• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Yatak odası, yemek odası, koltuklar, ünite falan bebeğim. :16::16:
Yorucuydu çook senin nasıldı? :70: Misafirin geldi mi kuzum? :70:

way harika bebeğim çok sevindim:16:. Nerden aldınız e paylaşmayacak misin genelde paylaşıyorlar ya :52:
benim de nasıl olsun konu çalıştım canım coğrafya da aldım başımı gidiyorum :12::10:

yok canım gelmedi hala
:50:
bir kaç güne gelir diye kafamdan plan yapıyorum ama bana sürpriz yapıcak gibi :69:

Kızlar selam, ben yeni başlıyorum çalışmaya.

Genel yetenek ve genel kültür çalışıcam. Bugün ihtiyaç yayınlarının modüler soru bankasını ve pratik çalışma defterini aldım. Hızlıca tüm konulaırn üstünden geçsem yeterlidir şimdi için.

Şimdi size sormak istediğim şu. Ben uçak mühendisiyim. Sivil havacılık genel müdürlüğü, devlet hava meydanları işletmesi, savunma sanayi müsteşarlığı benim başvurabileceğim yerler arasında.

Şimdi şu diğer muhasebe, iktisat falan sorularını da çözersem bana ne kazandırır. Anladığım müfettiş yardımcılığı gbi pozisyonlara başvuruluyormuş onları çözerek. O pozisyonlara mühendisler başvurabiliyor mu acaba? Kusura bakmayın bu işlerle hiç ilgilenmedim de. Sivil havacılıkta çalışan bir arkadaşın gazıyla kendimi burada buldum. Ve çok heveslendim.

Bir de bu kurumlar ingilizce yeterlik olarak kpss ingilizceyi yeterli bulurlar mı sizce?

canım benim öncelikle hoşgeldin :16:
sanırım ibf'nin alan sınavına girmek istiyorsun. Hiçbir bilgim yok bu konuda :50:
ama bence mühendisler giremez :44:

iyi araştırmak lazım ama girebiliyorsan eğer güzel meslekler var. Gelir uzmanlığı falan:40:

canım benim öncelikle hoşgeldin :16:
sanırım ibf'nin alan sınavına girmek istiyorsun. Hiçbir bilgim yok bu konuda :50:
ama bence mühendisler giremez :44:

iyi araştırmak lazım ama girebiliyorsan eğer güzel meslekler var. Gelir uzmanlığı falan:40:

Teşekkür ederim hazalcım..

Yani madem giricem öyle bir fırsat varsa değerlendireyim istiyorum. Öncelikle amacım tabi ki mühendis kadrolarına başvurmak olur. O sebeple başladım. Ancak ibf de mühendislerin başvurabildiği kadrolar varsa denemek istiyorum şansımı. Ya da şimdilik kafamı karıştırmıyım.. Vaktim kalırsa bakarım..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hazalcım..

Yani madem giricem öyle bir fırsat varsa değerlendireyim istiyorum. Öncelikle amacım tabi ki mühendis kadrolarına başvurmak olur. O sebeple başladım. Ancak ibf de mühendislerin başvurabildiği kadrolar varsa denemek istiyorum şansımı. Ya da şimdilik kafamı karıştırmıyım.. Vaktim kalırsa bakarım..

canım benim rica ederim ederim çok isterdim sana yardımcı olmayı malesef bu konuda bir bilgim yok.:50:
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana :nazar: inşallah şansını yâver gider :16:

canım benim rica ederim ederim çok isterdim sana yardımcı olmayı malesef bu konuda bir bilgim yok.:50:
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana :nazar: inşallah şansını yâver gider :16:

Hepimizin inşallah istediği olur canım :nazar::nazar::nazar:

kızlar tam bir haftadır çok hastayım ve kitap kapağı açamadımm :(( zaten hemen unutuyorum hepten gitti kafamdan tarih coğrafya poff :(( yarın tarihi baştan alıcam videolardan hızlıca.... coğrafya da konu olarak nerelerdesiniz ben çok geriyim sanırım korkuyorum şu derstenn :((

way harika bebeğim çok sevindim:16:. Nerden aldınız e paylaşmayacak misin genelde paylaşıyorlar ya :52:
benim de nasıl olsun konu çalıştım canım coğrafya da aldım başımı gidiyorum :12::10:

yok canım gelmedi hala
:50:
bir kaç güne gelir diye kafamdan plan yapıyorum ama bana sürpriz yapıcak gibi :69:

Valla harikasınn.. :16::16:
Ayrı konu açmamda bu konuda ekliyim resimleri istersen. :1:

Merhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız :nazar:

Ay ben çalışamadım adam gibi ya. :25: Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:

20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle. :5:

Merhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız :nazar:

Ay ben çalışamadım adam gibi ya. :25: Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:

20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle. :5:

20lik diş mi??:50::50:

evet canım günde 1 konu+soru bunları yapmadan o gece uyumuyorum :1:
zamanımız var ama konularda var :50: aynen canım nasıl geçtiğini anlamıyosun
bende türkçeden başladım ama malesef benimde çok yanlışım çıktı morelim bozuluyo çalışmaktan soğuyorum yanlışım çıktıkça yaaa :5:ama bazende konuyu testte anladığım oluyo :31:
yok bitanem gitmiyorum dershaneye ya ben bilerek gitmedim çünkü dershanaeye gitsem biliyorum kendimi herşeyi dershanye bırakır çalışmazdım :18:
yok canım çalışmıyorumda avukatın yanında sekreterlik olarak işe başlayacaktım da sonra kenime güvenemedim yapamam diye yani kpps+iş
inşallah canım benim rabbim hangisi hayılrıysa onu versin :16:

günü değerlendir tabiki ya boş geçme sakın canım benim
testlerde daha iyi anlıyo zaten insan nerde eksik oldugunu vs görüyosun sonucta
sen çok daha avantajlısın canım iş yok dershane yok evde gerçekten verimli çalışabilirsin
inşallah rabbim emeklermizi boşa çıkarmaz
bu arada hazal gerçek adınmı ? :27:

bugun ewdeyim ve konu caliscam turkce calisirim sanirim :) ders ders calismaya karar verdim once turkceden baslicam

kızlar ekledim tabloya kayacansım sen coğ. tar. türkçeden hangi konuları çözdün onuda eklerdim
fatosksk canım sen coğrafya bitti deyince tüm konulara ekledim :18:

iyi yapmışın hazalım :) pazara kadar da türkçem bitmiş olcak komple sonra pazardan itibaren vatandaşlığa geçiyor olcam :)

Back