- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Şimdi şöyle bir durum var evim çok büyük ve eş kişisi çocuk gibi cıkardıgını kaldırmaz her iş bende o çalıştıgı için birde zamanında babamın evinde hiçbir şeye elimi sürmediğim icin hemen yoruluyorumLaf sokmak degıl kesınlıkle, bende ıkı kısının yemegı camasırı temızlıgı nasıl yorgun dusuruyor onu merak edıyorum?
İlk basta bu zor geliyorLaf sokmak degıl kesınlıkle, bende ıkı kısının yemegı camasırı temızlıgı nasıl yorgun dusuruyor onu merak edıyorum?
Şimdi şöyle bir durum var evim çok büyük ve eş kişisi çocuk gibi cıkardıgını kaldırmaz her iş bende o çalıştıgı için birde zamanında babamın evinde hiçbir şeye elimi sürmediğim icin hemen yoruluyorum
Laf sokmak degıl kesınlıkle, bende ıkı kısının yemegı camasırı temızlıgı nasıl yorgun dusuruyor onu merak edıyorum?
Genelde gündüz çalışıyorum eşim yokken cünkü aksam yemek bulaşık meyve kahve cay eşimin istekleri hiç bitmez ama gündüzleri de az geliyor bana saat olarak çalışanlar varsa onlar nasıl yapıyor merak ettim doğrusubılmıyorum, zor gelıyorsa zordur heralde ama belkıde cok sıtemekle ılgılı. KPSS yada baska sınava cok konsantre calısanız dıger ıslerı gozunuz gormez belkıde. Yada zamnalama yapıp çalısın, hergun bellı saatler arası baska bısey dusunmeyın gıbı.
Laf sokmak degıl kesınlıkle, bende ıkı kısının yemegı camasırı temızlıgı nasıl yorgun dusuruyor onu merak edıyorum?
Vallahi bende aynı durumdayım İnanın zannettiğinizden cok daha zor oluyor..
Üniversite dolayısıyla pek ev işi pratiklik olmuyor bizde. Evlendikten sonra bir anda her gün yemek yapma zorunluluğu sürekli çıkan çamaşır ve dağınıklık insanın zamanını baya bi alıyor.
Üstelik ders çalışmak dinlenmiş bir beden istiyor o yüzden hem ev işi hem ders ağır geliyor.
Bende cok zorlanıyorum açıkcası konu sahibi öğlene kadar yemeğini yap evi topla sonra çalış tabi biraz erken uyanmak gerekiyor.
Bende zorlanıyorum valla erken 10da kalkıyorum kahvaltı vs eşim öğlen 12 de gidiyor aksam 6 da geliyor hadi 1 e kadar işleri hallet videomu izlesem ders tekrarımı yapsam şaşırıp kalıyorum yemekde var ne yapsam bazen iki günlük yemek yapıyorumVallahi bende aynı durumdayım İnanın zannettiğinizden cok daha zor oluyor..
Üniversite dolayısıyla pek ev işi pratiklik olmuyor bizde. Evlendikten sonra bir anda her gün yemek yapma zorunluluğu sürekli çıkan çamaşır ve dağınıklık insanın zamanını baya bi alıyor.
Üstelik ders çalışmak dinlenmiş bir beden istiyor o yüzden hem ev işi hem ders ağır geliyor.
Bende cok zorlanıyorum açıkcası konu sahibi öğlene kadar yemeğini yap evi topla sonra çalış tabi biraz erken uyanmak gerekiyor.
Tebrik ederim çok iyi bir puan benim eşim öğretmen haftasonu evde öğlen 12 ye kadar evde yani genel olarak evde cok zahmetli bir insan o yüzden iş çıkıyor ve bende titiz oldufum için içim hiç rahat etmiyor hergün her yeri çamaşır suyuyla silmek istiyorum biraz daha k rahat olmam lazım galiba önerdiğiniz topiklere bakocam mutlaka teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♡♡kpss topiklerini okuyun
genelde benim bu konulara yaptığım yorumları okuyun
özetle 2016 KPSS lisanstan 88 aldım
evli çocuklu çalışan bir kadın olarak
evdeki işlerle yorulma lüksünüz yok bu işi istiyorsanız
sabah kalkıp kütüphaneye gidin
ev işi ile zaman öldürmeyin
çamaşır dediğin bizim çocuklu evde bile iş sayılmaz
haftada rahat 10 makine yıkanır da atıyorsun yıkıyor kurutma makinem var kurutuyor
tıkıyorsun dolaba oldu bitti
gereksiz ayrıntılı işlere bulanmayın
basit pratik yaşayın
örneğin eviniz ne kadar kirlenebilir ki
adam işte zaten siz de kirletmezseniz haftada bir temizlik fazla bile gelir
yemek dediğiniz de maksimum bir saat sürer ziyafet sofrası değil ki aile sofrası bu sevginizi koyun yeter
Tebrik ederim çok iyi bir puan benim eşim öğretmen haftasonu evde öğlen 12 ye kadar evde yani genel olarak evde cok zahmetli bir insan o yüzden iş çıkıyor ve bende titiz oldufum için içim hiç rahat etmiyor hergün her yeri çamaşır suyuyla silmek istiyorum biraz daha k rahat olmam lazım galiba önerdiğiniz topiklere bakocam mutlaka teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♡♡
Kütüphane bilmiyorum valla arastırmam lazım yeniyim bu şehirde de varsa gideyim en iyisi disiplin şart dogru söylüyorsunuzHer gün çamaşır suyu mu
Can'ına yazık
Kütüphane barsa kesinlikle git
Hatta varsa dershaneye git
Disiplin olur diğer çalışanları görür boşa Zaman geçiremezsin
Maşşalah siz baya azimliymişsiniz odaklanmak galiba burda önemli olan. sizin kadar calısamıyorum benIlk evlendigimde bende sizin gibiydim.sabah 6 da uyanir esimle kahvalti yapar onu ise gonderdikten sonra baslardim.oglen 1 saat ara verirdim hergun temizlik yapmazdim.haftada 3 defa falan.saat 5 gibi ara verirdim yemege baslardim.esim gelirdi yemekten sonra saat 7.30 ta tekrar baslar 10 da bitirip uyurdum.cay kahve saatlerini de 10 dklik molalarda yapardim.esim cok anlayisliydi bana cok yardimci oldu saolsun
Kütüphane bilmiyorum valla arastırmam lazım yeniyim bu şehirde de varsa gideyim en iyisi disiplin şart dogru söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?