- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
- Konu Sahibi halacocuksun
Merhaba. Bugünden iki video bitmişti. Tam kız uyuyor diğerini de izleyeyim dedim youtube çöktü. Bugün için bir tane kaldı duzelirse akşam izlerim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aydın yüceden dinliyorum çok begeniyorumRamazan hocayı dinleyemedim ben ya. Aydın Yüce ismi beğeniyorum. Bir hafta da 21 video izledim yazıyorum hep. Sürekli tekrar lazım ama unuturum yoksa
Vatandaşlık çok çabuk unutulur o yüzden sona sakliyorumVatandaşlıga yüklendim 1 haftada bitirmeyi planlıyorum ... Hiç temelim yok .. vatandaşlık aradan çıksın diyorum . Vizeye finallere çalışırkene sayfalar dolusu bilgiyi bir anda yukleniyordum çabalarsam olur Allah'ın izniyle
Elimdeki kaynak 52 sayfa şu an 9. Sayfadayim
Evet doğru ama bir kere olsun bitireyim notlar elimde olsun ara ara okurum diye düşündüm sonra matematik ve tarihe devam edeceğimVatandaşlık çok çabuk unutulur o yüzden sona sakliyorum
Vandaslik için de video izleyeceğim. Biri anlatınca daha iyi anlıyorum. Bitirsin ama tekrar lazım. Sözel dersler tekrar olmayınca unutuluyorVatandaşlıga yüklendim 1 haftada bitirmeyi planlıyorum ... Hiç temelim yok .. vatandaşlık aradan çıksın diyorum . Vizeye finallere çalışırkene sayfalar dolusu bilgiyi bir anda yukleniyordum çabalarsam olur Allah'ın izniyle
Elimdeki kaynak 52 sayfa şu an 9. Sayfadayim
Az az devam ediyorum temizlik le felan uğraştım sekteye uğradı ama hala uğraşmam gereken şeyler var ama yarın kafama takmayip ders çalışmak istiyorum inşallah senin nasıl gidiyor bugün 1 saat ancak çalıştımmerhaba halacocuksun nasıl gidiyor çalışmalar.
Benimde misafirim vardı geri kaldım ama toparlarım. Bu ay sonuna kadar tarihi bitirsem süper olacak. Sende bırakma günde bir iki saat çalış. Bırakınca çok konu birikiyor.Az az devam ediyorum temizlik le felan uğraştım sekteye uğradı ama hala uğraşmam gereken şeyler var ama yarın kafama takmayip ders çalışmak istiyorum inşallah senin nasıl gidiyor bugün 1 saat ancak çalıştım
Ben yeniden aktif hale getirdim 3. Ay programimi hazirladim calismaya başlıyorum ara ara azda olsa çalışmaya devam etmiştim zaten buda yeni programımMerhaba arkadaşlar grup aktif midir?
Bende aranıza katılmak istiyorum bebeğimle birlikte.
2021 ve 2022 KPSS de inşallah emek veren tüm arkadaşlarımız atanır.
Aslında 2020 eylülde sınavdan sonra başlamıştım eğitimi bitirmiştim ancak ekimde doğum yaptım böylece ara vermek zorunda kaldım taa ki bugünlere kadar çünkü bebeğim mız mız mız.Ben yeniden aktif hale getirdim 3. Ay programimi hazirladim calismaya başlıyorum ara ara azda olsa çalışmaya devam etmiştim zaten buda yeni programım
Sen yenimi başladın çalışmaya nerelerdesin nasıl ilerleyeceksin
Bu yılda gireceğim yinede ama öğretmenlik alımı olmuyor benim alanımda artık..bugün gece 4 den 5:30 kadar çalıştım matematik yaş problemleri not alma kısmı kaldı sadece ...tarihi ben Ramazan yetginden dinliyorum ama aydın yuceyide baya bir ovuyorlarAslında 2020 eylülde sınavdan sonra başlamıştım eğitimi bitirmiştim ancak ekimde doğum yaptım böylece ara vermek zorunda kaldım taa ki bugünlere kadar çünkü bebeğim mız mız mız.
Şimdi gene bebeğimden dolayı sadece ders videoları izleyebilir durumda olduğumdan Aydın Yüce nin tarih videolarını izlemeye başladım memnun kaldım. İlk 6 videosunu izledim ve devam ediyorum.
Eki Görüntüle 2794089
Programınız güzel ve yavaş seyirli ancak bu yıl değil diğer yıla hazırlanıyorum dediğiniz için böyle olmasını normal buldum
Evet ramazan yetgin i bitirdim zaten ama benim büyük bir sözel sıkıntım var çabuk unutuyorum ve sözel netim çok az bu yüzden gene ramazan yetgin i dinlemektense fark olsun Aydın yüce ye bakayım dedim.Bu yılda gireceğim yinede ama öğretmenlik alımı olmuyor benim alanımda artık..bugün gece 4 den 5:30 kadar çalıştım matematik yaş problemleri not alma kısmı kaldı sadece ...tarihi ben Ramazan yetginden dinliyorum ama aydın yuceyide baya bir ovuyorlar
Kpsszedenin yüzü gülür mü?Arkadaşlar insan hukuku vatandaşlık konularına dâhil edildi, bilgisi olan var mı? Şimdi bu kadar zaman kala o konular nasıl ne zaman öğrenilir
Gülmez çok sinir oldum, zaten çalışmak için zorluyorum kendimi resmen bırakın diyorlarKpsszedenin yüzü gülür mü?
Yok yok sakın asla bırakmak yok.Gülmez çok sinir oldum, zaten çalışmak için zorluyorum kendimi resmen bırakın diyorlar