Olsun oyle demeyin lisans mezunusunuz ılla cıkar bir yerden guzel bir iş insallahamin tatlım iktisat bölüm .şimdi ki kafam olsa hiç okumazdım okuyup işsiz kaldık üstüne kredi çektik borçlu çıktık allahm sabır ver artk bu ülke de nefes almak zorlaşıyor.
inşallah allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Olsun oyle demeyin lisans mezunusunuz ılla cıkar bir yerden guzel bir iş insallah
Evet kpss de deneme cozmek cok ise yarıyor ama ıste mat yapamıyorum benEğitim bilimlerinde deneme çözmek çok önemli
çözümlü çıkmış sorulara çalışsanız bile baya yüksek netler yapabilirsinzEvet kpss de deneme cozmek cok ise yarıyor ama ıste mat yapamıyorum ben
Çok tesekkur ederımmmçözümlü çıkmış sorulara çalışsanız bile baya yüksek netler yapabilirsinz
Aybuke Hanım, informal yayınları sizin için iyi bir seçim olabilir. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerimÇok tesekkur ederımmm
Bölümün neydi?Matematik yapıyorum ama tarih ve vatandaşlık sıfırdan bile az olabilir. Gramda içinde çalışma isteği yok 72 ile ataniyorum ne temel var ne bi şey allah çalışma azmi vermeyince vermiyor. Her gün kpss yazısı görünce gözümü yumuyorum.
19 VE 20. SORUYA BAKABİLİR MİSİN? GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIRSAN ÇOK MUTLU OLURUM. TABLO YÖNTEMİYLE ÇÖZÜM İŞİNİ HİÇ ANLAMADIMBana matematik soruları gönderebilirsiniz
SınıfBölümün neydi?
Aaa uygulama Oldugunu Bilmiyordum ıste bu cok isime yarı ak cok tesekkur ederımYazan oldu mu bilmiyorum ama matematik için sıfırdan matematik kitabını kullanabilirsiniz. Telefon uygulaması da var. Soruların çözümlerini dinleyebiliyorsunuz. Her konuya 4 soru yazıyor üstte örneği altta sizin çözecekleriniz.
19 VE 20. SORUYA BAKABİLİR MİSİN? GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIRSAN ÇOK MUTLU OLURUM. TABLO YÖNTEMİYLE ÇÖZÜM İŞİNİ HİÇ ANLAMADIM
Eki Görüntüle 2592855
19 VE 20. SORUYA BAKABİLİR MİSİN? GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIRSAN ÇOK MUTLU OLURUM. TABLO YÖNTEMİYLE ÇÖZÜM İŞİNİ HİÇ ANLAMADIM
Eki Görüntüle 2592855