- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.936
- Konu Sahibi halacocuksun
Allah yardımcın olsun. 2020 atamalara baktım puanlar düşük gibi duruyor ama sadece alanda bir sürü ders varBen alan ve eğitim çalışıyorum gk gy başlamadım henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun. 2020 atamalara baktım puanlar düşük gibi duruyor ama sadece alanda bir sürü ders varBen alan ve eğitim çalışıyorum gk gy başlamadım henüz
Çalışmadım bu sene ama birikimim var biraz. Genel kültür kötü bendeMerhaba öylesine mi girdin çalıştın mı?
Aminn hepimizin Evet bizim bölümde 75 küsurle almışAllah yardımcın olsun. 2020 atamalara baktım puanlar düşük gibi duruyor ama sadece alanda bir sürü ders var
İnşallah canım ama sanmıyorum,bizim 20 kişilik sinifta girdik maske çıkarmaya da izin verildiEkpss ertelenmiş. İnş önlisansta ertelenir
Maske çıkarmaya izin versilerse bi kaç güne virüs sayısı patlar :/İnşallah canım ama sanmıyorum,bizim 20 kişilik sinifta girdik maske çıkarmaya da izin verildi
Malesef canımMaske çıkarmaya izin versilerse bi kaç güne virüs sayısı patlar :/
Benim hocam matematik soru bankasını beğenmedim ben. Orta ve üst seviyelere hitap eden bi kitap bence2021 kpss için ben de geldim:)
Matematikte benim hocam videolarını izleyip konu anlatım+soru bankası kitaplarıyla ebob ekok konusuna kadar geldim. Bugün de yargı ve evveliyatın soru bankası kitaplarım geldi. Evveliyatla başladım. Benim hocam soru bankası iyi öneririm. Kolay orta ve zor olarak 3 test bulunuyır her konu için. İlk test çok kolay ancak zor olan hazırım testleri yorum soruları olduğu için bazı sorularsa zorlanıyorum. Çözemediğim sorular için sorun kalmasın uygulamasını indirdim. Aklınızda bulunsun tüm derslerden çözemediğiniz her soruyu yükleyebilirsiniz çözen oluyor. Şimdilik çalışmalarım bu kadar.
matematik yanında hangi derse başlamamı önerirsiniz? Tarih-coğrafya mı çalışsam yoksa türkçe mi sizce? Bir de faydalı gördüğünüz kitapları yazarsanız kitap alırken onlara bakarım.
Benim hocam matematik soru bankasını beğenmedim ben. Orta ve üst seviyelere hitap eden bi kitap bence
Haydi kızlar 2 çocuğum var istersek başaramayacagimiz şey yok ...tarih ve matematik şimdiden başlayıp erkenden bitirelim sorular soralım ciddi manada birlikte çalışalım ..az biraz azmin varsa gel yaz yeterki ben iteklerim elimden geldigince korkmayın ilk adımı atın yilmayin kazmaya devam edin o elmasları bulucaz :)
Bende 2 çocuklu annesiyim çok çalıştım artık sıkıldım yıkıldık ayağa kalkamıyorum ya
Merhaba. Hem çocuk hem ev işi derken nasıl çalışıyorsun. Bende başlamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var ama vakit pek bulamıyorum. Gününün kaç saatinde çalışıyorsun. Benim genel kültür eksiğim çok. Onları tamamlamam lazım.Kızlar çalışmaya az çok devam ettim ama bir türlü birimiz cevap yazsa digerimiz geç yazıyor ben de sürekli iletişim halinde birbirimize gaz vermeliyiz bence
2 gündür full ev işleri çocuklarla vakit ders devam ediyorum .. canli canlı paylaşıp bu süreçte kendimi dinç tutmaya çalışıyorum
Meryem Güner on Instagram
1 likes, 0 comments - 2021_kpss_canli_calisalim on November 24, 2020www.instagram.com
Oluyor bir sekild hatta daha çok çalışırım inan ama çoğu vaktimi keyif yaparak geçiriyorum yeterli inan.. ev işlerimi yaparken kronometre açıyorum yarış yapiyorum kendimle ...her an ev işi yapmıyorum canım istediği zaman hızlıca..şimdi ders calisicam inşallah hattaMerhaba. Hem çocuk hem ev işi derken nasıl çalışıyorsun. Bende başlamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var ama vakit pek bulamıyorum. Gününün kaç saatinde çalışıyorsun. Benim genel kültür eksiğim çok. Onları tamamlamam lazım.
Günaydın. 6 buçuk gibi uyandık Kızımla. Tarihten bir video izledim. Akşama kadar da iki video daha izlemeyi düşünüyorum. Konu eksiğim var. Yapabilirsem bir de ölçme videosu izleyeceğimOluyor bir sekild hatta daha çok çalışırım inan ama çoğu vaktimi keyif yaparak geçiriyorum yeterli inan.. ev işlerimi yaparken kronometre açıyorum yarış yapiyorum kendimle ...her an ev işi yapmıyorum canım istediği zaman hızlıca..şimdi ders calisicam inşallah hatta
Bende matematik baktım birazdan tarih bakicam inşallah ..tarih konun bitince birbirimize sorup mesela alıştırma yapabilirizGünaydın. 6 buçuk gibi uyandık Kızımla. Tarihten bir video izledim. Akşama kadar da iki video daha izlemeyi düşünüyorum. Konu eksiğim var. Yapabilirsem bir de ölçme videosu izleyeceğim