Kpss ye hazırlananlar

Merhaba.Alan,bölüm nedir bilmiyorum ama 72 alınabilir bir puan bence bu fırsatı değerlendirin.Youtube da motivasyon videoları var.En azından kendinize şans verin.Benim kendi alanımdan atanmam çok zor ama çabalıyorum.İleride keşke demeyin.
Sinficiyim ben, inanın icimden zerre kadar gelmiyor. Diyorum ki ne olursa olsun umrumda değil ygs dönemim de o motivasyon videolarını izledim ve etkisini gördüm.

Ama şuan hiçbir motivasyonum yok doğunun ücra bir köyüne gidicem batıda yaşıyorum kim bilir kaç milyon km uzağa. Soğuktan nefret ederim soba felan yakamam. Hadi diyelim bunların hepsini göze aldım alacağım maaşı düşünüp. Araba bile on senede alırım o maaşla. Evlenmeyi planlıyorum nişanlım askeri personel gidemezsin gelemezsin es durumu yok. Dört sene kim bekler. Bi insanın içinden ne kadar atanmak gelmiyorsa benim o kadar gelmiyor. Ama yinede girecegiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun zaten yazılmışsa olur

Sinficiyim ben, inanın icimden zerre kadar gelmiyor. Diyorum ki ne olursa olsun umrumda değil ygs dönemim de o motivasyon videolarını izledim ve etkisini gördüm.

Ama şuan hiçbir motivasyonum yok doğunun ücra bir köyüne gidicem batıda yaşıyorum kim bilir kaç milyon km uzağa. Soğuktan nefret ederim soba felan yakamam. Hadi diyelim bunların hepsini göze aldım alacağım maaşı düşünüp. Araba bile on senede alırım o maaşla. Evlenmeyi planlıyorum nişanlım askeri personel gidemezsin gelemezsin es durumu yok. Dört sene kim bekler. Bi insanın içinden ne kadar atanmak gelmiyorsa benim o kadar gelmiyor. Ama yinede girecegiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun zaten yazılmışsa olur
Elbette ki karar size ait.Ben sanırım kendi içinde bulunduğum psikolojiden dolayı olaya ekonomik özgürlük olarak bakıyorum.Toplumdaki fikrin aksine erkeğin değil kadının çalışması gerekiyor.
Doğu olayı evet zor.Gitmiş görmüş yaşamış olarak yazıyorum.Yalnız nişanlınız askeri personel ise doğunun ücra köşeleri ile aşina olacağınız zamanlar olacaktır.Hayırlısı diyelim. :)
Dilerim hayat size güzelllikler sunar.

Ben de hazırlanıyorum. Matematik oldum olası yapamam... Çalışsam da anlamıyorum. Ümidi kestim ondan. Sözellere abandım. Çok da emek veremiyorum, içimden gelmiyor... o kadar çok hazırlanan var ki, şimdi bir de mülakat girdi işin içine. İyice heves meves kalmadı. Vicdanım rahatlasın diye bakıyorum işte.

Elbette ki karar size ait.Ben sanırım kendi içinde bulunduğum psikolojiden dolayı olaya ekonomik özgürlük olarak bakıyorum.Toplumdaki fikrin aksine erkeğin değil kadının çalışması gerekiyor.
Doğu olayı evet zor.Gitmiş görmüş yaşamış olarak yazıyorum.Yalnız nişanlınız askeri personel ise doğunun ücra köşeleri ile aşina olacağınız zamanlar olacaktır.Hayırlısı diyelim. :)
Dilerim hayat size güzelllikler sunar.
Havacı asker o yüzden doğuda iki yer dışında hiç görev yeri yok ve tayinleri sık değil.
Size katiliyorum maddi anlamda ama beni tesvik edecek kadar yeterli bir sebep degil sanirim.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah size de başarılar dilerim umarım hepsi bildiğiniz yerden gelir nasipleriniz çoğalır 💜

allah kolaylık versin , bende gireceğim kpss ye son gaz çalışıyordum misafirler vs geldi benim çalışma işi durdu haftaya kaldığım yerden başlayacağım. 90 alsam da atanamam zaten çok yoruldum , okudunda ne b.k oldun diyor millet hep , ah bir de içimizi bilseler . valla kuzey ırak'ı kazandın git deseler dönüp arkama bakarsam şerefsizim :KK43:

Sizi üzmek istemem ama bu konuda hassaslar yani her ihtimale karşı bir b planınız olsa iyi olur. Ama şunu da biliyorum ilk mülakatta elenip ek atamada gidenler de var. Ayrıca biraz mülakatlar tepki çektiği için kaldırılması da gündemde. Umarım sorun çıkmaz 🍀
Evet hassaslar ancak benim suçumda değil. Benim geleceğimi etkilemesi çok saçma. B planım yok şuan çünkü hem bölümüm özelde yok hemde zaten piyasa kötü iş yok. Yani kendimi kpss odakladım. Hayırlısı olsun ama her ders başına oturunca aklıma düşüyor ya giremezsem diye

Matematik yapıyorum ama tarih ve vatandaşlık sıfırdan bile az olabilir. Gramda içinde çalışma isteği yok 72 ile ataniyorum ne temel var ne bi şey allah çalışma azmi vermeyince vermiyor. Her gün kpss yazısı görünce gözümü yumuyorum.
Bence sanslısınız mat yapıyorsan gerisi istekli calısma a baglı

allah kolaylık versin , bende gireceğim kpss ye son gaz çalışıyordum misafirler vs geldi benim çalışma işi durdu haftaya kaldığım yerden başlayacağım. 90 alsam da atanamam zaten çok yoruldum , okudunda ne b.k oldun diyor millet hep , ah bir de içimizi bilseler . valla kuzey ırak'ı kazandın git deseler dönüp arkama bakarsam şerefsizim :KK43:
Allah kolaylık versin bolum nedır

Karamsar olmayın o kadar okumussunuz hele bir atanın bakalım sonra daha ne kapılar acılır ben atanmadan evlendim esim nere olsa gelırım diyordu sımdı o olmaz bu olmaz diyor atanmadan evlendıgıme gercekten pısmanım yerinizde olsam once atanır sonra evlenirdim tabı tercih sızın hakkınızda hayırlısı neyse o olur ınsaşlah

Matematikte ezber işi bence. Aynı soru türüne gele gele çözülüyor gibi. Ha sen ne durumdasın diye sorarsanız orta seviyeye yakınım. Sınava daha var. Konularım (geo hariç) az kaldı yetişir beaa :) çözümlü kaynaklardan ilerlemek gerek bide whatsapp grupları faydalı oluyor
Bende bir watsupp grubu dusunuyorum ınsallah tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Ben kpss çalışırken youtubeda bulabileceğin B. Hocam ile çalıştım tabi benim için matematik çok önemli değildi ama yorumlardan anladığım kadarıyla o derste de insanlar baya başarılı olmuş. Bunun dışında antrenmanlarla matematik diye bir kitap seti var, tamamen temelden başlayanlar için tavsiye ederim.
Benim hocam tum derslerden cok faydalandı ama matematik Malesef hocayı begenmedım temelde anlatmıyor aslında o yuzden bana uymadı yoksa ıyı hocadır belkı

Ben de hazırlanıyorum. Matematik oldum olası yapamam... Çalışsam da anlamıyorum. Ümidi kestim ondan. Sözellere abandım. Çok da emek veremiyorum, içimden gelmiyor... o kadar çok hazırlanan var ki, şimdi bir de mülakat girdi işin içine. İyice heves meves kalmadı. Vicdanım rahatlasın diye bakıyorum işte.
Bölümün üz nedir acaba

Karamsar olmayın o kadar okumussunuz hele bir atanın bakalım sonra daha ne kapılar acılır ben atanmadan evlendim esim nere olsa gelırım diyordu sımdı o olmaz bu olmaz diyor atanmadan evlendıgıme gercekten pısmanım yerinizde olsam once atanır sonra evlenirdim tabı tercih sızın hakkınızda hayırlısı neyse o olur ınsaşlah
Amin canım inşallah ne olursa olsun sonuc üzülmem çünkü hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bakalım hayat neler gösterecek bize

X