lylavra memento mori Kayıtlı Üye 5 Kasım 2016 145 1.603 20 Şubat 2017 Konu Sahibi aaynaa #41 aaynaa .!.: önceden gititim ama artık hap falan kullanmıyorum gülüm ara sıra atak geçiriyorum ama eşim çok yardımcı oluyor... etraf destek değil canım ne desteği hem olsun istiyorlar hem de morali sıfıra indiriyorlar... eşimin ailesi Genişletmek için tıkla... Hazırlanırken gitmekte fayda var sanki doktora.Sıkma canını nolur etrafa kapa kulaklarını
aaynaa .!.: önceden gititim ama artık hap falan kullanmıyorum gülüm ara sıra atak geçiriyorum ama eşim çok yardımcı oluyor... etraf destek değil canım ne desteği hem olsun istiyorlar hem de morali sıfıra indiriyorlar... eşimin ailesi Genişletmek için tıkla... Hazırlanırken gitmekte fayda var sanki doktora.Sıkma canını nolur etrafa kapa kulaklarını
aaynaa başlngc 116 gnc 75 hedef 70 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 30.027 28.248 20 Şubat 2017 Konu Sahibi aaynaa #42 lylavra .!.: Hazırlanırken gitmekte fayda var sanki doktora.Sıkma canını nolur etrafa kapa kulaklarını Genişletmek için tıkla... şimdi ilaç kullanmam zaten canım bebek tedavisindeyim ya etrafı eskiden daha çok takıyordum ama şimdi o kadar değik
lylavra .!.: Hazırlanırken gitmekte fayda var sanki doktora.Sıkma canını nolur etrafa kapa kulaklarını Genişletmek için tıkla... şimdi ilaç kullanmam zaten canım bebek tedavisindeyim ya etrafı eskiden daha çok takıyordum ama şimdi o kadar değik
lylavra memento mori Kayıtlı Üye 5 Kasım 2016 145 1.603 20 Şubat 2017 Konu Sahibi aaynaa #43 aaynaa .!.: şimdi ilaç kullanmam zaten canım bebek tedavisindeyim ya etrafı eskiden daha çok takıyordum ama şimdi o kadar değik Genişletmek için tıkla... Doğru ya atlamışım orayı:) hangi bölümdü?
aaynaa .!.: şimdi ilaç kullanmam zaten canım bebek tedavisindeyim ya etrafı eskiden daha çok takıyordum ama şimdi o kadar değik Genişletmek için tıkla... Doğru ya atlamışım orayı:) hangi bölümdü?
aaynaa başlngc 116 gnc 75 hedef 70 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 30.027 28.248 20 Şubat 2017 Konu Sahibi aaynaa #44 lylavra .!.: Doğru ya atlamışım orayı:) hangi bölümdü? Genişletmek için tıkla... kamu yönetimi