- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
kesinlikle ama ilk konuyu bitirince diğer konulaaar çok basit geliyor insana:))
canım sen ilk konuyu bitirdin mi of ya biri bana anlatsın :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle ama ilk konuyu bitirince diğer konulaaar çok basit geliyor insana:))
bu vali olmak ne kadar zor işmiş ya bugün biraz vatandaşlık baktım da coğrafyadan da bugün bölgelere gelirim ulaşım falan kaldı en zoru madenleri bitirdim
canım sen ilk konuyu bitirdin mi of ya biri bana anlatsın :84:
vay eylülde çalıştın harikasn canım bence bu azim çok önemli baksana kaç ay kaldı biz daha yeni başladık. Evet datayı bende duydum canım ikinci kaynak alışımda tavsiyeni dikkate alıcam. Bence hemen karamsar düşünme canım ayrıca hiçbirmiz aralıksız çalışamıyoruz canım çalışan var mı bilmiyorum da insanız illa sıkılıyoruz önemli olan çabucak toplamak kendimizi sende bunu çok iyi bir şekilde yaparsın
inşallah atanıcaz bölümdaşım performansına nazar değmesin diyorum
Isten geldim cografya tekrari yaptim ilk konuyu ve 50 tane falan soru cozdum bugun . Dunde anayasaya baktim ama ilk konu biraz uzun geldi bana tam bitiremedim
günde bir konu harikasın :)bende şuan türkçe ve vatandaşliği bitiriyorum bu ayın sonuna kadar bitircem ikisini :) coğrafyam bitti matematigi dershaneyle götürüyorum coğrafyamda bitti tarihe de nisan da başlıcam umarım geç olmaz :)
günaydın kızlaaar :)))
bendeniz bu haftasonunu çok şükür çok iyi değerlendirerek mat 140 coğ 80 vat 50 tarih 60 türkçe 100 doru çözerek geçirdim :))9
bikaç da konu tekrarı yaptım...
sizleeer neler yaptınız?
vuhuuuu bölgeler mi:)) maşallah ne kalmış ki..:))
kuzuşum ben de bölgelere geldim ama çalışmicam bi süre o konuya...eski konuları tekrar edicem gerekirse ezberlicem :))
yoksa olmuyor..konuyu çok iyi şekilde öğrenip test çözmek coğrafya tarih vatandaşlık da 1 soru 1 dakka sürmüyor:))
eylülde evet ozaman baya hızlı başladım daha hırslıydım zamanla performans düştü ama yinede bırakmadım kaplumbağa hızında ilerliyorum şuan meselaa hayırlısı herşeyiin alım çok bizden bölüm güzzel bi 85 alsak yeticek zaten
bebeğim ıkına sıkıla ilk konuyu bitirdim :) bi tek uluslararası kuruluşlar kaldı..her hafta bi konu bitirmeye çalıştım..1 ayda bitti ..ama ulusklararası kuruluşlar ezber oldugu için bi ay sonra çalışcam evelalahın izni ile...
ilk konuyu bölümlere ayır kuzum...70 sayfa ise 10 10 böl...70 sayfa bi günde gözünü korkutabilir ancak günde 10 sayfa hiç de zor değil..hem psikolik olarak rahat edersin hem de sayflar azaldıkça konu bilgin artar:))
bi de sana tavsiyemdir ..her 10 sayfayı bitirince konularla ilgili kısa kısa notlar al:))
çok etkili oluyor
kızlar ekledim tabloya kayacansım sen coğ. tar. türkçeden hangi konuları çözdün onuda eklerdim
fatosksk canım sen coğrafya bitti deyince tüm konulara ekledim :18:
olsun canım önemli olan süreklilik sakın ha bırakma benim coğrafya nerdeyse bitti türkçede az kaldı yani çalıştıkça konular azaldıkça insnaın umudu çoğalıyo
canım geçen sene bizden 81 ile atanan olmuş bu forumdan bi arkadşa dedi ama 85 garantilemek bizim faydamıza olur inşallah sana güveniyorum daha doğrusu bu forumda kendim hariç herkese güveniyorum
kuzum ben coğr tr ekonomik coğ 60.fiziki coğ. 50 çözdüm.
türkçe yazım20noktalama20paragraf35cümlede anlam 25 çözdüm :)
tarihden ilkeler 32 inkılaplar 32 çözdüm:))
sen karışıkmı çalışıyosun kuzum ? günde bikaç dersmi yani ?
mat da nasılsın sen iyimisin ? bizim aramız pek iyi diiilll
birazda şans işi aslında bu durum ya bn yüksek puan alıp açıkta kalanda biliyorum dediğin gibi düşükleride duydum nadir
sende kendine güveeeennn ölee umutsuzluk yok biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin bileceği iş hazalcım
yok yavru ceylanım günde 1 konu bititryorum. 3 gün boyunca palnımı eklememiştim onu söyledim sanırım karıştı
sadece 3 ders gidiyorum böyle hem konuları azaltmış oluyorum hemde dersler daha çabuk bitiyo. yok bitanem mat da berbatım o yüzden 3 ders gidiyorum derslerim azalınca başa döncem temmuzda full denem ve mat çalışcam tamamen
inşallah canım güvenemiyorum kendime ya testlerde yapamayınca kesin dınavda durumum böyle olur diyorum
senin kafanda memurluk olarak hangi meslekler var ben biraz vikh yi araştrıdım belki duymuştursun diğer memurlara nazar 30-50 biraz yüksek alıyormuş rahat diyorlar bide ama bilmiyorum
oy kıyamam canım ya doğruya sen daha iyileşmedin. Kusura bakma canım bencillik ettim sonuçta senin iki ailen var bizim gibi her zaman müsait olamayabilirsin
canım benim inşallah herşeyin en güzeli sizlerle olsun
neler aldığını gelince yaz emi
günde 1 normal daha zamanımız var biliyosun ama zaman çok çabuk geçiyo bunuda unutma
bende ilk basitten başlıyım zordan başlayıp pes etmiyim dedim türkçeden başlamıştım.
konuya çalışırken anladıgımızı sanıyoruz işte asıl sorun test çözerken belli oluyo yanlışların üzerine gidiyorum bende çok yanlışım çıkıyo moralim bozuluyo ama üzerine gitmek lazım
dershaneye falan gidiyomusun canım sen ? bide çalışıyomusun şuan falan ?
ben olsunda ne olursa olsun diyorum biraz şu olsun gibi lüksüm yok gibi daha
düz de olur vhki de olur
Kpss konusunda desteğe ihtiyacım var yardımlarınızı rica ediyorum. Çok fazla yazı okudum ama sorularıma en rahat kadınlar kulubunde cevap bulurum diye düşündüm lisans mezunuyum. Daha önce hiç kpss ye girmedim hatta düşünmedim bile oyüzden inanılmaz fransızım bu konuda sanırım kayıtlar mayısın ilk haftası. sınavda temmuz 2014 tek bildiğim bu. Hangi kitapları almalıyım B grubumuyum başlasam yetiştirebilirmiyim. Bana destek olurmusunuz:26: açıköğretim işletme bölümü lisans mezunuyum
Bebeğimmmmmmmmmmmm... Aldım eşyalarımıı geldiiiiiimmmmmm..
vayy hoşgeldin kuzum neler aldın bakımmm
günün nasıldı