KPSSCİLER HANGİ KONULAR BİTTİ YA DA BİTİRMEK ÜZERESİNİZ...

sitede kpss ye çalışanlarda öğretmenler daha azimli gibi geldi bana orası daha çok derslere abanmış çok iyi ama çok çalışmak lazım
Rakiplerim çalışıyor desene :KK70: ay ben çok rahatım kişiliğimle alakalı galiba Bu konularda hiç kasmam ama çalışmak da lazım herkes bu kdar ciddiye alırken

Rakiplerim çalışıyor desene :KK70: ay ben çok rahatım kişiliğimle alakalı galiba Bu konularda hiç kasmam ama çalışmak da lazım herkes bu kdar ciddiye alırken
eee benim 6. senem olacak seneye olacak kpss yaş olacak 31 sınava girerken

Merhaba kolay gelsin çalışmalar nasıl gidiyor? nickinizi hatırlıyorum sanki :)

Çok zor oluyo tekrar tekrar ikinciye hazırlanırken bile zor geldi bana Allah sabır versin inşallah bu sefer olur dua edicem:)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM atanamadığım için duymadığım laf kalmadı :KK43:
şu milletin lafı sözü bir bitse ahh ahh ne gurur kaldı ne onur o kadar laf yiyorsun zoruna gidiyo

ALLAH RAZI OLSUN CANIM atanamadığım için duymadığım laf kalmadı :KK43:
şu milletin lafı sözü bir bitse ahh ahh ne gurur kaldı ne onur o kadar laf yiyorsun zoruna gidiyo
Bilmez miyim insan sınav stresiyle daha da çok takıyo ne zaman olucak demeleri bile üzüyo insanı.Stres yapmadan inşallah başarırsınız.Her söyleneni takmamak gerekiyo galiba

Bilmez miyim insan sınav stresiyle daha da çok takıyo ne zaman olucak demeleri bile üzüyo insanı.Stres yapmadan inşallah başarırsınız.Her söyleneni takmamak gerekiyo galiba
evet canım takmamak lazım da işte takıyorsun ya..
ama ben stres yapmadan yapamıyorum moral sıfır oluyor panik atağım da var :KK43:

evet canım takmamak lazım da işte takıyorsun ya..
ama ben stres yapmadan yapamıyorum moral sıfır oluyor panik atağım da var :KK43:
Stres heyecan kazanılacak sınavı bile kaybettiriyor ne yazıkki.Daha sağlam durmaya çalışmak lazım.Etraf destek olmazsa çok zor bizimde işimiz.Panik atak için doktora gidiyo musun?

Stres heyecan kazanılacak sınavı bile kaybettiriyor ne yazıkki.Daha sağlam durmaya çalışmak lazım.Etraf destek olmazsa çok zor bizimde işimiz.Panik atak için doktora gidiyo musun?
önceden gititim ama artık hap falan kullanmıyorum gülüm ara sıra atak geçiriyorum ama eşim çok yardımcı oluyor...
etraf destek değil canım ne desteği hem olsun istiyorlar hem de morali sıfıra indiriyorlar...
eşimin ailesi :KK43:

X