kesınlıkle yarıyor.Telefonla konuşmayı planlıyorum.
İşe yarar diye düşünüyorum.
Katılıyorum size. Çocuğun ilgisini hissedince yer değiştirmek bile yeterliyken telefonda kocişli konuşmalara, alyans takmalara bile uzandı konu. Komik gerçekten. Konu sahibi de konuyu anlamadığımızı tekrarlayıp duruyor. Bu da x2 komik.
Anladim bunu merak etmistim sadece tesekkur ederim cevapladiginiz icinElbette ilk zamanlar takıyordum, hoşuma gidiyordu.
Birgün yüzük parmağımda yara çıktı eklem yerinde ve yüzük sıkmaya başladı iltihaptan dolayı. Çıkaramadım, son çare olarak yüzüğü kırmak zorunda kaldık. O günden fobi olarak kaldı.
BU arada size katıldığımı belirtmek için alıntıladım :) Size tepki veriyorum gibi anlaşılmasınKatılıyorum size. Çocuğun ilgisini hissedince yer değiştirmek bile yeterliyken telefonda kocişli konuşmalara, alyans takmalara bile uzandı konu. Komik gerçekten. Konu sahibi de konuyu anlamadığımızı tekrarlayıp duruyor. Bu da x2 komik.
Alyans meselesine takılanlar olmuş ya :) Konu sahibi de bana atar yapmış biraz, alyans sevmiyormuş :))
Benim anlamadığım konu şu, siz buraya bu soruyu sorduysanız verilecek cevaplar kısıtlıdır. On defa eski iş yerindeki patronunun, alyans olmasına rağmen ilanı aşk ettiğini belirtmiş soru sahibi de... E ne yapalım? Alyans işe yaramıyor demek istiyor.
Biz de biliyoruz yaramadığını? :) Ama kısıtlı imkanlarla böyle bi şey yapabilirsiniz dedik. Tatmin etmediyse, kocanızla beraber kütüphaneye gidebilirsiniz.
Yer değiştirme muhabbeti için de, köşe kapma mı oynayacağım demiş soru sahibi :) Onu yapmak zorunda da değilmiş.
Konuşursa evli olduğunuzu söyleyin diyenler olmuş, konuşmak zorunda değilim demiş :)))
E dumanla gösterin madem :)
Çok komik yacidden komik. Sanırım bu kütüphanedeki bey, hoşlandığını ya da tanışmak istediğini dile getirmemiş henüz... Bir de getirse gerisini tahmin edemedim
evet soru sahibi bu soruya verdiği cevaplarla piremses sendromunda. :)
BU arada size katıldığımı belirtmek için alıntıladım :) Size tepki veriyorum gibi anlaşılmasın
Yer değiştirdim işe yaramadı demiştim.Alyans meselesine takılanlar olmuş ya :) Konu sahibi de bana atar yapmış biraz, alyans sevmiyormuş :))
Benim anlamadığım konu şu, siz buraya bu soruyu sorduysanız verilecek cevaplar kısıtlıdır. On defa eski iş yerindeki patronunun, alyans olmasına rağmen ilanı aşk ettiğini belirtmiş soru sahibi de... E ne yapalım? Alyans işe yaramıyor demek istiyor.
Biz de biliyoruz yaramadığını? :) Ama kısıtlı imkanlarla böyle bi şey yapabilirsiniz dedik. Tatmin etmediyse, kocanızla beraber kütüphaneye gidebilirsiniz.
Yer değiştirme muhabbeti için de, köşe kapma mı oynayacağım demiş soru sahibi :) Onu yapmak zorunda da değilmiş.
Konuşursa evli olduğunuzu söyleyin diyenler olmuş, konuşmak zorunda değilim demiş :)))
E dumanla gösterin madem :)
Çok komik yacidden komik. Sanırım bu kütüphanedeki bey, hoşlandığını ya da tanışmak istediğini dile getirmemiş henüz... Bir de getirse gerisini tahmin edemedim
evet soru sahibi bu soruya verdiği cevaplarla piremses sendromunda. :)
Rica ederim.Anladim bunu merak etmistim sadece tesekkur ederim cevapladiginiz icin
Zahmet olacak ama tüm cevaplarımı okursanız hepsinin cevabı var.O zaman acaba konu sahibi ilk kez mi böyle bir ilgiyle karşılaştı da tutukluk yaşıyor ne yapacağı konusunda?
Zaten konu da başlı başına absürt. "Kütüphaneye gittim de çocuğun teki ısrarla karşıma oturmaya çalıştı. Ne ola ki?" şeklinde özetlenebilecek tuhaf bir konu. Rahatsız olduysan yer değiştirirsin veya birkaç gün gitmezsin kütüphaneye. Bu kadar basit. Sanırsınız ki çocuk konu sahibinin peşinde Mecnun olmuş. Tey tey tey...
Pardon ne kanuni yolları yaYer değiştirdim işe yaramadı demiştim.
Sohbet etmeyi hala gereksiz görüyorum.
Çözüm olarak birkaç arkadaşın önerdiği; eşimle onun duyacağı sesle telefonda konuşacağım diye de yazdım.
Bu da işe yaramazsa kanuni yollara başvuracağımı söylerim diye düşünüyorum.
Piremses değil kraliçeyim ben :)
Görünüş olarak asabi gibi duruyorum zaten. O yüzden ben olsaydım bikaç ters bakışım bile yeterdi sanırım. Bakışımla döverimPardon ne kanuni yolları ya
Ahahahagerçekten çok komik,kusura bakmayın. Polisin de aynı tepkiyi vereceğine eminim yani.
Adamın yanına gidip "beyefendi birine mi benzettiniz,sürekli bakıyorsunuz rahatsızlık duyuyorum" vs diyip evli olduğunuzu söylemek varken adamı sırf baktığı için şikayet mi edeceksiniz? Evet tam bir kraliçe sendromundasınız,etrafınızdakilerin size aşık olduğunu,ilgisi olduğunu falan düşünüyorsunuz. Gerçekten ilgisiz olduğunuz için bu tavıra büründüğünüzü düşünüyorum.
Ben bu tür durumlarda direk kaşlarımı çatıyorum,hiiç gelemem öyle şeylere.Görünüş olarak asabi gibi duruyorum zaten. O yüzden ben olsaydım bikaç ters bakışım bile yeterdi sanırım. Bakışımla döverim
Bende senin gibi düşünüyorumBen bu tür durumlarda direk kaşlarımı çatıyorum,hiiç gelemem öyle şeylere.
Bir de evli olucam,adamın biri hergün beni gözüyle takip edecek,gözünü üstümden ayırmayacak bende ses çıkartmayacağım. İhtimal bile vermem,herşeyden önce eşime saygısızlık yani. Seninde böyle olman ne güzel değil mi? Valla açıkçası konu sahibinin hoşuna gittiğini falan düşünüyorum ben.
Cidden bunu mu anladınız?Pardon ne kanuni yolları ya
Ahahahagerçekten çok komik,kusura bakmayın. Polisin de aynı tepkiyi vereceğine eminim yani.
Adamın yanına gidip "beyefendi birine mi benzettiniz,sürekli bakıyorsunuz rahatsızlık duyuyorum" vs diyip evli olduğunuzu söylemek varken adamı sırf baktığı için şikayet mi edeceksiniz? Evet tam bir kraliçe sendromundasınız,etrafınızdakilerin size aşık olduğunu,ilgisi olduğunu falan düşünüyorsunuz. Gerçekten ilgisiz olduğunuz için bu tavıra büründüğünüzü düşünüyorum.
Zahmet olacak ama tüm cevaplarımı okursanız hepsinin cevabı var.
Hoşuma gitse konu açmam, keyfime bakarım.Ben bu tür durumlarda direk kaşlarımı çatıyorum,hiiç gelemem öyle şeylere.
Bir de evli olucam,adamın biri hergün beni gözüyle takip edecek,gözünü üstümden ayırmayacak bende ses çıkartmayacağım. İhtimal bile vermem,herşeyden önce eşime saygısızlık yani. Seninde böyle olman ne güzel değil mi? Valla açıkçası konu sahibinin hoşuna gittiğini falan düşünüyorum ben.
Siz ne anlatmaya çalıştınız anlamadım?Cidden bunu mu anladınız?
Ufak kıskançlıklar seziyorum artık :)
Şimdi de inkar ediyor,hatta bizi kıskanmakla suçluyor. Ne diyeyim,komik. Hayır bir de 2 çocuk annesi. Ben daha gencim,evli bile değilim yaşım 21. Neyini kıskanacağımBende senin gibi düşünüyorum ❤
Karşımdaki genelde ikinci bakışa cesaret edemez
Konu sahibi önceki yorumda ilk önce hoşuna gittiğini yazmış zaten.
Nerede yazmışım hoşuma gitti diye?Bende senin gibi düşünüyorum
Karşımdaki genelde ikinci bakışa cesaret edemez
Konu sahibi önceki yorumda ilk önce hoşuna gittiğini yazmış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?