tamam canım, dönünce birlikte çalışırız inşallah.Hayirlisiyla evime doneyim derslere devam türkçe bitmek üzere zaten sonra matematik bitecek
Yarın akşam Allah'ın izniyle evimde olacağım dersler bekleyin beni çalışırız canım berabertamam canım, dönünce birlikte çalışırız inşallah.
hadi bakalım canım, inşallah çalışırız. ben de çok yavaş gidiyorum, hızlanmam lazım.Yarın akşam Allah'ın izniyle evimde olacağım dersler bekleyin beni çalışırız canım beraber
sınav ne zaman kızlar ya netten bulamadım tarih. bu sene bende girmek istiyorum .:/hadi bakalım canım, inşallah çalışırız. ben de çok yavaş gidiyorum, hızlanmam lazım.
daha önce girmiş miydin canım sınava?
iyi ben en son matematikte ebob ekokdayım türkçede yazım kuralları bu akşam da çalışamam heralde ev çok pislenmiş dün de temizlik bugün kalan temizliklerimi yapacağım ama en kısa zamanda derslere dönmek istiyorum sıkıldım evde olmaktan ve memur olamamaktan ama en önemlisi hayırlısıyla kazanmak mesleğe başlamakxoğrafyadan nüfus konusuna kadar geldim türkçede sözcükte anlam ve cümlede nalam testleri çözüyorum. şimdilik bu kadar:)
hayırlı çalışmalarÇalışmaya sene başında başlamıştım aslinda ama aof falanderken bıraktım ve dün yeniden başladım tarih dersini şimdilik okuya okuya gidiyorum osmanlı devletinde kultur ve uygarliktayim bitmek üzere.
Ekim ayında da dershaneye başlamayı planliyorum o zamana kadar calisabildigimi calisicam seneye giricem sınava bende.
canım gaza gelmek için harika bir konu olmuş Allah senden razi olsun takipteyim tüm konuları. ..matematiği bir iki haftaya bitirmiş olacağım
sende sağol canım gaza gelmemiz lazımcanım gaza gelmek için harika bir konu olmuş Allah senden razi olsun takipteyim tüm konuları. ..