Kpss2021 gelin çocuklu veya çocuksuz kadınlar birlikte basaralim

Evet canım başlamak lazım 😊peki bu ekleri nasıl aklında tutuyorsun? Orhun Karahan Harezm vs derken çok dilbilgisi ekleri var 🥴
Ben üniversite döneminde seviyordum eğlenceli geliyordu. Siz nasıl işliyordunuz bilmiyorum kuzum ama biz sürekli metinler üzerinden hep incelerdik çok sık her ders yapardık. Sınavlarda da mısal metin çıkıyorsa çevirip altı çizili ekler bizde eski türkçe, eski anadolu türkçesi, orta türkçe en son türkiye türkçesine kadar ek değişimlerini istedikleri için artık akılda kalıyordu. Sende kağıda bu donemlerı yazıp eklerın hangı donem ne olduğuna kadar yazabilirsin. Birde özellikler ayrılıyor ya misal kıpçak türkçesinde nazal n yok bu tarz bilgileri de bildin mi nokta atışı oluyor

Ben üniversite döneminde seviyordum eğlenceli geliyordu. Siz nasıl işliyordunuz bilmiyorum kuzum ama biz sürekli metinler üzerinden hep incelerdik çok sık her ders yapardık. Sınavlarda da mısal metin çıkıyorsa çevirip altı çizili ekler bizde eski türkçe, eski anadolu türkçesi, orta türkçe en son türkiye türkçesine kadar ek değişimlerini istedikleri için artık akılda kalıyordu. Sende kağıda bu donemlerı yazıp eklerın hangı donem ne olduğuna kadar yazabilirsin. Birde özellikler ayrılıyor ya misal kıpçak türkçesinde nazal n yok bu tarz bilgileri de bildin mi nokta atışı oluyor
Teşekkür ederim canım ❤️Evet birkaç ayırt edici bilgi var onlardan yürüyorum inşallah başarılı oluruz😊 bugün inşallah calismaya calisacagim 😬

Kizlar merhaba 2022 icin 2. Kez gircem sinava. Matematikte nasil ilerliyosunuz videodan izleyip not mu aliyosunuz?
Benim matematik iyi elime kitap alıyorum ne geçerse ona başlıyorum bitene kadar çözüyorum birde üzerine isaretliyorum bazı notları yazayım diye ..kitap bitince sonunda notları yazicam işaretli yerleri..ama soru çözüm videoları da dinlerim büyük ihtimal

Kızlar ne yaptınız bugün çalışmalar nasıl gitti...ben tarih çalıştım çocukları uyutayim eğer uyumazsam biraz matematik bakarım diye düşünüyorum

Sabah 08.00 çalışmaya başladım vatandaşlıga başladım bugün ...tarih ve matematik bir yerinden çalışmaya başlamıştım zaten vatandaslikta eklendi artık ...eşim gelecek kahvaltı felan fırsat olmayacak calisabildigim kadar calisicam ..çocuklarda uyandı bu arada :)

Sabah 08.00 çalışmaya başladım vatandaşlıga başladım bugün ...tarih ve matematik bir yerinden çalışmaya başlamıştım zaten vatandaslikta eklendi artık ...eşim gelecek kahvaltı felan fırsat olmayacak calisabildigim kadar calisicam ..çocuklarda uyandı bu arada :)
Sabah 8 buçuk gibi başladım tarih e 2 video bitirdim. Gazneliler ve karahanlilari. Akşama kadar da iki video izlemeyi düşünüyorum. Benim bebek pek durmuyor. Eşimin de dersi var. Tarihi halledersin gerisini de yaparım dediğim için diğerlerine şimdilik gecmeyecegim. Matematik de orta seviye de

Günaydın. Nasıl gidiyor. Bugün sabahtan eşimin işi vardi calisamadim . aksama kadar yine 3 video izleyip notlarimi alacagim.

Ben sabah biraz vatandaşlık baktım azda olsa yine azda olsa tarih ..yine azda olsa matematige baktım işte şimdi bebeklerim durmuyor sıkıntısı var

Günaydın hanımlar. Dün çalışamadım bugünü iki video kalmıştı bebekle 5 uyandım. Onları bitirdim. Bu günden de bir video bitirdim kaldı iki. Bebiş uyursa onları da izleyip notlarımı alacağım. Şimdilik tarih çalışıyorum çünkü onda sıfırım.

Merhaba kızlar neler yaptınız matematikten 4 kitap sipariş etmisdim geldi şükür ...çözmeye başladım dün temel kavramlar bitti soru çözucem ...tarih ve vatandaşlık azda olsa çalışmaya devam... bugün ayrıntılı temizlik yapicam pek ders çalışamam gibi ancak gece kalkıp çalışırım büyük ihtimal buraya yazarım..birde dışarı çıkmam lazım bir isim var onu halledicem ondan bugün verimli geçmez ders konusunda

Merhaba ne kadar sessiz buralar. Dün misafirim vardı bugüne borcum üç video kaldı sabahtan izledim. Akşama da üç tane izlesem toparlarım. Tarih hocası iyi anlatıyor. Sıkılmıyorum ama bebekle çok vakit bulamıyorum

Merhaba ne kadar sessiz buralar. Dün misafirim vardı bugüne borcum üç video kaldı sabahtan izledim. Akşama da üç tane izlesem toparlarım. Tarih hocası iyi anlatıyor. Sıkılmıyorum ama bebekle çok vakit bulamıyorum
Hangi hocaydi kuzum belki bakarım ramazan yetginden dinliyorum ben de.. şu anda matematik bakıyorum dün ayrıntılı temizlik yaptım mutfak ve salonda pek ders bakamadım

Hangi hocaydi kuzum belki bakarım ramazan yetginden dinliyorum ben de.. şu anda matematik bakıyorum dün ayrıntılı temizlik yaptım mutfak ve salonda pek ders bakamadım
Ramazan hocayı dinleyemedim ben ya. Aydın Yüce ismi beğeniyorum. Bir hafta da 21 video izledim yazıyorum hep. Sürekli tekrar lazım ama unuturum yoksa

X