Evli olmasaniz ilerletebilirdiniz yani anormal bir durumda olmazdı bu.Maalesef.
Kocam olmasa işi ilerletirmişim, hoşuma gitmiş ki konu açmışım vs.
Hoşuma gitse neden konu açayım ki?
Enteresan kafalar.
Ayy benim de bir iki kez öyle olmuştu.Evli oldugunu sanmadigim biri ilgimi çekmişti.(erken evlenmis)Sonra öğrenince napim el mahkum.Evli oldugunuzu bilmiyor ve yaklasmaya calisiyor sanirim. Alyans takmiyormussunuz zaten nasil tahmin etsin ki. Esinizle telefonda konusun yanindayken ya da baska bi turlu evli oldugunuzu belirtin mutlaka yazik
Hayır o bir espriydi.Kraliçe sendromu ne ?
Ülkedeki bütün erkeklerin ona hayran olduğunu düşünmek falan mı
Yüzük takamıyorum, ruhum daralıyor.Telefonla nasıl konuşacağınızı anlamadim ben. Orası kütüphane konuşmak yasak değil mi? En etkili yol alyans bence.
Illa evli oldugumuzu alyansla bagirmaya gerek yok bence. Ben 10 yillik evliyim hic alyans takmadim gerekte duymadim. Alyans takmak gibi bir zorunluluk yok malesef takmayanlara farkli bir bakis acisina gerek yok.Taki takmayi sevmiyorum diyorsunuz da alyans niye takılır
Takmayan takmasın farklı bakmaz kimse ama evli olduğunu göstermenin en basit yolu. benden hoşlandı galiba yorumları yapmaya gerek kalmaz böyleceIlla evli oldugumuzu alyansla bagirmaya gerek yok bence. Ben 10 yillik evliyim hic alyans takmadim gerekte duymadim. Alyans takmak gibi bir zorunluluk yok malesef takmayanlara farkli bir bakis acisina gerek yok.
Aynı kütüphanedeyiz her gün.Buraya konu açacak kadar neden dert ettin ki cocugu
Madem şüphedesin uzak dur çok mu zor
O yanaşmaya calısıyor neden kaçsın ?Aynı kütüphanedeyiz her gün.
Ayrıca neden ben kaçayım, o kaçsın.
Evli olduğumu öğrendiğinde kaçmak zorunda kalacak.O yanaşmaya calısıyor neden kaçsın ?
İşte o çok zahmetli.yüzük takın siz de bir zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?