Kraliçe sendromu mu?

Maalesef.
Kocam olmasa işi ilerletirmişim, hoşuma gitmiş ki konu açmışım vs.

Hoşuma gitse neden konu açayım ki?
Enteresan kafalar.
Evli olmasaniz ilerletebilirdiniz yani anormal bir durumda olmazdı bu.
Yüzük takmayıp çok ayıp etmişsiniz tabi! Kuyruk sallamış olmak için yeterli sebep. Konu kadın olunca ithamda bulunmak çok daha kolay oluyor malesef. Erkek olunca da kadın adama musallat olmuş oluyor, adamlar hep melek.

Kendimden 13 yaş küçüklerle okudum... Üstelik okurken 1. Sınıfin ikinci dönemi hamileydim ikinci sınıfta dogurdum.Yani evli olduğumu bilmeyen bırakın sinifimi fakültede olamaz... Metal alerjim var buna rağmen alyansimin içine saydam oje surup okulda hep taktım... Sırf bu tarz mevzular olmasın diye... Sizde bence geçici de olsa bir yüzük takmalisiniz yada bir şekilde muhabbet açıp evde iş güç çalışamıyorum esimde yoğun olunca çalışmak için bu saatte burdayım tarzı durumunuzu belirtin.

Evli oldugunuzu bilmiyor ve yaklasmaya calisiyor sanirim. Alyans takmiyormussunuz zaten nasil tahmin etsin ki. Esinizle telefonda konusun yanindayken ya da baska bi turlu evli oldugunuzu belirtin mutlaka yazik
Ayy benim de bir iki kez öyle olmuştu.Evli oldugunu sanmadigim biri ilgimi çekmişti.(erken evlenmis)Sonra öğrenince napim el mahkum.
Yüzük takman lazım gibi.Bir de eşinle konuş bazen .Adama da yazık.

Alyansiniz yok anladim da tektaş falan da mı yok hani evlilik teklif edilirken takılan? Ya da zuccaciyeden çakma 3 liralık alyans takın, olmaması çözüm değil.

Kraliçe sendromu ne ?
Ülkedeki bütün erkeklerin ona hayran olduğunu düşünmek falan mı

Kraliçe sendromu ne ?
Ülkedeki bütün erkeklerin ona hayran olduğunu düşünmek falan mı
Hayır o bir espriydi.
Bazı genç kızlar piremses sendromu yaşar.
Evli olduğum için kraliçe sendromu yazayım dedim.

Telefonla nasıl konuşacağınızı anlamadim ben. Orası kütüphane konuşmak yasak değil mi? En etkili yol alyans bence.
Yüzük takamıyorum, ruhum daralıyor.
Zaten karşımda oturuyor, onun duyacağı sesle konuşacağım.

O cocuk senden en az 15 yas kucuktur bence yanlis anliyorsun

Taki takmayi sevmiyorum diyorsunuz da alyans niye takılır
Illa evli oldugumuzu alyansla bagirmaya gerek yok bence. Ben 10 yillik evliyim hic alyans takmadim gerekte duymadim. Alyans takmak gibi bir zorunluluk yok malesef takmayanlara farkli bir bakis acisina gerek yok.

Illa evli oldugumuzu alyansla bagirmaya gerek yok bence. Ben 10 yillik evliyim hic alyans takmadim gerekte duymadim. Alyans takmak gibi bir zorunluluk yok malesef takmayanlara farkli bir bakis acisina gerek yok.
Takmayan takmasın farklı bakmaz kimse ama evli olduğunu göstermenin en basit yolu. benden hoşlandı galiba yorumları yapmaya gerek kalmaz böylece

Mesajları okuyunca bir gülme geldi Afedersiniz.

Şimdi size etkili ve kesin çözüm sunacağım. Her zamanki yaptığınız gibi yapın ve onun gelmesini bekleyin. Merhaba merhaba dedikten 5-10 dakika sonra kulaklığınızı takın ve eşinizi ya da birini arayın. ''Kocam, kv, kp, çocuğum/çocuklarım'' kelimeleri geçen cümleler kurun. Sonra kapatın telefonu ve her zamanki gibi devam edin. Tabi bunu onun duyabileceği seviyede yapın, karşınızda zaten duymamasına imkan yok.

Alyansı takıp ''bakınn benn evliyimm'' diye dolaşmak şart değil kısacası. Alyansa nasıl bir anlam taşımıslarsa bazıları, sanki hiç aynanın önünde unutup dışarı çıkmıyorlar. :)

Kullanıcı adını okuyunca kraliçe sendromu olabilir diye düşündüm ne yalan söyleyeyim

Evli olduğunu tahmin etmemiş olabilir ilgi duymuş da olabilir. Sen hep aynı yerde o hep aynı yerde mi oturuyor Yoksa sen farklı yerlere otursan da yine gelip karşına mı oturuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…