evli olmak ne hikmetse avantaj sayılıyor, bir şeyler yaşarız, zaten evli benden bir beklentisi olmaz diye düşünüyorlar, bunu düşünecek kadar da cüretkarlar.

Yani, bence tavrı anormal değil, şöyle anormal değil; sizden etkilenmiş ve tanışmak için fırsat kolluyor olabilir. Bu kötü bir şey değil, çocuğun sonuçta içine mi doğacak sizin evli olduğunuz. Rahatsız oluyorsanız bir iki kez o otururken kalkar başka yere geçersiniz, gerekli mesajı vermiş olursunuz. Bu kadar basit.

Tavrımı ayarlayamadığımı nereden çıkardınız?
Çocuğu yok farzediyordum, daha ne yapayım?

Arkadaşların önerisiyle telefonda eşimle konuşacağım :)

Onu da yaptım, işe yaramadı.

Parmağım kopacak sanıyorum.
Herhangi bir yüzük takınca ruhum daralıyor.
Ama sonuçta parmağınız kopmayacak değil mi, sadece size öyle geliyor. Alyans beni de başta darlıyordu, taktıkça alıştım. Kütüphanede kurallar ve ortam gereği telefonla konuşamazsınız, alyans daha kesin çözüm.

Tavrımı ayarlayamadığımı nereden çıkardınız?
Çocuğu yok farzediyordum, daha ne yapayım?
Sizi zan altinda birakmak istemem zaten oyle bir niyetimde yok. Ilk gun yer degistirmediginde sizin kalkip yer degistirmeniz gerekiyordu eger rahatsiz olmussaniz. Yanlis okumadiysam sohbet etmissiniz ki cocugu yok farzetmemissiniz demekki. Kadinlar akilli yaratiklardir ki olaylari ve niyetleri hizli cozerler aslinda. Birde boyle bir konunun cozumu ertesi gun yer degisrmek hic konusmadan olmaliyken onemseyip tam.buraya konu acmak degil. Gerek varmi yaninda esinizi arayip konusmak icin alengirli islere. Ertesi gun baska yere oturun bitti. Burda oneri istemeniz karsidaki insana deger verdiginizin gostergesidir.

Konuyu yanlış okumuşsunuz.
Sohbet etmedim, görmezden geldin. Tavırlarını gözüme sokunca yer değiştirdim, işe yaramadı dedim.

Bazı arkadaşlar sohbet et laf arasında evli olduğunu söyle önerisinde bulundular. Ancak uygun görmedim bu öneriyi.

Ben de şeyi anlamıyorum.
Öneri olarak bir gün ya da adam karşınızdayken bir saat alyans takın, bir şeyleri engelleyin denmenin nesi aa alyans takmıyorsan yüz veriyorsun olarak algılanıyor ki?
Normalde alyans takılmayabilir ama ortaya böyle bir durum çıktıysa engel amaçlı alyans takılabilir.
Çünkü bence de telefonda konuşmaktan daha etkili bir yöntem.
Telefonda eşinize nasılsın hayatım dediğinizde direkt eşidir olarak anlaşılmayabilir, bazı hanımlar kız arkadaslarina da böyle konuşabiliyor.

Alyans takmak zorunda değilsiniz. Illa birileri evli olsun diye dahi takmak zorunda degilsiniz. Telefon konusmasini deneyebilirsiniz.

Kocacığım derim

Siz yapilacak en dogru seyi bilirsiniz diger arkadaslarin dedigi alyans takin kismina katilmiyorum kendimi korumak icin bir halkaya ihtiyacim olmamali. Umarim kisa zamanda cozersiniz sorunu. Iyi gunler size.

Siz yapilacak en dogru seyi bilirsiniz diger arkadaslarin dedigi alyans takin kismina katilmiyorum kendimi korumak icin bir halkaya ihtiyacim olmamali. Umarim kisa zamanda cozersiniz sorunu. Iyi gunler size.
Teşekkürler.
İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…