Can sıkıntısı işte.katılıyorum, soru sahibi evli sanırım yüzük de takabilir. en kötüsünden sahte bi yüzük bile olabilir bi günlüğüne, soru olsun işte... :)
Evet. Alıp cüzdanımda taşırım.1 milyoncularda gerçeğe benzer tek taşlar var al tak bi tane erkekler onu ayırt edemez
Ciddiye almayacaksanız o zaman başlıktaki soruyu cevaplayım. Hayır kraliçe sendromu değil bu herkes bana hayran sendromu.. Gerisini arkadaşlar tamamlamış zatenEvet. Alıp cüzdanımda taşırım.
Siz mesajları hiç anlamamışsınız.Hadi birisi senden hoşlansın bunu niye kafana takıp dert edinesin ki? Çocuk teklif ederse sağol ama evliyim der geçersin. Olmadı konuşursanız laf arasında bahsedesin. Hani bu çok zor bir şey değil ki,
ya da birisinin senden hoşlandığını düşündüysen kendini prenses mi sanıyorsun diye dert etmek ne alaka?Oladabilir olmayadabilir.Ama bunu buraya açmak belki kraliçe sendromu olabilir.
oohhh, eşle konuşmak? Neyi konuşmak? Daha bir şey olduğu yok teklif ederse söylersin tabi bak taliplerim var diye güler geçersiniz. Abi nasıl devamı gelsin evliyim deyince onu da anlamadım. Hiç mi insanlarla konuşmadınız beynim yandı.
1 milyoncularda gerçeğe benzer tek taşlar var al tak bi tane erkekler onu ayırt edemez
Yanlış anladınız.Ciddiye almayacaksanız o zaman başlıktaki soruyu cevaplayım. Hayır kraliçe sendromu değil bu herkes bana hayran sendromu.. Gerisini arkadaşlar tamamlamış zaten
Bide eşi araya katmak çok doğru değil canım benim , erkekler birden parlıyor allah korusun ki ortada hiç birşey yokken ..Evet. En doğru yöntem bu bence de. Sağolun.
He anladım pardonYanlış anladınız.
Cüzdanımda taşırım. Lazım olunca takarım demek istedim.
İnanın yüzük takınca atak geçirecek gibi oluyorum.Valla acıkcası bende rahatsız olurdum . Yüzügümüde takardım , eşime de taktırırdım. Evliysen takmalısınız bence..
Kendim halledebilirim. Eşime duyurmayı düşünmüyorum.Bide eşi araya katmak çok doğru değil canım benim , erkekler birden parlıyor allah korusun ki ortada hiç birşey yokken ..
sen dediğim gibi telefonda konuş bir günanlamadı mı , karşına oturduğunda kalk yerini değiştir . Mecbur değilsin ya aynı yerde oturmaya . Ama ben ilk etapta eşime böyle birşey duyurmayı asla tercih etmezdim .
Tamamdır pardon o son mesajın neyi cevapladığını okumamıştım.Siz mesajları hiç anlamamışsınız.
O şahsın yanında eşimle rutin bir konuşma yaparım, evli olduğumu anlar.
Sohbet açmak istemiyorum. Çünkü karşılaştığımızda iyi günler, sınavlar nasıldı vs gibi sıradan sorularla da karşılaşmak istemiyorum.
Sna mı kaldı beni düzeltmek?? Şikayyet de etmedim ayrıca korkma bu kadar kızMune bu uye hemen seni etiketleyerek beni sikayet etmis aklinca ama bir milyoncularin neredeyse 15 senedir olmadigini hatirlatarak yanlisi duzeltmemin neresi yanlis?
Mune bu uye hemen seni etiketleyerek beni sikayet etmis aklinca ama bir milyoncularin neredeyse 15 senedir olmadigini hatirlatarak yanlisi duzeltmemin neresi yanlis?
Kaybetmiş ablaNoldu 1 milyonculara? Çok seviyordum ben
Burda da 1 euro’cular var kız :) gel ben de seni gezdireyimKaybetmiş ablasımarık vb var burda geel seni gezdireyim ben de severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?