- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
benim mat güzeL:)) ebob ekok hariç tüm konuları bittiiiii..yargı kozmik oda çözüyorum :)) kitabı bitirmemee 17 testim kaldı..sonra ihtiyaçın soru bankasına geçicem inşallah :)))
..çalışmalara başladığımdan beri konuları bitirmediğimden pek işlerlemediğimden hiç denemeye girmedim...ama girmek istiyorum artık...
günaydın kuzucukoo :)
işyerindeyim bugün sakin ama ders çalışamıyorum yine de malum iş ortamı sıkıntı çıkmasın diye..
senin nasıl denemeler canım...
hakkat hazal da yok diğer üyeciklerimizde yok
ben dershaneye gitmiyorum denemelere giremiyorum o yüzden canım bi- iki kere dışardan girdim bi dershanenin
oda vasattı zaten sormaa şuan ne durumdayım merak ediyorum aslında dışardan yine girerim belki ya
test çözmek gibisi yok zaten nerde eksiğin var şak görüyosun valla
bende sabahtan 90 coğrafya sorusu çözdüm işim yokken şimdi yemekten sonra türkçe çözücem
coğrafya çözmeyeli baya olmuştu çok yanlışım çıktı ya ben çabuk unutyorm bide :26:
canııııııııııımmmmmmmmmm motivasyon kaynağımmmm
canım ya 2012 coğrafya çözdüm ama istediğm gibi gelmedi sen onu çözdün mü coğrafyayı bititrmiştin ya sen
ya şeyy bide 9 yaptım ya morelim çok bozuldu zaten kaç gün girrmedim foruma
bibimmmmm benmmm hoşgeldinnn
ben 2012 çözmedimm aldım ama bütün çıkmış soruları duruyo hep en son aylar bakıcam ona
sabahtan çözdüm bende cografya 90 tane öf yemek yicem şimdi sonra türkçe öptümm çok