Kpss2021 gelin çocuklu veya çocuksuz kadınlar birlikte basaralim

Bugün misafirlik ev işi vs derken mat kitabından 97 kadar ilerledim tarihten 1 sayfa tam bitmedi ona bakicam şimdi biraz kitap okurum birde günde 20 dk okumaya çalışıyorum az ama hiç yoktan iyidir napalim evde dandini yapacak bir şey yok hepsini hallederiz inşallah :)

Bakabilirsen çook mutlu olurum halacocuksun halacocuksun
20200829_100258.jpg
20200829_100239.jpg

Merhaba lotusa sormuşsun ama,soruda muhtemelen A+B bin alabilecegi en büyük değeri soruyor iki sayi çarpım durumunda olduğu için 46A~A=5oldugunda 15 ile tam bölünüyor bu sayıyı kac ile çarparsan çarp 15 ile tam bölünecek bu sebeple B sayısına alabileceği en büyük değeri (9) vermiş
B 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yok

B 9 olursa 239 oluyor. Sayı toplamı 3 ün katı olmuyor. Sağ taraf 15 in katı olduğu için mi sol tarafta en büyük sayıyı 9 aldık üç ün katı olmasına gerek yok
Evet canım mesela 2B.15 olsaydı B=2 bile olsa sayi 15 ile bölünür çarpım olduğu için.yani böyle biliyorum ben

Burada annelerin azimle ders çalıştığını görmek çok iyi geldi bana. Bende diğer hafta gireceğim ama son 3 ayım hamilelikten dolayı boş gecti çalışmadım hiç. Hep bi daha yapabilir miyim diye endişe ediyordum. Hepinize kolay gelsin ❤ Bu arada Mehmet eğit hafıza tekniklerine bakın mutlaka derim😊

Bugün 30 paragraf
27 tarih(branş deneme)
18 coğrafya (branş deneme)
15 vatandaşlık (branş deneme)
139 yazım bilgisi/ses bilgisi/noktalama işaretleri

İnstagramdan güncellere baktım son olarak matematik faktöriyellerdeyim kaplumbağa hızında olduğum için detaylı bilgisini yazmayım 🙈

Bugün bende basit eşitsizlikler çalıştım bir soru çözdüm ..tarih çalışmadım eşim gece gelecek evde yığınla iş birikti kalkıp 2 saat ev işi yapicam artik

Konu anlatımlı güncel bilgiler kitabı var. Okudum okudum girmiyor beynime. Anca sorulardan akılda kalacak :KK43:

X